Υποκλίθηκαν στην βασίλισσα της τηλεόρασης, όλοι υπήκοοι της!

 
 
Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Τετάρτης 1ης Ιουλίου η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha μετά από 15 χρόνια. Παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές έστειλαν τα μηνύματα τους για την αποχώρηση της βασίλισσας Ελένης Μενεγάκη!  Η μεγαλύτερη τηλεοπτική σταρ «κρέμασε τις γόβες της»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση συγκίνησε τους τηλεθεατές, αλλά και διάφορα άτομα της ελληνικής showbiz που είτε είχαν συνεργαστεί με την ίδια είτε είχαν βρεθεί καλεσμένοι στην εκπομπή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στο φινάλε της η Ελένη Μενεγάκη είχε την οικογένειά της, τα τέσσερα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο. Η Ελένη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της γύρισε την κάμερα, έδωσε ένα καυτό φιλί στον άντρα της, που της άλλαξε τη ζωή και παραδόθηκε σε εκείνον… Στη συνέχεια αγκάλιασε τον Άγγελο Λάτσιο και… πήγε δίπλα στα τρία της κορίτσια, την Λάουρα και τη Βαλέρια Λάτσιου και την Μαρίνα Παντζοοπούλου.

Σήμερα η εκπομπή, happy day σχολίασε το φινάλε την Ελένης Μενεγάκη και φυσικά αναφέρθηκε στα υπέροχα πλάνα που είναι με την οικογένειά της…

«Οι παπαράτσι την κυνηγούσαν για ένα πλάνο… και η ίδια στην τελευταία της εκπομπή επιλέγει να δείξει την οικογένειά της, το καταφύγιο, το λιμάνι της και θα γράψει τον νέο κύκλο της ζωής της λέει πολλά…» είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή…

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο παρακάτω απόσπασμα!

Ένα άλλο αγαπημένο πρόσωπο της ξανθιάς παρουσιάστριας που δεν βρέθηκε στο πλατό αλλά παρακολούθησε την εκπομπή από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν ο Θοδωρής Μισόκαλος. Ο μικρότερος αδερφός της Ελένης Μενεγάκη είδε την τελευταία εκπομπή από το σπίτι του ενώ καθ΄όλη τη διάρκεια αυτής δεν σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram.

Στην πρώτη από αυτές, τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη συγκινείται πολύ και δεν μπορεί να μιλήσει, ο Θοδωρής Μισόκαλος σχολιάζει: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα».

 

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από την τηλεόραση και ο Δήμος Βερύκιος την αποχαιρετά με κάποιες μνήμες και κάποιες αποκαλύψεις από το παρελθόν. Στη σύνδεσή του με το Happy Day, ο Δήμος Βερύκιος μετέφερε το παρασκήνιο από την ξαφνική είσοδο που είχε κάνει ο Δημήτρης Κοντομηνάς στην Ελένη Μενεγάκη ενώ ήταν στον αέρα, τη δύσκολη περίοδο με τις τηλεοπτικές άδειες.

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, την περίοδο της κορύφωσης της προσπάθειας να κρατηθεί το μαγαζί όρθιο σε μια στιγμή πάρα πολύ δύσκολη, είχε έρθει στα Studio Pro στην Παλλήνη ο τότε ιδιοκτήτης του σταθμού. Μου λέει στο αφτί «Πάμε μαζί κάτω, πάμε να δούμε την Ελένη. Ετοιμάσου!» και μπουκάρουμε στην κουζίνα του πλατό. Αυτό το πλάνο, αυτή η κίνηση στιγμάτισε σε μεγάλο βαθμό την πολιτική σκέψη του κυβερνώντος τότε κόμματος στην αποκοτιά του χειρισμού των αδειών που το πληρώνει ακόμα και σήμερα από τον κόσμο της ενημέρωσης, των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Εκεί που η Ελένη Μενεγάκη δεν γνώριζε την άφιξη του τότε ιδιοκτήτη του σταθμού, δεν τα έχασε. Έδειξε πόσο επαγγελματίας ήταν. Αλλά η Ελένη Μενεγάκη έχει επιχειρηματικό μυαλό. Οι διαπραγματεύσεις που έκανε με τον τότε ιδιοκτήτη για το δικό της budget δεν παίζονται», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

 

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή του με την παρουσιάστρια σχολιάζοντας: «Μην αφήνετε πότε ανοιχτές εκκρεμότητες ειδικά με ανθρώπους που αγαπήσατε και σας αγάπησαν…Είναι λυτρωτικό‼️Ελένη @elenimenegaki, θα είσαι πάντα στην καρδιά μου, καλή συνέχεια στη νέα σου ζωή και είμαι πολύ υπερήφανος που ήμουν μέρος στο τεράστιο κεφάλαιο που έγραψες στην ελληνική τηλεόραση‼️».

 

Στην τελευταία εκπομπή της, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θέλησε να την αποχαιρετήσει με μια τρυφερή αγκαλιά. Η φωτογραφία που δημοσίευσε χωρίς λόγια στο instagram του συγκίνησε τους followers του που την βρήκαν άκρως ουσιαστική.

 

Επί 25 χρόνια αποτελούσε το στήριγμά της σε καλές και σε δύσκολες στιγμές. Η Ελένη Γελαλή, η αρχισυντάκτρια της Ελένης Μενεγάκη, είπε το δικό της “αντίο” μετά το φινάλε της εκπομπής της ευχαριστώντας την Ελένη Μενεγάκη για όσα έζησε κοντά της.

“Όταν σε πρωτοσυνάντησα ήμουν μια ανάλαφρη χαρούμενη κοπέλα😉❤έζησα κοντά σου 25 υπέροχα χρόνια..Μεγάλωσα έμαθα σοβαρεύτηκα😉😉έγινα μαμά…Δάκρυσα Γέλασα Πόνεσα ..τα πάντα..κ σήμερα ..έπρεπε να πούμε Αντίο❤@elenimenegaki ήμουν Πολύ Τυχερή που σε γνώρισα. Σε ευχαριστώ!!!❤❤❤❤”, έγραψε η Ελένη Γελαλή στο μήνυμά της, δημοσιεύοντας δυο φωτογραφίες, η μία από την τελευταία εκπομπή και η άλλη από το ξεκίνημά τους.

 

Κατερίνα Ζαρίφη έγραψε ότι είναι το τέλος μιας εποχής

 

Μετά τη σύνδεση που είχε στην εκπομπή της ο Νίκος Μουτσινάς, την αποχαιρέτησε και μέσα από την εκπομπή του με μια ιδιαίτερη αφιέρωση.

 

@elenimenegaki Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να σε γνωρίσω και δουλέψω μαζί σου, σε ευχαριστώ για το «το κορίτσι προσέξτε παιδιά», «η μανούλα να φάει πρώτη», «όταν είσαι έτοιμη, εμείς εδώ είμαστε»… Και άλλα τόσα που κρατάω στην καρδιά μου!», ήταν τα λόγια της Μαντώ Γαστεράτου.

 

«8 χρόνια

1400+ εκπομπές
4200+ ώρες τηλεοπτικού αέρα
Απροσμέτρητα γέλια
Αμελητέα κλάματα
Ανεκτίμητες στιγμές
Δεκάδες ταλαντούχοι συνεργάτες
Μια χαρισματική γυναίκα στο τιμόνι

Ελένη & «Ελένη»
Μου λείπεις ήδη», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

 
«7 τηλεοπτικά χρόνια δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη αρχή για μένα στην τηλεοπτική ζωή μου… τα εφηβικά μου χρόνια που καθόμουνα και σε κοιτούσα μπροστά από την τηλεόραση και έλεγα «πωωωωωω τι γυναικάρα θεέ μουυ, πόσο θέλω να την δω από κοντά». Όταν πέρασαν τα χρόνια και ήρθα καλεσμένος σε σένα δεν πίστευα ότι όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Όταν με κοίταξες στα μάτια τα ‘χασα – όσοι σε ξέρουν με καταλαβαίνουν – … έχασα τα λόγια μου … ηλεκτρικό ρεύμα με διαπέρασε… πέρασα το πρώτο σοκ….. αλλά αυτό που θα πω μετά από τόσα χρόνια που σε ξέρω με μεγάλη βεβαιότητα είναι ότι όσοι γοητεύονται με το έξω σου που να γνωρίσουν και το μέσα σου… σε ευχαριστώ πολύ για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.
 
 
 

Η Ελένη Μενεγάκη με το αντίο της συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό και ανάμεσα σε αυτούς που συγκινήθηκαν αρκετά ήταν και η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια “Του Πρωινού” μίλησε, μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης για την Ελένη Μενεγάκη  μέσα από την εκπομπή της.

“Σε κάποια στιγμή έκανα αυτό το story δεν άντεξα. Ήθελα να της πω ευχαριστώ συναδερφικά, όχι επί προσωπικού ή για κάποιον άλλο λόγο. Συναδελφικά, γιατί όταν ξεκίνησα υπήρχε και χάραξε έναν δικό της δρόμο. Μετά είπε post πρέπει να το κάνω, να το ανεβάσω να το δει. Όσα χρήματα και να βγάλεις από μια δουλειά, όση αγάπη και να πάρεις νομίζω είναι ωραίο να αισθάνεσαι ότι έκανε και έδωσε κάτι. Από τη δική μου την πλευρά ως παρουσιάστρια, θεωρώ ότι έκανε πολλά και την ευχαριστούμε πολύ. Θα το ανεβάσω post και δεν με νοιάζει ότι και αν πούνε. Νομίζω ότι και η ίδια το εκτίμησε και ο κόσμος και της αξίζει ένα χειροκρότημα.”, είπε η Φαίη Σκορδά και ξεκίνησε να χειροκροτεί την Ελένη Μενεγάκη.

 

Η οικοδέσποινα του «Πρωινού» σέβεται και θαυμάζει την Ελένη Μενεγάκη συνεπώς δεν θα μπορούσε να μην δει τις τελευταίες της στιγμές στην τηλεόραση, τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσει εκείνη να επιστρέψει. Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Ήσουν , είσαι και θα είσαι μια και μοναδική». Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, απάντησε δημόσια στην παρουσιάστρια του ANT1 αναφέροντας: «Κι εγώ σας αγαπώ! Φαίη σ’ ευχαριστώ» με εκείνη να σχολιάζει πολλές καρδούλες.

 

 

Συγκεντρώσαμε και αυτές τις αναρτήσεις και σας τις παρουσιάζουμε:

Σάκης Τανιμανίδης

 

 

Γιώργος Τσαλίκης

 

Μαρίνος Κόνσολος

 

Πέτρος Κωστόπουλος

 

Σίσσυ Χρηστίδου

 

Καίτη Γαρμπή

 

Γιώργος Λιάγκας

 

Τρύφωνας Σαμαράς

 

Βασίλης Δρυμούσης

 

Καίτη Φίνου

 

Τάσος Τρύφωνος

 

Βίκυ Καγιά

 

Δούκισσα Νομικού

 

Γιάννης Αϊβάζης

 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν