Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτός αποχώρησε από το #MasterChefGR, η επιστροφή και τα κλάματα

  26/02/2020 10:43
Αυτός αποχώρησε από το #MasterChefGR, η επιστροφή και τα κλάματα

Αυτός αποχώρησε από το #MasterChefGR, η επιστροφή και τα κλάματα

  26/02/2020 10:43

Γυναικεία κυριαρχία στο #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Κατερίνα, Μάρλεν και Ηλιάνα επέστρεψαν στο σπίτι του διαγωνισμού.

Η Κατερίνα Λένη, με την επιλογή της να μην παρουσιάσει πιάτο μπροστά στο Τεστ Δημιουργικότητας του MasterChef, ήταν η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση, ενώ οι άλλοι τρεις ήταν οι Μάρλεν Γρυντάκη, Ηλιάνα Βλάχου και Θεοχάρης Βιγλάκης.

Οι κριτές ρώτησαν την Κατερίνα Λένη αν θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας, με την ίδια να απαντάει “όχι” και να μαγειρεύει μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση πάλεψαν για να κερδίσουν την παραμονή τους στο MasterChef, μαγειρεύοντας ένα πιάτο αντιγραφής με κοκοράκι. Η αγωνία στα μάτια των υποψήφιων, σε συνδυασμό με τη θέλησή τους, έφερε πολύ καλά αποτελέσματα.

Οι κανόνες όμως είναι κανόνες και ένας ή μία, έπρεπε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Όταν το αποτέλεσμα κρίνεται στη λεπτομέρεια, οι γνώσεις και η μαγειρική αντίληψη των κριτών έρχονται για να ξεδιαλύνουν το τοπίο.

Οι τρεις κριτές, αφού δοκίμασαν τα πιάτα, αξιολόγησαν τις προσπάθειες των παικτών και αποφάσισαν πως από τον διαγωνισμό πρέπει να αποχωρήσει ο Θεοχάρης Βιγλάκης.

Πρώτη επέστρεψε στο σπίτι η Κατερίνα, δεύτερη η Μάρλεν και τρίτη η Ηλιάνα. Με την επιστροφή της Ηλιάνας όλοι “πάγωσαν”, καθώς περίμεναν τον Θεοχάρη. Η Μαριάννα κλαίγοντας έφυγε από το σαλόνι, με την Ηλιάνα να της λέει: «Δεν πειράζει κορίτσι μου, κλάψε λιγάκι, να μου τρίψεις την κρέμα στη μούρη».

Δείτε τι θα γίνει απόψε

Η εξωτερική ομαδική δοκιμασία βρίσκει τους 20 πλέον του διαγωνισμού, μετά την αποχώρηση του Θεοχάρη Βιγλάκη, στον καταπράσινο χώρο του Γκολφ της Γλυφάδας.

Ο Ηλίας, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, βρίσκεται ως πρώτος αρχηγός και πάλι προ εκπλήξεως όταν του ανακοινώνεται ότι θα πρέπει να μαγειρέψει με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Αντίπαλος αρχηγός επιλέγεται κάποιος, που τον έχουμε ξαναδεί σε αυτή τη θέση, ο οποίος αναγκάζεται να έχει και εκείνος ως βασική του ομάδα τα μέλη της ομάδας του σεφ Πάνου Ιωαννίδη. Η μόνη επιλογή και των δύο αρχηγών γίνεται μεταξύ των ατόμων της ομάδας του σεφ Σωτήρη Κοντιζά.

Το παιχνίδι παίζεται διαφορετικά από τον κάθε αρχηγό. Αυτή τη φορά θα φανεί ποιος τρόπος τελικά είναι πιο αποδοτικός. Ο δημοκρατικός, με έναν αρχηγό δορυφόρο; Ο συγκεντρωτικός, που περνάνε όλα από τα χέρια του;

Το τελικό αποτέλεσμα στα 50 πιάτα επιπέδου MasterChef και με διαφορετική θρεπτική και θερμιδική αξία για τους Έλληνες κολυμβητές και πυγμάχους της Ελληνικής Ομοσπονδίας και τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Ρυθμικής Γυμναστικής, είναι εξαιρετικό κάνοντας για άλλη μια φορά υπερήφανους τους τρεις Μέντορες για τις επιλογές τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας