Άρχισαν τα όργανα στο #GNTMgr Οι καταγγελίες των κοριτσιών που απορρίφθηκαν...

 

Η «κοντή» τσιρλίντερ του Σκουλού ξεσπά για την απόρριψη, οι δίδυμες πιστεύουν ότι ο διαγωνισμός δεν είναι αξιοκρατικός και εξηγούν γιατί και το account της παίκτριας που χαρακτήρισαν "λαϊκό"

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη η Βασιλική Ζαρόκωστα, την οποία είδαμε όλοι στις οντισιόν του GNTM, όταν είχε μπει στους κριτές μαζί με την αδελφή της. Όπως τονίζει η ίδια, ο διαγωνισμός δεν είναι αξιοκρατικός και εξηγεί γιατί το πιστεύει.

«Εγώ πήγα για να υποστηρίξω την Κατερίνα, την αδερφή μου. Και στη συνέχεια μου είπαν να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή για να είμαστε και οι δύο μαζί. Εγώ δεν ήθελα, απλά στη συνέχεια με επηρέασε και η Κατερίνα, να είμαστε μαζί, στον ίδιο χώρο, κι έτσι εμφανίστηκα κι εγώ μπροστά στους κριτές. Πιστεύω ότι η τηλεόραση θέλει να προβάλλει συγκεκριμένα πράγματα, αυτό που θέλει να ανεβάσει τα νούμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Και συγκεκριμένα πιστεύω ότι εμείς, έτσι όπως γυρίστηκε κι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, το μόνο που κάνανε ήταν απλά να ανεβάσουν τα νούμερά τους, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Δεν θα το ξαναέκανα. Όπως είπα και δημόσια στους κριτές, εγώ δεν ζητώ ούτε τη δημοσιότητα, ούτε τα φώτα… Πιστεύω πως ο διαγωνισμός δεν είναι αξιοκρατικός.

Γιατί γενικά φώναζαν με τα μικρά τους ονόματα κάποια κορίτσια, ήταν λίγο το χρονικό διάστημα που μπορείς να μάθεις από τα 2000 άτομα και να τα φωνάζεις με το μικρό τους όνομα. Αυτά τα κορίτσια πέρασαν στην επόμενη φάση», είπε η Βασιλική Ζαρόκωστα.

 

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Μεταξία Τρύφων, η… τσιρλίντερ του GNTM που κόπηκε με τέσσερα “όχι” στην οντισιόν.

«Με στεναχώρησε, θα ήθελα να έχω ένα “ναι”, δεν περίμενα ότι αξίζω τέσσερα όχι. Στεναχωρήθηκα όταν είδα την οντισιόν μου, δεν περπάτησα τόσο καλά όσο θα ήθελα. Η κυρία Ζενεβιέβ είναι η συμπάθειά μου, ήταν πολύ άνετη, πολύ χαλαρή, γελάσαμε πάρα πολύ.

Η κυρία Καγιά δεν πιστεύει ότι εμείς οι curvy κοπέλες έχουμε θέση στην υψηλή ραπτική. Πήρα πάρα πολλά μηνύματα, χάρηκα πάρα πολύ, μου έστελναν μηνύματα ότι με αδίκησαν οι κριτές και ότι από εκείνους είναι ναι.

Η μητέρα μου ήταν μαζί μου στο πλατό. Ο πατέρας μου δεν γνωρίζει ότι πήγα στο παιχνίδι. Δεν ξέρω πώς θα το πάρει. Θα έκανα σίγουρα προκλητική φωτογράφιση», είπε η Μεταξία Τρύφων.

 

Η 27χρονη Κονδυλένια Παπασυμεωνίδου ή Λένια βρέθηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή του GNTM και προσπάθησε να εντυπωσιάσει τη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, την Ηλιάννα Παπαγεωργίου και φυσικά τον Δημήτρη Σκουλό με στόχο μια θέση στα Bootcamp.

Η νεαρή κοπέλα δεν φάνηκε να ενθουσιάζει ιδιαίτερα τη κριτική επιτροπή, η οποία σχολίασε με ιδιαίτερα αρνητικό τρόπο το Instagram της, με τον Άγγελο Μπράτη να μιλάει για φίλτρα και τον Δημήτρη Σκουλό να χαρακτηρίζει το προφίλ της 27χρονης «λαϊκό».

Τελικά, η Λένια πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM έχοντας τρία «ναι» . Ο μοναδικός που της έδωσε «όχι » ήταν ο Άγγελος Μπράτης.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη εξερράγη με τον χαρακτηρισμό “λαϊκό” για την Λένια που πήγε στην οντισιόν.

«Εγώ διαφωνώ και νιώθω πολύ θιγμένη με όλο αυτό που είδαμε τώρα. Γιατί δεν κατάλαβα από τότε αποφάσισαν αυτοί οι τέσσερις κύριοι και κυρίες ότι το λαϊκό είναι ποπός, στήθος, φίλτρο και βλεφαρίδα.

Το λαϊκό κορίτσι που είμαι κι εγώ και είναι και πολλά από τα κορίτσια που μας βλέπουν, δεν είναι αυτό, συγγνώμη, το είπαν αρνητικά. Είναι τιμή μου και καμάρι που είμαι λαϊκό κορίτσι.

 

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς στο Instagram της η 27χρονη Λένια, η οποία όπως βλέπουμε είναι φίλη με την Ιωάννα Τούνη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά