Τα αγόρια των τριών φιναλίστ στο #GNTMgr θα προκαλέσουν αναστάτωση στα κορίτσια!

 

Ο μεγάλος τελικός του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model βρίσκεται μια ανάσα μακριά μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Εδώ και καιρό έχει αποκαλυφθεί πως η Κέισι Μίζιου, η Άννα Μαρία Ηλιάδη και η Κάτια Ταραμπάνκο είναι τα κορίτσια που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Tlife, οι τρεις διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να υπηρετήσουν τρία διαφορετικά concept φωτογράφισης, δίνοντας σε κάθε ένα από αυτά το 100% του εαυτού τους. Η πρώτη δοκιμασία θέλει τις υποψήφιες να φωτογραφίζονται με πανάκριβα κοσμήματα, με σκοπό να τα αναδείξουν, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στη δεύτερη δοκιμασία οι τρεις διαγωνιζόμενες πρέπει να ποζάρουν σε ένα μεγάλο πάρτι, που θα συμμετέχει όλο το GNTM, ενώ στην τρίτη δοκιμασία τα κορίτσια θα φωτογραφηθούν, έχοντας στο πλευρό τους τους συντρόφους τους και μαζί θα ποζάρουν με φόντο την Ακρόπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Κατά τη διάρκεια της τρίτης δοκιμασίας πολλά ήταν τα απρόοπτα περιστατικά που συνέβησαν, όμως δεν θα δούμε στην τηλεόραση! Αρχικά, ο σύντροφός της Κάτιας Ταραμπάνκο ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που είδε μετά από τόσους μήνες το κορίτσι του και θέλησε να της κάνει μια μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας την παραγωγή με ανοιχτό το στόμα. Ο Γιάννης Χαλβατζής θέλησε να της κάνει πρόταση γάμου, ξαφνιάζοντας ακόμα και την ίδια, η οποία πήρε το κουτάκι με το δαχτυλίδι και το έβαλε ξανά στην τσέπη του.

Στη συνέχεια, η Κέισι Μίζιου συγκινήθηκε τόσο πολύ όταν είδε τον σύντροφό της, Δημήτρη, στο σετ, με αποτέλεσμα να ζητήσει λίγο χρόνο από την παραγωγή του GNTM, προκειμένου να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει. Μια μεγάλη έκπληξη, βέβαια, περίμενε και την Άννα Μαρία Ηλιάδη, καθώς ο σύντροφός της, της ζήτησε λίγο πριν φωτογραφηθούν, να φύγουν εκείνη τη στιγμή από το παιχνίδι, αν τον αγαπάει πραγματικά, κάτι που προφανώς δεν έγινε, αφού το 18χρονο μοντέλο βρισκόταν σε φωτογράφιση του τελικού! 

Για να δούμε τι θα δούμε επί τις οθόνες μας! 

Προς το παρόν δείτε το τραιλερ του σημερινού επεισοδίου στο Μιλάνο στο βίντεο που ακολουθεί: 

 

Αλλά και τα αποκλειστικά στιγμιότυπα από το αποψινό επεισόδιο που πρόβαλε η εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου".

Τα κορίτσια πάνε στο Μιλάνο και θα έχουν την ευκαιρία να φορέσουν ρούχα διάσημων σχεδιαστών, να φωτογραφηθούν με αυτά αλλά και να γνωρίσουν κάποιους σχεδιαστές από κοντά! Η πεντάδα θα εντυπωσιαστεί με το ταξίδι στο Μιλάνο και η συγκίνηση είναι μεγάλη με αποτέλεσμα η Κάτια να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τα κορίτσια, αφού η Βίκυ Καγιά τις ενημέρωσε ότι μία διαγωνιζόμενη θα αποχωρήσει από το Μιλάνο και δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα μαζί με τις υπόλοιπες παίκτριες! Ποια θα είναι αυτή; Αποχώρηση - έκπληξη στο νέο επεισόδιο του GNTM λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, που θα γίνει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη