Ραγίζει καρδιές το αντίο της Αλίκης Κατσαβού για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

 

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα που ραγίζει καρδιές, αποχαιρέτησε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Κώστα Βουτσά η Αλίκη Κατσαβού. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός αύριο θα γιόρταζαν την 4η επέτειο του γάμου τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

«Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας.
Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα» έγραψε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου κωμικού ηθοποιού, που άφησε ανεξίτηλο στίγμα στον χρυσό ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο, με την καλλιτεχνική του διαδρομή να ξεπερνά τα 70 χρόνια, έχει σκορπίσει στη θλίψη το πανελλήνιο

 

Η Αλίκη Κατσαβού, με τηλεφωνική της επικοινωνία με το Καλημέρα Ελλάδα και αργότερα το Happy Day, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξη που έδειξε όλες αυτές τις μέρες που ο αγαπημένος ηθοποιός έδινε τη μεγάλη μάχη. Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά λύγισε στον αέρα…

«Ο Κώστας είναι ένας μεγάλος μαχητής. 20 μέρες τώρα. Τον τρόμαξε ο χάρος. Το τέλος ήρθε ήσυχα. Έτσι νιώσαμε πως έγινε. Ο μόνος λόγος για τον οποίο βγαίνω στην εκπομπή σας είναι για να εκφράσω την απεριόριστη αγάπη μου στον κόσμο που έχει αγκαλιάσει εμένα και την οικογένειά του σαν να είμαι μέρος της. Σας ευχαριστώ όλους σας» δήλωσε συγκινημένη η Αλίκη Κατσαβού στο Καλημέρα Ελλάδα.

 

«Ο λόγος που συγκεντρώνω τις δυνάμεις μου είναι για να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη του προς το πρόσωπο του Κώστα που έχει κάνει γενιές και γενιές να γελάνε.

Διατήρησα την ελπίδα μου μέχρι το τέλος, μέχρι να μου ανακοινωθεί το τέλος, γιατί απέδειξε 20 μέρες τώρα τι γίγαντα ήταν και τι μάχη έδωσε.

Αυτές τις μέρες μου έλεγε ότι ήθελε να βγει έξω. Του έλεγα πόσο τον αγαπάει ο κόσμος. Το ήξερε και μίλαγε για την αγάπη αυτή.

Ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή, ήταν η ζωή η ίδια. Δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο, ήξερε ότι κάπου μακριά παραμόνευε αλλά δεν τον αφορούσε. Τον αφορούσε να ζει, να δημιουργεί, να αγαπάει και να αγαπιέται», εξομολογήθηκε με λυγμούς η Αλίκη Κατσαβού.

«Αν δεν σε πειράζει, δεν έχω αντοχές μεγάλες και είναι ώρες κρίσιμες. Όταν θα ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες για την τελετή, να ξαναμιλήσουμε τότε», κατέληξε η Αλίκη Κατσαβού, ολοκληρώνοντας αυτή την επικοινωνία.

 

Η κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και την Ρούλα Κουσκουρή επισκέφτηκαν τη γειτονιά του Κώστα Βουτσά και είδαμε την Αλίκη Κατσαβού ντυμένη στα μαύρα και καταβεβλημένη να μιλά on camera για τον σύζυγό της.

Η Αλίκη Κατσαβού συντετριμμένη είπε στην κάμερα της εκπομπής του Star: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μαζεύω τις δυνάμεις για να ευχαριστήσω τον κόσμο που η αγάπη του για τον Κώστα είναι απεριόριστη. Τα δάκρυα που σήμερα χύνει όλη η Ελλάδα είναι τόνοι δακρύων, ωκεανοί δακρύων. Μαζεύω τις δυνάμεις μου για να τους ευχαριστήσω βαθιά, να τους διαβεβαιώσω ότι δε θα ξεχαστεί. Αυτό…».

 

H τελευταία φώτο με την Αλίκη Κατσαβού και τον γιο τους, Φοίβο

Λίγες μέρες πριν εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο είχε βγάλει μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με την σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού, και τον γιο τους, Φοίβο. Οι τρεις τους είχαν ποζάρει αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φακό και η Αλίκη Καταβού είχε γράψει:

«Το γέλιο και το χιούμορ είναι βασικά συστατικά της ζωής μας! Αλλά ο μικρός μας, θα μας ξεπεράσει! Είναι βέβαιο!»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

.

Δειτε Επισης

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο