Τα δάκρυα Θεοφάνους - Ασλανίδου και ο παίκτης που έπεσε από την...σκηνή!

 

Ο 22χρονος Αναστάσης Οικονόμου βγήκε στη σκηνή του X Factor και ερμήνευσε τη Ρόζα του Δημήτρη Μητροπάνου, το οποίο αφιέρωσε στον πατέρα του, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μόλις τελείωσε το τραγούδι, ο Αναστάσης ήταν συγκινημένος, ενώ και ο Γιώργος Θεοφάνους με την Μελίνα Ασλανίδου ήταν στην ίδια κατάσταση.

«Να σου πω, συγκινήθηκα τώρα γιατί θυμήθηκα τον Δημήτρη. Μου ήρθε η εικόνα του Δημήτρη να χορεύει», είπε η Μελίνα Ασλανίδου με δάκρυα στα μάτια. «Κι εγώ έτσι έπαθα», της απάντησε ο Γιώργος Θεοφάνους εμφανώς συγκινημένος.

 

Ένα απίστευτο ατύχημα είχαμε στο X Factor, καθώς ο Βασίλης Οπαλίτης που κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, έπεσε από τη σκηνή.

Ο διαγωνιζόμενος ήθελε να πάει στους κριτές, προκειμένου να τους ευχαριστήσει που τον πέρασαν στην επόμενη φάση, ωστόσο, δεν πρόσεξε πως υπήρχε κενό μεταξύ της σκηνής και των θέσεων των μελών της επιτροπής.

Ο Βασίλης, λοιπόν, ενώ προχωρούσε προς τους κριτές, ξαφνικά χάθηκε… από το πλάνο.

Τελικά, όλα καλά με τον διαγωνιζόμενο, ο οποίος δεν έπαθε τίποτα…

 

Η 22χρονη Σταυρούλα Δημητροπούλου πήγε στην οντισιόν του X Factor παρέα με την αδερφή της, την Ανδρομάχη. Την Ανδρομάχη την είχαμε γνωρίσει το 2015, όταν συμμετείχε στο The Voice και μάλιστα είχε προχωρήσει αρκετά.

Η Σταυρούλα βγήκε μπροστά στην κριτική επιτροπή με μεγάλη αυτοπεποίθηση και επέλεξε να ερμηνεύσει Adele και συγκεκριμένα το “Make you feel my love”.

Είπε στον Χρήστο Μάστορα ότι θα τραγουδήσει… Onirama – «Έρχεσαι να μας κάνεις πλάκα;»

«Συγκινήθηκες;», ρώτησε η Μελίνα Ασλανίδου με βουρκωμένα μάτια. «Συγκινήθηκα γιατί αυτό το τραγούδι μου θυμίζει τον παππού μου», είπε η διαγωνιζόμενη με τρεμάμενη φωνή και η Μελίνα σηκώθηκε να την πάρει αγκαλιά.

Tελικά με τέσσερα "ναί" πέρασε στην επόμενη φάση. 

 

Ο 16χρονος Χρήστος Γκίκας είναι μαθητής της δευτέρας λυκείου και πήγε στο X Factor για να αναδείξει το ταλέντο του στο τραγούδι. Ασχολείται ήδη με τη μουσική και μάλιστα έχει ανεβάσει και δικά του τραγούδια στο youtube.

Επέλεξε να τραγουδήσει μπροστά στους κριτές το “Να με προσέχεις” από Onirama, με τον Χρήστο Μάστορα να… αντιδρά με χιούμορ: «Onirama; Έρχεσαι εδώ σε εμάς να κάνεις πλάκα; Όχι, πλάκα κάνω».

«Κάνω φωνητική και συνεχίζω», είπε ο διαγωνιζόμενος, με τον Γιώργο Θεοφάνους να του απαντάει: «Να αλλάξεις δάσκαλο».

Ενώ όλοι του είπαν πως υπάρχει πρόβλημα με τη φωνή του, ότι δεν είναι έτοιμη και… στρωμένη ακόμα, με τρία “ναι” από Τσαουσόπουλο, Ασλανίδου και Μάστορα πέρασε στην επόμενη φάση.

 

Το παραδοσιακό τραγούδι «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία» επέλεξε για να διεκδικήσει μια θέση στο X Factor o Νεκτάριος Ρήγας.

Πέρασε στην επόμενη φάση;

 

Η εμφάνιση του 19χρονου Δημήτρη Περώνη στις auditions του X Factor με το «Damn your eyes» των Barbara Wyrick και Steve Bogard, που έχει ερμηνεύσει η Etta James και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με τέσσερα "ναί"!

 

Με το «Καίγομαι καίγομαι», σε μουσική και στίχους των Σταύρου Ξαρχάκου έκανε την εμφάνισή του μπροστά στους τέσσερις κριτές το συγκρότημα «Appartia» από τον Βόλο και δίχασε λίγο τους κριτές...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων