Η Χαρά Παππά εδειξε on air το μονόπετρο που της έδωσε ο Τούρκος σύντροφος της

 
 

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του #GNTMgr είδαμε την αποχώρηση της Χαράς Παππά, η οποία το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου». Ο λόγος που μπήκε στο #GNTMgr και η αντίδραση του Μπουράκ Χακί

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η νεαρή καλλονή μίλησε για την εμπειρία της στο reality μόδας αλλά σχολίασε και την αποχώρησή της από την δοκιμασία που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο.

Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.

«Μετακόμισα στην Τουρκία δυο χρόνια πριν λόγω του Μπουράκ. Ήταν μια γρήγορη απόφαση που πήρα. Ήθελα να συγκατοικήσω με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν τον γνωρίζεις τον άλλον αν δε συγκατοικήσεις μαζί του. Ήμασταν μαζί 7 μήνες όταν μετακόμισα στην Τουρκία. Γνωριστήκαμε από μια κοινή παρέα στα μπουζούκια. Δε μιλήσαμε κατευθείαν. Δε μπορούσα να μιλήσω, δε μπορούσε ούτε αυτός. Κοιταζόμασταν και μετά από λίγο ήρθε και μου μίλησε. Δεν τον γνώριζα, ήταν κάτι έντονο. Μου άρεσε, γιατί ήταν γοητευτικός και πολύ γλυκός» είπε η Χαρά Παππά.

 

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν δίστασε να πάει κοντά στην Χαρά Παππά και να δείξει το μονόπετρο που φοράει η κοπέλα στο χέρι της.

Η πρώην παίκτρια του GNTM δήλωσε πως αυτό το δαχτυλίδι το έδωσε ο αγαπημένος της πριν τον διαγωνισμό και λίγο πριν μετακομίσουν μόνιμα για να μείνουν στην Τουρκία.

«Ναι, είναι μονόπετρο. Το έχω και το φορούσα πριν από το παιχνίδι» απάντησε με χαμόγελο η πρωήν διαγωνιζόμενη του GNTM. «Ήταν κάτι σαν πρόταση συμβίωσης διότι πως θα έφευγα έτσι από την Τουρκία. Το σκέφτηκε πιο ρομαντικά ο Μπουράκ.»

«Μέσα στο παιχνίδι μου έλειπε, ναι, ο Μπουράκ αλλά ήμουν focus στο παιχνίδι»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η 25χρονη αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς αντέδρασε ο Μπουράκ Χακί όταν του είπε πως θα μπει στο GNTM.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν εύκολη απόφαση να πάω στο GNTM. Πάντα ήθελα να κάνω κάτι για εμένα, μόνη μου. Μια φίλη μου, μου έκανε την αίτηση και μου είπε να πάω. Είμαι λίγο δειλή στη ζωή μου, δεν παίρνω αποφάσεις εύκολα. Και είπα ότι πρέπει να κάνω κάτι. Και πήγα, γιατί το ήθελα. Όταν το ανακοίνωσα στον Μπουράκ μου είπε κατευθείαν να πάω. Με στηρίζει πάρα πολύ στα όνειρά μου. Ο ίδιος έχει κάνει πολλά πράγματα στη ζωή του, θα ήταν πολύ κακό και άσχημο να με κρατήσει πίσω, επειδή εκείνος είναι σε μια φάση και εγώ σε κάποια άλλη. Με στηρίζει για αυτό και εγώ τον αγαπάω τόσο. Γιατί με καταλαβαίνει. Είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση ο άλλος να σε καταλαβαίνει και να δέχεται τις αποφάσεις σου» τόνισε η Χαρά Παππά.

«Τώρα, μετά την ολοκλήρωση του GNTM, θα ήθελα πάρα πολύ να αφοσιωθώ λίγο στη δουλειά μου γιατί είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και με κάνει χαρούμενη» κατέληξε η Χαρά Παππά.

 

Η Χαρά Παππά πόσταρε μια φωτογραφία, όπου ποζάρει χαμογελαστή και έγραψε από κάτω ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο ευχαρίστησε τους πάντες.

“Μην σταματάτε να κάνετε όνειρα κ μην βάζετε ταβάνι σ αυτά !! Θέλω λοιπόν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Σκουλό που άνοιξαν μια πόρτα στα δικά μου όνειρα , μέσω του GNTM. Επίσης στους «συμμάχους» μ στο παιχνίδι αυτό, τις Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ, ήμουν ειλικρινά πολύ τυχερή που σας είχα κοντά μ ! Σε όλους τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες , χάρηκα πολύ για την συνεργασία μας ! Τέλος ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μου σ αυτό με την στήριξη κ την τεράστια αγάπη σας , είναι ανεκτίμητη η ενέργεια π μου μεταφέρετε κ εύχομαι ν καταφέρω ν απαντήσω σ όλα σας τα μηνύματα ! Είστε υπέροχοι. Τα όνειρα συνεχίζονται...χαμογελάστε!”, ήταν η λεζάντα της πρώτης φωτογραφίας που πόσταρε η Χαρά Παππά μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση παρακάτω:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος