Διαλύθηκε και το νέο σχήμα της Άντζελας! Οι δηλώσεις Γιαννά - Παπαδοπούλου... «Δυστυχώς για κάποιους δεν υπάρχουν ηθικές κόκκινες γραμμές»

 
 

Έγινε πάλι της κακομοίρας! Μετά από την αναβολή την προηγούμενη εβδομάδα στην πρεμιέρα του σχήματος: Γιαννάς-Χολίδης-Δημητρίου-Παπαδοπούλου, ήρθε χθες η είδηση ότι το συγκεκριμένο σχήμα, που θα εμφανιζόταν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, διαλύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Παρότι σε δηλώσεις της η Άντζελα Δημητρίου, ξεκαθάριζε ότι  η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί κανονικά την ερχόμενη Παρασκευή κι ότι υπήρχε καθυστέρηση για τεχνικούς λόγους, ένα post του Γιώργου Γιαννιά στο Instagram ανακοίνωσε αυτό που ψιθυριζόταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί αναβλήθηκε πάλι η νέα πρεμιέρα με νέο σχήμα της Άντζελας Δημητρίου; Οι δηλώσεις της

 

Οι Γιώργος Γιαννάς ήταν αυτός που πρώτος μας ενημέρωσε για τη διάλυση του σχήματος μέσω μια ανάρτησης του στα social media και σειρά πήρε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Όπως έγραψε:

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους.
2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.
3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας.

Γιώργος Γιαννιάς

 

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram 

«Ο Γιώργος μου ο Χρήστος μου και η υπέροχη Άντζελα Δημητρίου. Πραγματικά δεν έχω απαντήσεις για τα ερωτήματά σας που με έχουν κατακλύσει από το πρωΐ. Ξαφνιάστηκα κι εγώ όπως κι εσείς και δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Στενοχωριέμαι πολύ για τους συνεργάτες μου κ για το προσωπικό που έμεινε ξεκρέμαστο.

Λυπήθηκα που δεν θα τη ζήσω αυτή τη συνεργασία. Ίσως το σύμπαν μας ενώσει κάποια άλλη στιγμή… Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Κοιτάμε μπροστά !», έγραψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Instagram.

 

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε μεταξύ άλλων στο Πρωινό: ««Δέχτηκα μια κλήση από άλλο μαγαζί για συνεργασία κι από εκεί έμαθα πως διαλύθηκε το σχήμα».

Kαι πρόσθεσε: «Έμεινα έκπληκτη και στεναχωρήθηκα που δε θα γίνει αυτή η συνεργασία». Επίσης ανέφερε ότι δε γνωρίζει το λόγο που ακυρώθηκε η συνεργασία.

 

Η Άντζελα Δημητρίου απάντησε αποκλειστικά στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη για τη διάλυση του σχήματος με τον Γιώργο Γιαννιά, τον Χρήστο Χολίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Συγκεκριμένα η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε: «Εμείς δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα ούτε με την επιχείρηση, ούτε με τους καλλιτέχνες. Παραμένουμε συνεργάτες της επιχείρησης».

Δείτε τη στο βίντεο από το Πρω1νό:

 

Σύμφωνα με όσα είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, άνθρωποι από το μαγαζί μετέφεραν χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο: “Έχουμε δουλέψει σε άπειρα σχήματα, πρώτη φορά στις πρόβες βλέπαμε τέτοια παγωμάρα. Η Άντζελα Δημητρίου μιλούσε σε όλους στον πληθυντικό, τύπου κ. Χολίδη, κ. Γιαννιά”. Επιπλέον, όπως ανέφερε, στο μαγαζί χωρητικότητας 1.200 ατόμων, υπήρχαν για την πρεμιέρα μόνο 180 ρεζερβέ. Εξαιτίας των λίγων κρατήσεων, η ψύχρα έγινε πολικό ψύχος και εκεί ειπώθηκαν λόγια που δεν έπρεπε να ειπωθούν: Ποιος είναι πρώτο όνομα; Γιατί να είναι πρώτο όνομα;

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τα εξής: “Την Πέμπτη που έγινε μια πρόβα τζενεράλε μιας ώρας, ήταν τόσο ψυχρό το κλίμα που μετά την πρόβα, χωρίς καν να το συζητήσουν, ο Χολίδης πήγε στο καμαρίνι του, πήρε τα πράγματά του θεωρώντας ότι δεν θα γίνει ποτέ το σχήμα αυτό και σηκώθηκε και έφυγε”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!