Η Σουζάνα του #GNTMgr εξομολογείται για τα παιδικά της χρόνια! «Η μητέρα μου μας πήγε σε ίδρυμα»

 
Αυτός είναι ο λόγος που η Σουζάνα έκανε αγωγή στον χορογράφο, Τάσο Ξιάρχο!  «Δεν ξέρω καν πώς είναι ο πατέρας μου, ούτε σε φωτογραφία δεν τον έχω δει» ενώ αποκαλύπτει: «Έτσι μου έπεσαν τα μαλλιά» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Σουζάνα Κουόλ. Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για τον πατέρα της που δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή της, ενώ αποκάλυψε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η μητέρα της για να μεγαλώσει αυτή και την αδερφή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Η μαμά μου σχολείο πήγε εδώ, στην Ελλάδα, γυμνάσιο και λύκειο. Είναι πάρα πολλά χρόνια εδώ, πάνω από 20. Κι εγώ εδώ γεννήθηκα, αλλά η καταγωγή μας είναι από Σουδάν και Νιγηρία. Δεν είναι ότι δεν θέλω να ξέρω τίποτα για τον μπαμπά μου, απλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη να πάω να πιάσω τη μαμά μου και να τη ρωτήσω. Δεν ξέρω καν πώς είναι ο πατέρας μου, ούτε σε φωτογραφία δεν τον έχω δει. Δεν έχω καθόλου μνήμες», είπε αρχικά η Σουζάνα Κουόλ.

Όταν εγώ ήμουν τρίτη δημοτικού και η αδερφή μου στην πρώτη, η μητέρα μου μας πήγε σε ίδρυμα γιατί δεν μπορούσε να μας μεγαλώσει. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολα για μένα γιατί είχα αντίληψη και ήξερα τι γινόταν. Αλλά μετά με τον καιρό δεν είχα πρόβλημα γιατί το έβλεπα σαν κατασκήνωση. Μας πήγαιναν εκδρομές, μας έδιναν δώρα, ήταν πολύ ωραία», είπε η Σουζάνα Κουόλ.

 

Η Σουζάνα Κουόλ, πρώην παίκτρια του GNTM, αποκάλυψε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη πως ο μάνατζερ της έχει κάνει  αγωγή κατά του χορογράφου, Τάσου Ξιάρχου, ο οποίος συμμετείχε ως guest στο ριάλιτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αντίδραση του Τάσου Ξιάρχου την ώρα που η έβλεπε τη Σουζάνα του #GNTMgr να λέει πως του έχει κάνει αγωγή...

 

Η Σουζάνα Κουόλ είπε μεταξύ άλλων: «Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με τον Τάσο. Φαίνεται πως αυτός είχε θέμα μαζί μου. Έλεγε κάποια πράγματα στις εκπομπές. Έλεγε τα δικά του για μένα. Δε ξέρω αν έβριζε και τι έλεγε για μένα. Εγώ δε δίνω σημασία σε αυτά, αλλά έχει δώσει ο μάνατζέρ μου. Του έχει κάνει αγωγή γιατί έχει πει πολλά πράγματα.»!

Και πρόσθεσε: «Όλα αυτά τα έχει πει μόνο και μόνο για να βγει στη δημοσιότητα. Δε ξέρω γιατί τα έχει πει κιόλας, δε με ενδιαφέρει. Ποτέ δε μιλούσαμε στα παρασκήνια. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά με το που βγήκα και είδα πως έχει πει πολλά πράγματα για μένα, που δεν ισχύουν κιόλας. Του μάνατζέρ μου δεν του άρεσε αυτό και του άσκησε αγωγή»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Μεσάνυχτα»!

 

Mεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς της έπεσαν τα μαλλιά της και αναγκάζεται να κυκλοφορεί με περούκα.

«Το μαλλί μου ήταν πολύ ωραίο. Είχα ένα ατύχημα στο κομμωτήριο. Έκανα δυο φορές ντεκαπάζ, μετά πήγα και έκανα περμανάντ, ένα African look που ήθελα. Και τα μαλλιά μου έπεσαν. Κάηκαν. Έπρεπε να τα ξυρίσω όλα. Και τώρα τα αφήνω να μεγαλώσουν. Για αυτό κυκλοφορώ με περούκα. Στην αρχή δε μου άρεσε η αλλαγή στο GNTM. Έκλαιγα. Δε μου άρεσε καθόλου το κοντό. Αλλά τώρα μου αρέσει το ασημί που είχα» είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά