«Η εμπλοκή μου στον χώρο με έμαθε να είμαι πιο σκληρή και να ζυγίζω προθέσεις»

 
Η Βασιλική Χατζηαδάμου επέστρεψε στο δεύτερο μισό της σεζόν με την εκπομπή της "Παράδοση κατ' οίκον" και μίλησε για όλα στο περιοδικό Tv Mania.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Είσαι έτοιμη για άλλη μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν;
Είχα τον χρόνο να ξεκουραστώ και έτσι γυρίζω γεμάτη ενέργεια και νέες ιδέες. Η αλήθεια είναι ότι με την ομάδα της εκπομπής ξεκινήσαμε δουλειά εδώ και αρκετό καιρό. Πιστεύουμε στο concept του "Παράδοση κατ'οίκον" γιατί τα συνδυάζει όλα: Παιχνίδι, γέλιο, συγκίνηση, ενθουσιασμό, συναγωνισμό, μουσική και τραγούδι. Κάθε Κυριακή βράδυ, αφού τσαλακωθούμε λιγάκι, καταθέτουμε την αλήθεια μας. 
 
Η μουσική είναι το αντίδοτο σε όσα βιώνεις;
Η μουσική αποτελεί βάλσαμο για μένα όπως και για τον περισσότερο κόσμο. Η έκφραση μέσα από τη μουσική είναι λυτρωτική σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Σε στιγμές χαράς, λύπης, απογοήτευσης, πόνου, ευτυχίας κτλ. Εγώ, πολλές φορές ότι είναι να περάσω το περνάω κλέβοντας χρόνο για μένα. Να κλάψω, να χαρώ, να ενθουσιαστώ παρέα πάντα με μουσική και έπειτα το μοιράζομαι. 
 
Η τηλεόραση;
Αγαπάω την τηλεόραση. Μου έχει δώσει πολλά αυτά τα χρόνια. Στην πορεία υπήρξαν πολλές δυσκολίες. Ήταν κάποιες φορές που απογοητεύτηκα και λύγισα. Ήταν και κάποιες άλλες στιγμές όμως, που έκλαψα από χαρά. Ήθελα τον χρόνο μου... Πλέον, βρήκα την ισορροπία και το χαίρομαι. 
 
Τι σου έχει διδάξει - τόσα χρόνια - η εμπλοκή σου με αυτόν τον χώρο;
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια είχα μια στάση και μια ματιά στα πράγματα που αντικατόπτριζε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο. Δεν επέτρεπα να περάσει κακός λογισμός ή έστω να τοποθετηθώ αμυντικά απέναντι σε περιπτώσεις ανθρώπων που κινούνταν στοχευμένα στο να πετύχουν κάτι. Θα μπορούσα  να πω ότι ήταν συνειδητή στάση ζωής. Η εμπλοκή μου στον χώρο με έμαθε να είμαι πιο σκληρή όταν χρειάζεται, να ζυγίζω και να μετρώ πιο σωστά τα πράγματα και να μπορώ να διακρίνω καλύτερα τις προθέσεις αυτών που με πλησιάζουν.
 
Η εμπιστοσύνη είναι ίσως ένα στοιχείο που σε έκανε να ανανθεωρήσεις κάποια πράγματα μέσα σου, σε ότι αφορά συνεργασίες και συνεργάτες; 
Όλα στη ζωή μας έχουν στο τέλος διδακτικό χαρακτήρα. Δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Είμαι ευγνώμων για ότι μου δόθηκε. Σε όλες τις σχέσεις δίνεις και παίρνεις.Θα ήταν άδικο αν έλεγα ότι μου είναι δύσκολο να εμπιστευτώ. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που αξίζουν αυτής της ευκαιρίας. Αν η πορεία αποδείξει ότι ήταν λάθος, τότε απλά θα αποδεχτώ τις επιλογές μου. 
 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο