#GNTMgr Spoiler! Αυτές είναι οι τρεις κοπέλες που επιστρέφουν στο παιγνίδι

 

Την Πέμπτη η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε τις 9 κοπέλες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του #GNTMgr. Σήμερα τις τρεις που επιστρέφουν για να συμπληρωθεί η super 12αδα! Άννα Μαρία Λουκουκίδη και Γεωργία Κόρκου κελαήδησαν...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Ο λόγος για τις Κωνσταντίνα Φλώρου,Ασημίνα Χαρίτου , Κέισι, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Άννα Χατζή, Κάτια Ταραμπάνκο, Χαρά Παππά, Μαρία Μιχαλοπούλου και Ίλντα Κρόνι.

 

Σήμερα τρεις ακόμη κοπέλες οι οποίες αποχώρησαν, ξαναπαίρνουν μια δεύτερη ευκαιρία και μπαίνουν ξανά στο σπίτι του ριάλιτι μόδας, συμπληρώνοντας έτσι την τελική 12αδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Οι τρεις κοπέλες που επιστρέφουν λοιπόν στο GNTM είναι οι Εμμανουέλα Μαρία Μάινα, η Πόπη Γαλέτσα και η Ελευθερία Καρναβά. Πρόκειται για την κοπέλα που πήρε το Golden Pass και μπήκε απευθείας στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

 

Δείτε τα βίντεο με τις αποκαλύψεις

 

 

Στο Happy Day έδωσε συνέντευξη η Γεωργία Κόρκου, το plus size μοντέλο που εντυπωσίασε στις οντισιόν του GNTM. Η Γεωργία δεν κατάφερε να περάσει στη φάση μετά το bootcamp και μίλησε και για τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν εκεί.

«Ξεκίνησε όλο αυτό γιατί το ήθελα από το 2010 που ήμουν παιδί. Παρ’ όλα αυτά βγήκε και το επόμενο, στο οποίο δεν χρειάστηκε να δηλώσω συμμετοχή, μου έστειλαν μήνυμα γιατί δεν είχα πάει στο προηγούμενο. Μου έστειλε η παραγωγή μήνυμα ότι ξεκινούν τα γυρίσματα κι έτσι πήγα.

Είχα πολύ άγχος, ήταν κουραστική μέρα γιατί ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ήμασταν 400 κοπέλες στην οντισιόν, κάποιες με στραβοκοίταζαν. Θα τα άφηνα όλα για να γίνω το next top model.

Ξέρω να κάνω πόζες κι έχω συνεργαστεί με τους καλύτερους. Ήταν δύσκολα στο bootcamp, θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερες συνθήκες, αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

 

Η Άννα Μαρία Λουκουκίδη κόπηκε στο Bootcamp του GNTM, επειδή ήταν ανήλικη. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, η ίδια αποκαλύπτει:

«Η Μιλένα ήταν παρόμοια κατάσταση με μένα, δεν της είχαν πει ότι είσαι ανήλικη και δεν μπορείς να μπεις στο σπίτι. Αντέδρασε πολύ παρορμητικά, έκλαιγε, σηκώθηκε κι έφυγε, πήρε τις βαλίτσες της. Έπρεπε να μας είχαν πει εξαρχής ότι ανήλικες δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι, οπότε να μην κάνουμε κι εμείς όνειρα, σκέψεις… Δεν μας το είχαν πει, δεν το έγραφε πουθενά. Η μαμά της Μιλένας ήταν πολύ εκνευρισμένη».

Η Άννα Μαρία Λουκουκίδη δήλωσε πρόσφατα για το GNTM: «Κάναμε 24 ώρες γύρισμα, ήμασταν άπλυτες, τρώγαμε ανά 10 ώρες σχεδόν γιατί δεν προλαβαίναμε».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!
Το κεράκι με τον αριθμό 16 για τα αντίστοιχα χρόνια παρουσίας του #RadioArvyla έσβησε ο Αντώνης Κανάκης
#Coachella: Η εμφάνιση - έκπληξη από τη Shakira και η ανακοίνωση για World Tour που αιφνιδίασε
#Eurovision 2024: Η απάντηση του Πρόεδρου της ΕΡΤ για την προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη