Σαμαράς, Βαλάντης και τώρα η Άσπα... Όλοι εναντίον της Βανδή στο #J2US

 
 «Δεν ανέχομαι να θέλει να με χρησιμοποιήσει κάποιος για να πει τη δική του άποψη και να βάλλει εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων ή μη συγκεκριμένων ανθρώπων. Νομίζω είμαι σαφής» Η Άσπα Τσίνα έσφαξε Βανδή και Kάβουρα για το #J2US!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Για την έντονη στιχομυθία που είχε με την Δέσποινα Βανδή στο τελευταίο J2US -με αφορμή το τραγούδι του Φοίβου που ερμήνευσε- η Άσπα Τσίνα απαντά στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο. Η τραγουδίστρια δεν μασάει τα λόγια της…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

“Ήταν πολύ αυθόρμητη αντίδραση. Η γυναίκα ξεκίνησε να τοποθετηθεί θετικά διακείμενη απέναντί μου και απέναντι στον Μάριο Πρίαμο βαθμολογικά. Όμως, έκανε ένα λάθος. Είπε θα συμφωνήσω με την Άσπα, υπάρχουν ελαφριά κομμάτια. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ελαφρύ. Η κριτική που ξεκίνησε να ασκήσει στηρίχτηκε σε μια λανθασμένη τοποθέτησή της σε σχέση με τη δική μου άποψη, την οποία δεν είχα εκθέσει. Δεν πειράζει όμως, είμαστε άνθρωποι κι επειδή η τηλεόραση είναι ένα μέσο της υπερβολής, θα κάνουμε και λαθάκια, όση εμπειρία κι αν έχουμε κάποιοι και όσο άπειροι κι αν είμαστε κάποιοι άλλοι. Καμιά φορά οι όροι ανατρέπονται ξαφνικά. Το θέμα είναι να περνάμε ωραία και να πάμε παρακάτω.

Δεν ανέχομαι να θέλει να με χρησιμοποιήσει κάποιος για να πει τη δική του άποψη και να βάλλει εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων ή μη συγκεκριμένων ανθρώπων. Νομίζω είμαι σαφής”, λέει με νόημα η Άσπα Τσίνα.

Για το περιστατικό με την Βίκυ Κάβουρα, η Άσπα Τσίνα λέει τα εξής: “Έσπευσε να προκαταβάλει το τηλεοπτικό κοινό ότι “δεν είναι και πολύ καλά η Άσπα”. Αυτά τα πράγματα είναι και αστεία και ανεπίτρεπτα. Με τη συγκεκριμένη κοπέλα ούτε κάναμε ούτε θα κάνουμε ποτέ παρέα, είμαστε δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα στον πλανήτη Γη. Δεν έχουμε την ίδια αντίληψη και βεβαίως, ο ρόλος της είναι πολύ συγκεκριμένος. Ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει, όσο καταλαβαίνει… πορεύεται στη ζωή του με τα όπλα του”.

 

Τα ίδια και στην εκπομπή της Κατερίνας καινούργιου στο open

"Ο ρόλος της κριτικής επιτροπής είναι να ασκεί κριτική στους παίχτες, όχι στους συνθέτες", δήλωσε η Άσπα Τσίνα στην κάμερα της εκπομπής.

 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»