Η Ελένη Μενεγάκη στο μεγάλο φινάλε λέει όσα δεν είχε πει τα τελευταία 30 χρόνια

 

«Παρότι το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν στο τέλος.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Ελένη Μενεγάκη με δάκρυα στα μάτια υποδέχτηκε για τελευταία φορά το τηλεοπτικό της κοινό. Η Ελένη μετά το αφιερωματικό βίντεο κοίταξε την κάμερα και μίλησε με λόγια καρδιάς. Μέσα από το μονόλογό της έκανε μία σειρά ανακοινώσεων 

Καθισμένη στην πολυθρόνα, μόνη στο μεγάλο πλατό, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, με δάκρυα στα μάτια και λόγια που δεν είχε ξαναπεί στα 30 χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Συγγνώμη, λυπάμαι, δεν μπορώ να μιλήσω», είπε με δάκρυα στα μάτια και λίγα δευτερόλεπτα μετά συνέχισε…

«Παρότι το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα μέχρι το τέλος, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν στο τέλος.

Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου που να γράφουν κάτι. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μου, τα σωστά και τα λάθος. Είναι όλα αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου, η οποία είναι ζωντανή και αληθινή. Την κάθε μέρα σε αυτή τη διαδρομή, εγώ την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου.

Έφτασα μέχρι εδώ σήμερα γιατί οι παρέες μου είναι μοναδικές, ξεχωριστές, εκπληκτικές, ονειρεμένες», είπε συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη.

«Σήμερα δεν είναι ότι κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος δικός μου, αυτά τα 29 χρόνια διαδρομής μέσα στην τηλεόραση.

Μπορεί πάντα να σας λέω αλήθεια, αλλά κάθε φορά κρατάω κάτι για μένα. Δεν ξέρω το μετά. Και να γυρίσω και να μη γυρίσω δεν έχει σημασία γιατί σήμερα αυτό που έχει σημασία είναι ότι κλείνει ένας κύκλος.

Κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για μένα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Στο twitter δε, έγινε χαμός με τα σχόλια των χρηστών να διαδέχονται το ένα το άλλο και η Ελένη να είναι πρώτο trend πριν καν ξεκινήσει η εκπομπή της.

Λίγη ώρα όμως πριν την έναρξη της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη πόσταρε ένα βίντεο με τους συνεργάτες της.
Λίγο πριν ξεκινήσει η τελευταία εκπομπή και λίγο πριν πει το “αντίο” στους τηλεθεατές η Ελένη Μενεγάκη ανήρτησε ένα instastory και εκεί την είδαμε να βρίσκεται στο άδειο καμαρίνι της μαζί με την αρχισυντάκτριά της, Ελένη Γελαλή και με τον στενό της συνεργάτη, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

«Είπα και εγώ να κάνω ένα story, πριν φύγουμε. Ήρθανε με είδανε, να πασαλειφτώ να βγω άσχημη. Δεν θα τους κάνω το χατίρι. Πως κατάφεραν αυτοί οι δύο, από την πρώτη ημέρα 25 χρόνια πριν μαζί. Άντε καλή συνέχεια», είπε η Ελένη.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Η Ελένη Μενεγάκη ρίχνει οριστικά αυλαία με την εκπομπή Ελένη σήμερα 1η Ιουλίου και δίνει δώρα στους τηλεθεατές της.

Έτσι σε μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τηλεθεάτρια συγκινήθηκε γιατί της είπε λόγια καρδιάς και λόγια αγάπης προς το πρόσωπό της!

Η τηλεθεάτρια της είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε φορτισμένοι όλοι από χθες… Εμείς ευχόμαστε να σου ανοίξει αυτή η πόρτα άλλες ευκαιρίες στη ζωή σου και να απολαύσεις την οικογένειά σου. Εσύ μπορεί να στερήθηκες κάποια πράγματα… Αυτή η σχέση που άνοιξες όλα αυτά τα χρόνια με εμάς ήταν μοναδική, το χαμόγελό σου, η αισιοδοξία σου μας κράτησε… Η γραμμή που χάραξες τηλεθεατριών και εσένα δε θα είναι κόκκινη, είμαι σίγουρη. Σε ευχαριστούμε για όλα, σε αγαπάμε πολύ»!

Και η Ελένη Μενεγάκη λύγισε ξανά στον αέρα της εκπομπής της!

 

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν το πρώτο πρόσωπο που έβγαλε στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία εκπομπή. Μετά από ένα βίντεο με πολλές απολαυστικές στιγμές τους στον αέρα, ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε στο παράθυρο και είπε: «Άμα σε πιάσω Ελένη, δεν θα σε γλιτώνουν 20 κανάλια»!  Η Ελένη γέλασε και απάντησε: «Πιάσε με Νίκο μου! Σε χρειάζομαι περισσότερο από ποτέ σήμερα»!

 «Όλη μου τη ζωή βγάζω πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή είμαι χωρίς πρόγραμμα, δεν υπάρχει σκαλέτα, όπως πάει», είπε η Ελένη για την απόφασή της να σταματήσει από την τηλεόραση. Η συνέχεια, όμως, ήταν τόσο απρόσμενη που άφησε τον Νίκο Μουτσινά με το στόμα ανοιχτό!

«Επειδή με έχεις καλέσει με όλους τους τρόπους στην εκπομπή, ήταν χρονιά που δεν γινόταν. Ήταν άλλη χρονιά για μένα κι εγώ όταν πηγαίνω κάπου καλεσμένη και με ξέρετε… Δεν πάω συχνά αλλά όταν πάω δεν κάνω επιλογές ούτε για νούμερα, ούτε για να συζητηθώ, σκασίλα μου όλα αυτά. Πάω γιατί μου κάνει κέφι! Πάω με την ψυχή μου να περάσω καλά με αυτόν που με καλεί. Φέτος δεν ήταν η χρονιά μου.

Άκου όμως τώρα. Θα μπουκάρω μόνη μου, γιατί μπορώ! Έχω το θάρρος και έχω γνωριμίες παντού! Κανένας δεν θα μου κλείσει την πόρτα σε κανένα κανάλι! Θα έρθω να σε βρω στο στούντιο του χρόνου. Κι επειδή έχω μέσο σε όλα τα κανάλια, θα μπουκάρω!», είπε η Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε καρδιακή ανακοπή!

 

Με αυτή την παρέα ξεκίνησε στον Alpha με μ’ αυτή την παρέα τελειώνει ένα υπέροχο ταξίδι στο σταθμό της Κάντζας αλλά και στην ελληνική τηλεόραση.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένους την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Μάνο Μαγιάτη, τον Βαλεντίνο και τον Παύλο Σταματόπουλο! Οι συνεργάτες της μπήκαν μέσα με μ αύρα μπλουζάκια που έγραφαν: «Ήμουν κι εγώ στην Ελένη»!

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι από τους παλιούς συνεργάτες της πήρε μόνο δύο τηλέφωνα γιατί ήξερε ότι μπορεί και να μην έρθουν στο φινάλε. Ο ένας ήταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η άλλη ήταν η Βένια Καργιάννη!

Δείτε την πρώτη ομάδα της στον Alpha να είναι σήμερα μαζί της μετά από 15 χρόνια και να αποχαιρετούν μαζί το τηλεοπτικό κοινό!

 

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος εξηγούσε το θέμα το οποίο θα παρουσίαζε και δεν δίστασε να πετάξει και ένα υπονοούμενο.

«Ο λόγος δεν είναι μόνο επειδή είναι επειδή είναι μια γυναίκα από το Hollywood. Είναι ένα σύμβολο. Είναι η κατάλληλη γυναίκα για να κλείσει ένας κύκλος. Η πρώτη της εμφάνιση ήταν πριν 85 χρόνια, σε πιάνει ζαλάδα. Η ταινία «όσα παίρνει ο άνεμος» που ήρθε και στην επικαιρότητα.

Η ηθοποιός ήταν πάντα διακριτική, πάντα μαχητική, ακόμα και πέρσυ έκανε μια μήνυση επειδή κάτι δεν της άρεσε, επειδή τη συκοφάντησαν.

Κατάλαβες γιατί τη διάλεξα; Δεν είναι απλά μια ηθοποιός που έτυχε να επιβιώσει. Είναι ένα πρότυπο που δεν υπάρχει ομοιότερο και είναι το σινεμά. Το πράγμα που αγαπάω περισσότερο, το σινεμά», είπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μιλώντας για το θέμα που διάλεξε να παρουσιάσει.

«Εγώ το έπιασα το υπονοούμενο κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε», είπε με νόημα η Ελένη Μενεγάκη.

 

Ήταν στα μέσα του περασμένου Απρίλη, όταν ο πολύ γνωστός floor manager, Γιώργος Ασημινάκης, παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μετά από 17 χρόνια συνεργασίας. Ο ίδιος, σε συνέντευξη που έδωσε λίγες μέρες αργότερα, είχε δηλώσει σχετικά:

«Δυστυχώς η συνεργασία μας τελείωσε. Δεν έχω σταματήσει να την αγαπάω, να με βλέπει κιόλας όταν το λέω. Επειδή υπήρξαν πολλές κακές στιγμές, κάποια στιγμή κι εγώ σαν άνθρωπος προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους και αυτό δεν είχα υπομονή να το αντέξω για ακόμη μια φορά. Γενικά, όταν με θίγουν επαγγελματικά προτιμώ να φεύγω».

Στην τελευταία εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να του στείλει το δικό της μήνυμα. Κοίταξε την κάμερα και είπε: «Του στέλνω την αγάπη μου και ξέρω επειδή κάποιος θα του έχει στείλει κάποιο μήνυμα αυτή τη στιγμή στο κινητό του κι επειδή είναι σκορπιουδάκι ξέρω ότι μέσα του ένα γαργάλημα το νιώθει. Καλέ μου φίλε Ασημινάκη να ξέρεις ότι σε αγαπώ πολύ και θα συνεχίζεις πραγματικά στο δικό μου μυαλό να κάνεις τα δικά σου ανεπανάληπτα χορευτικά με τους καλεσμένους, με τα σκηνικά, με τα πώς θα στήσουμε… Ήταν μέσα σε όλα».

 

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη – «Γιατί ρε βλάκα»;

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και ο παλιός συνεργάτης της, Γρηγόρης Γκουντάρας. Όπως αποκάλυψε, η ίδια η Ελένη του τηλεφώνησε την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να είναι μαζί της στο μεγάλο της φινάλε από την τηλεόραση.

Ο Γρηγόρης της είπε: « Δεν θα ερχόμουν»! Και η Ελένη ανέφερε: «Γιατί ρε βλάκα; Μετά από τόσα χρόνια»!

Ο Γρηγόρης υπογράμμισε: « Ενδεχομένως να τα λέγαμε αλλού, αλλά δεν θα ερχόμουν. Εγώ τα παίρνω όλα συναισθηματικά και κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του να τακτοποιηθεί μέσα μου.»!

Και η Ελένη δήλωσε: «Πόσο; Να γεράσω πια;»!

Και ο Γρηγόρης τόνισε: «Πολλά χρόνια και μεγαλώνουμε…» και στη συνέχεια θυμήθηκαν τα παλιά!

 

Κάποια στιγμή, μετά την επιστροφή από ένα διαφημιστικό διάλειμμα άρχισε να ακούγεται ένα τραγούδι της  Νατάσας Θεωδορίδου και συγκεκριμένα το αγαπημένο της παρουσιάστριας που δεν είναι άλλο από το «Φεγγάρι μου».

Τότε η Ελένη Μενεγάκη διαμαρτυρήθηκε πως δεν έπρεπε να το κάνουν αυτό γιατί τους έχει πει ότι συγκινείται και τους ζήτησε να το βγάλουν.

Αυτό όμως συνέχισε να ακούγεται μέχρι που στο πλατό εισέβαλλε η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδώντας, κάνοντας την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπάσει σε κλάματα.

 

Φυσικά στο πλευρό της βρίσκονται τόσο ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος όσο και τα τέσσερα παιδιά της, ο Άγγελος, η Λάουρα, η Βαλέρια και η μικρή Μαρίνα. Μάλιστα, η Ελένη δεν δίστασε πριν πάει σε διαφημίσεις να βρεθεί πίσω από τις κάμερες και να αγκαλιάσει τον άντρα της, ο οποίος στηρίζει τη σύζυγό του σε κάθε της απόφαση. Δίπλα από τον Ματέο ήταν και τα κορίτσια της αλλά και ο γιος της, οι οποίοι συγκινημένοι παρακολουθούσαν την τελευταία εκπομπή της μαμάς της.

Η Ελένη Μενεγάκη την ώρα που ήταν στο πλατό η κουμπάρα της Νατάσα θεοδωρίδου είπε «Πάω να φιλήσβω ένα δικό μου άνθρωπο, έναν ξεχωριστό άνθρωπο» και έτρεξε στην αγκαλιά του άντρα της, Μάκη Παντζόπουλου και τον φίλησε στο στόμα, ενώ εκείνος την αγκάλιασε σφιχτά δίνοντάς της δύναμη για το φινάλε της από την τηλεόραση. Αμέσως έτρεξε στην αγκαλιά της, το πρώτο της παιδί, ο Άγγελος Λάτσιος που έχει μεγαλώσει και μοιάζει πολύ στον μπαμπά του, Γιάννη, ενώ πίσω καθόταν η Βαλέρια και η Λάουρα Λάτσιου και στο βάθος αμέριμνη ήταν η πεντάχρονη Μαρίνα Παντζόπουλου, που μοιάζει στη μαμά της, την Ελένη Μενεγάκη!

Πρώτη φορά είδαμε σε πλάνα και τα τέσσερα παιδιά της και φυσικά είδαμε την Ελένη Μενεγάκη τόσο διαχυτική με τον άντρα της Μάκη Παντζόπουλο on camera!

 

Η Ελένη έριξε αυλαία με τα πιο συγκινητικά λόγια και μας είπε "εις το επανιδείν"!

Τα φώτα έσβησαν και η Ελένη ξεκινά ένα νέο κύκλο στη ζωή της!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΗ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια