Με μια αιχμηρή ανάρτηση δίνει τέλος στην κόντρα με τον Παπανώτα ο Σπαλιάρας!

 

Μια μακροσκελή αιχμηρή ανάρτηση, με την οποία δίνει έμμεσα τέλος στην κόντρα του με τον Δημήτρη Παπανώτα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Γιάννης Σπαλιάρας. Έξαλλος έγινε ο Δημήτρης Παπανώτας 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το μοντέλο και ηθοποιός δεν αναφέρεται ονομαστικά στον δημοσιογράφο, ενώ, μεταξύ άλλων, δηλώνει πως δεν θα μπει στη διαδικασία να συνεχίσει να απαντάει στις επιθέσεις και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα

Αυτό το καλοκαίρι βρέθηκα μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου καταφέρνοντας μετά από πολλά δοκιμαστικά στην ισπανική και αγγλική γλώσσα να ενταχθώ στο δυναμικό της τηλεοπτικής σειράς el Señor de los Cielos ή Lord of the skies για 15 επεισόδια, που αφορά στην ζωή του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών από το Μεξικό ο οποίος δολοφονήθηκε στο χειρουργικό τραπέζι προσπαθώντας να αλλάξει πρόσωπο ...η σειρά μπαίνει στην 7 και τελευταία σεζόν και μιλάμε για μια σειρά που έχει σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία όπως το EMMY international award για 3 συνεχόμενα χρόνια ...θεωρείται μάλιστα μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών στην Λατινική Αμερική και ο πρωταγωνιστής είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος σταρ ...

Όταν έσκασε το θέμα στην Ελλάδα στα μέσα Αυγούστου είδα το όνομα μου σε εφημερίδες που δεν ασχολούνται με gossip κτλ και δημοσιογράφους να αναφέρουν ότι ένας Έλληνας βρέθηκε σε μια τεράστια παραγωγη του Netflix ...το θεωρώ μεγάλη τιμή και γέμισα περηφάνια σας ευχαριστώ πολύ ...στην πορεία όμως είδα ότι σε κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές δυσκολεύτηκαν να το χωνέψουν και αναφέρουν παραπληροφορώντας τον κόσμο ότι παίζω σε ένα μεξικανικό μεταγλωττισμένο σαν την Χουάνα την παρθένα προσπαθώντας από την καρέκλα του σχολιασμού να μειώσουν την αξία ενός ανθρώπου που εξελίσσεται ...αν συνεχίσω να πετάω πέτρες σε κάθε σκυλί που γαβγίζει δεν θα φτάσω ποτέ στον στόχο μου όποτε δεν θα μπω στην διαδικασία να συνεχίσω να απαντάω ...σας προτείνω σόδα για καλή χώνεψη..

 

Έξαλλος έγινε ο Δημήτρης Παπανώτας το μεσημέρι της Παρασκευής με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Αφορμή στάθηκε η τελευταία ανάρτηση του μοντέλου και ηθοποιού και συγκεκριμένα η έκφραση «αν συνεχίσω να πετάω πέτρες σε κάθε σκυλί που γαβγίζει δεν θα φτάσω ποτέ στον στόχο μου όποτε δεν θα μπω στην διαδικασία να συνεχίσω να απαντάω».

Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Δεν θα ασχοληθώ. Θα εκφράσω μόνο μια απορία. Γιατί ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο μεγάλος ηθοποιός δεν έπαιξε ποτέ θέατρο; Είναι αδυναμία. Και επίσης θέλω να πω στον κύριο Σπαλιάρα ότι του εύχομαι να πάρει και Όσκαρ. Αλλά σκύλο να κοιτάξει στον καθρέφτη του και να πει τη λέξη. Του την επιστρέφω. Σκύλο να πει τους φίλους του και τον εαυτό του. Εγώ του απαγορεύω. Και την επόμενη φορά που θα ξεφύγει θα καταφύγω σε άλλους τρόπους που δεν τους έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής. Κάπου το ουδείς αχαριστότερος του ευεργετημένος ας του το μεταγράφει κάποιος».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου για τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»