Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Γιατί αναβλήθηκε πάλι η νέα πρεμιέρα με νέο σχήμα της Άντζελας Δημητρίου; Οι δηλώσεις της

  10/12/2019 11:16
Γιατί αναβλήθηκε πάλι η νέα πρεμιέρα με νέο σχήμα της Άντζελας Δημητρίου; Οι δηλώσεις της

Γιατί αναβλήθηκε πάλι η νέα πρεμιέρα με νέο σχήμα της Άντζελας Δημητρίου; Οι δηλώσεις της

  10/12/2019 11:16
 

Η Άντζελα Δημητρίου απάντησε για τους λόγους αναβολής της πρεμιέρας της με τον Γιώργο Γιαννιά, τον Χρήστο Χολίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που ήταν προγραμματισμένη σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η ίδια ξεκαθάρισε πως η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά την επόμενη εβδομάδα και υπήρξε μια καθυστέρηση για τεχνικούς λόγους και όχι κάτι άλλο.

«Η πρεμιέρα αναβλήθηκε γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι τεχνικά. Θα γίνει κανονικά την ερχόμενη Παρασκευή. Είναι ο Ρήγος στις χορογραφίες και θέλει να βγάλει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Όπως πέρσι στο Έναστρον και όπως συμβαίνει σε πολλά σχήματα, είχαμε μια αναβολή για τεχνικούς λόγους. Όλα τα άλλα που ακούς και που γράφονται δεν ισχύουν. Δε συμβαίνει τίποτα» ανέφερε η Άντζελα Δημητρίου.

«Έκανα ένα ταξίδι και γύρισα ταλαιπωρημένη να ξεκινήσω την πρεμιέρα μου στη Θεσσαλονίκη. Ξύπνησα και με ειδοποίησαν ότι δεν είναι έτοιμα τα φώτα και ο ήχος και δεν θα ανοίξουμε».

 

H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Χρήστο Χολίδη με αφορμή την ακύρωση της πρεμιέρας  της Άντζελας Δημητρίου, της Ειρήνης Παπαδοπούλου, του Χρήστου Χολίδη και του Γιώργου Γιαννιά σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για την αναβολή της πρεμιέρας τους ακούστηκαν πολλά, τι τελικά όμως ισχύει; Τεχνικά προβλήματα ή υπήρξε καβγάς ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και τον Χρήστο Χολίδη;

Όπως ανέφερε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού, ο Χρήστος Χολίδης της είπε πως το μαγαζί τους ανακοίνωσε να μην πάνε επειδή ακυρώνεται η πρεμιέρα και πως την Άντζελα Δημητρίου την είχε δει μόνο δύο φορές, καθώς η ίδια βρισκόταν την Πέμπτη στον Βόλο και δεν υπήρξε καβγάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας