H τραγουδίστρια, η ηλιοκαμένη και η...περούκα! Όλα όσα είδαμε στο #GNTMgr!

 

Η δεύτερη οντισιόν στην Θεσσαλονίκη είναι γεγονός και το επεισόδιο ξεκίνησε με ένα... διαφορετικό βίντεο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Παρακολουθήσαμε την Βίκυ Καγιά την ώρα που σηκώνεται από το κρεβάτι, τον Άγγελο Μπράτη ξενυχτισμένο να τρώει το πρωινό του, τον Δημήτρη Σκουλό να ξυρίζεται και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τι άλλο; Να γυμνάζεται!

 

Tο πρώτο κορίτσι που έκανε πασαρέλα στην δεύτερη οντισιόν της συμπρωτεύουσας, ήταν ένα κορίτσι που τα είχε όλα.

Το μοντέλο, μπήκε στο πλατό με αέρα και μόλις τους αποκάλυψε πως ζει στο χωριό και κάνει όλες τις δουλειές που κάνει μια αγρότισσα, από άρμεγμα μέχρι και μάζεμα μήλων από δέντρα, τους ξάφνιασε ευχάριστα.

Την έβαλαν να βγάλει το κραγιόν της, να πετάξει τα τακούνια της, να βάλει το μαγιό της και να ποζάρει σε υποτιθέμενα άχυρα, ωστόσο η εμφάνισή της δεν τους έπεισε όλους αφού η Βίκυ Καγιά της είπε πως πρέπει να χάσει κιλά ενώ ο Άγγελος Μπρατής της επεσήμανε πως θέλει πολύ δουλειά.

Δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Η ίδια δεν έδειξε να δυσαρεστείτε από την αρνητική κριτική αφού όπως είπε απόλαυσε τη διαδικασία.

 

Δεύτερη στην πασαρέλα εμφανίστηκε ένα πανέμορφο plus size μοντέλο που τους ξετρέλανε.

Η εμφάνισή της με μαγιό τους άφησε άφωνους και ιδιαίτερα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία από την πρώτη στιγμή που το μοντέλο εμφανίστηκε μπροστά της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της.

«Με έχεις αφήσει άφωνη», της είπε με χαμόγελο ενώ από εκείνη πήρε και το πρώτο «ναι». Οι υπόλοιποι κριτές ήταν το ίδιο σύμφωνοι με την άποψη της Ηλιάνας κι έτσι κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Νικολέτα είναι 23 ετών και θα συμφωνήσουμε με την Ηλιάνα, η οποία τρελάθηκε με τα καλογυμνασμένη της οπίσθια.

 

Μια υποψήφια διαγωνιζόμενη μπήκε στις auditions του GNTM κάπως… καμμένη και οι κριτές «κάηκαν» κι αυτοί μαζί της.

Η Όλγα, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και εντυπωσίασε με το ύψος της, αφού το κορίτσι είναι 1.85 λόγω basket! Ωστόσο, δεν εντυπωσίασε μόνο γι’ αυτό αλλά και για την αρκετά καμένη όψη της.Την φώναξαν μάλιστα και την κοιτούσαν από πολύ κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

 

Συγκεκριμένα, λόγω της λευκής της επιδερμίδας –της πολύ λευκής της για την ακρίβεια- είχε αρπάξει λίγο παραπάνω, κάτι που δεν άφησαν ασχολίαστο οι κριτές.

Το υποψήφιο μοντέλο έκανε για πρώτη φορά πασαρέλα, ενώ όταν εμφανίστηκε με μαγιό οι κριτές παρατήρησαν ότι είχε καεί αρκετά από τον ήλιο, αφού στο σώμα της ήταν ορατά τα σημάδια. Βέβαια, αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο σε κάτι και πέρασε στην επόμενη φάση με τον ενθουσιασμό της να φαίνεται στο πρόσωπό της και το χαμόγελό της να λάμπει.

Να αναφέρουμε ότι η Όλγα δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του modeling αλλά προέρχεται από τον αθλητισμό!

 

Ποιος να περίμενε ότι θα πάει στο GNTM ένα κορίτσι από τη Βραζιλία και δεν θα τους αρέσει!

Αν και μικροκαμωμένη, αλλά εντυπωσιακή, κατόρθωσε να διχάσει την κριτική επιτροπή και μάλιστα να προκαλέσει έναν διαπληκτισμό μεταξύ του Δημήτρη Σκουλού και της Βίκυς Καγιά. Συγκεκριμένα, το ύψος και ο σωματότυπος της νεαρής υποψήφιας προβλημάτισε τον φωτογράφο με την Βίκυ Καγιά να λέει:

«Εμένα αυτό που βλέπω με αφορά» κι εκείνον να της απαντά «Σε ποιον χώρο της μόδας σε αφορά;» κάνοντάς την να σαστίσει.

Ωστόσο, αυτό που ήταν πολύ περίεργο ήταν η διόρθωση που έκανε ο Δημήτρης Σκουλός στο συντακτικό της Βίκυς Καγιά και το ότι της ζήτησε να σηκωθεί από την θέση της και να βρεθεί δίπλα στην υποψήφια.

Το πρόσωπο της παρουσιάστριας και η έκφρασή της μίλησαν από μόνα τους!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

 

Η Μαρία πήγε στις οντισιόν του GNTM για να κυνηγήσει το όνειρό της, όμως δεν τα κατάφερε!

Μπορεί το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της να ήταν αυτό που σχολίασαν πρώτα αφού, όπως και η Βίκυ Καγιά είπε δεν είναι κάτι που συναντάμε συχνά, ωστόσο τις επεσήμαναν πως η εικόνα της είναι… ψεύτικη.

Η Μαρία θέλοντας να υποστηρίξει το στιλ και την προσωπικότητά της, έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται αυτά που της έλεγαν οι κριτές, μιλούσε πάνω τους με έντονο ύφος ενώ δεν δίστασε να την «πει» στον Άγγελο Μπράτη, γεγονός που τον έκανε έξαλλο σε τέτοιο σημείο που την έδιωξε από το πλατό πριν καλά καλά προλάβουν να δώσουν την ψήφο τους.

Αξίζει όμως να δείτε το βίντεο όχι μόνο για τη διαμάχη του υποψήφιου μοντέλου με τον κριτή αλλά και το απίθανο «μαργαριτάρι» που τους πέταξε.

 

Μια υποψήφια ακόμη βρέθηκε μπροστά από τους κριτές του GNTM και η ιστορία της δεν τους άφησε ασυγκίνητους.

Η Στεφανία περπάτησε μπροστά στην κριτική επιτροπή και αμέσως εκείνοι εντόπισαν ένα κορίτσι ήπιων τόνων. Εκείνη λοιπόν τους εξήγησε ότι προέρχεται από μια οικογένεια με βαθύ εκκλησιαστικό υπόβαθρο, η οποία δεν ήταν εντελώς σύμφωνη στο να βρεθεί στις auditions του GNTM λόγω του ότι θα έπρεπε να εμφανιστεί με μαγιό.

Μάλιστα, η υποψήφια κοπέλα τους είπε πως κάτι που την προβλημάτιζε ήταν και ο σχολιασμός που θα επακολουθούσε στο χωριό της και όσα θα λέγονταν.

Οι κριτές άκουσαν με προσοχή όσα τους είπε κι εκείνοι με τη σειρά τους της ανέφεραν ότι είναι καλό να κυνηγάμε τα όνειρά μας, υποστηρίζοντάς την και καθησυχάζοντάς την.

 

Η υποψήφια παίκτρια του ριάλιτι μπήκε στο πλατό και ενθουσίασε τους κριτές με την πρώτη ματιά.

Όπως η ίδια είπε, είχε λάβει μέρος στα περσινά καλλιστεία και μάλιστα κατάφερε να πάρει τον τίτλο της αναπληρωματικής Μις Ελλάς.

Τόσο η εμφάνιση της όσο και η προσωπικότητά της ήταν αρκετά ώστε να πείσει την κριτική επιτροπή να την δώσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βίκυ Καγιά, όταν είδαν την Μαρίνα με μαγιό να κάνει πασαρέλα έμειναν με το στόμα ανοιχτό και με το δίκιο τους.

Όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο που ακολουθεί η όμορφη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη είναι άκρως εντυπωσιακή και διαθέτει ότι πρέπει να έχει ένα μοντέλο για να αξίζει μια θέση στο ριάλιτι.

 

Μια πολύ ευαίσθητη στιγμή είδαμε να εκτυλίσσεται στο αποψινό GNTM.

Η Άννα αποφάσισε να συμμετάσχει στον φετινό κύκλο του show μοντέλων, όμως οι λόγοι δεν ήταν οι προφανείς.

Το νεαρό κορίτσι πριν μπει τον χώρο των κριτών συνάντησε τη Ζενεβιέβ και είχε μια ιδιαίτερη κουβέντα μαζί της. Συγκεκριμένα, η Άννα της εξομολογήθηκε ότι αποφάσισε να βρεθεί στον διαγωνισμό λόγω των οικογενειακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει αλλά και λόγω της ανασφάλειας που έχει, και της ανάγκης να πιστέψει κάποιος στην ίδια αφού εκείνη δεν το κάνει.

Η κοπέλα τότε δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και έτσι ξέσπασε μπροστά στη Ζενεβιέβ, η οποία της έδωσε τις συμβουλές της και επιχείρησε να την καθησυχάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άρχισαν τα όργανα στο #GNTMgr Οι καταγγελίες των κοριτσιών που απορρίφθηκαν...

Η Άννα λοιπόν βρέθηκε έπειτα ενώπιον των κριτών και κατά τη διάρκεια της audition εκείνοι αντιλήφθηκαν από το προσωπάκι της ότι κάτι την προβληματίζει. Εκείνη διηγήθηκε την ιστορία της και τους εξομολογήθηκε ότι η ανασφάλεια είναι κάτι που την χαρακτηρίζει. Τα δάκρυα κύλησαν πάλι στο πρόσωπο της, ενώ η Βίκυ Καγιά συγκλονισμένη από την ιστορία της έσπευσε να την αγκαλιάσει στοργικά.

Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω κορίτσι δεν πέρασε τη διαδικασία ψηφοφορίας, κι αυτό γιατί οι κριτές λόγω της ανασφάλειάς της δεν θέλησαν να την περάσουν από κάτι τέτοιο, ενώ της ανέφεραν ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο για εκείνη.

 

H πανέμορφη Αργυρώ μάλλον μπέρδεψε τα talent shows καθώς είναι μια νεαρή τραγουδίστρια με απίθανο ταλέντο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάλιστα την ρώτησε γιατί δεν επέλεξε ένα μουσικό ριάλιτι, με την ίδια να απαντά πως είναι γεννημένη για τα δύσκολα κι έτσι είπε να δοκιμαστεί σε ένα χώρο, που είναι πιο δύσκολος από το χώρο της μουσικής.

Σίγουρα η Αργυρώ είναι το κορίτσι που θα ζήλευε ακόμη και ο Σάκης Ρουβάς αφού όπως θα δεις και στο βίντεο διαθέτει μια εξαιρετική φωνή που εξέπληξε τους κριτές.

Όσο για το αν τελικά η επιθυμία της να δοκιμαστεί σε ένα χώρο όπως αυτόν του μοντέλινγκ, είχε τα αποτέλεσμα που ήθελε;

Δείτε την απάντηση στο βίντεο!

 

Τo επεισόδιο της Δευτέρας αναμένεται να καθηλώσει.

Οι υποψήφιες παίκτριες συνεχίζουν να περνούν από τις auditions, όμως μία θα βρεθεί μπροσστά από τους κριτές με τη μητέρα της, η οποία θα αφήσει άφωνη την Βίκυ Καγιά.

O μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επέστρεψε στη συχνότητα του Star, αναζητώντας την επόμενη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα, που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Στο ρόλο των 4 κριτών βρίσκονται η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για τις υποψήφιες GNTM ένας είναι ο απόλυτος στόχος και θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν: η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από το επόμενο επεισόδιο του Greece's Next Top Model στο  βίντεο!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!