#GNTMgr Spoiler! Τα φίδια κάνουν την εμφάνιση τους στην πρώτη δοκιμασία

 

Aυτό κι αν είναι spoiler για το Greece’s Next Top Model! Aυτή τη διαρροή δεν την περίμενε κανείς, ούτε και η παραγωγή του #GNTMgr!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Το Next Top Model συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον μιας και σημειώνει τρελά νούμερα τηλεθέασης και ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» έκανε το πρώτο σημαντικό spoiler για το GNTM!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πρωινή εκπομπή του OPEN αποκάλυψε δύο φωτογραφίες από την πρώτη δοκιμασία του GNTM, όπου τα κορίτσια καλούνται να φωτογραφηθούν με ζωντανά φίδια.

Από την εκπομπή δεν έλειψαν  οι καταγγελίες για την κριτική επιτροπή από την Μέγκι και την Μικαέλλα όπου κάρφωσαν τον ύποπτο τρόπο που λειτουργούν...

Δείτε τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από το GNTM και την πρώτη δοκιμασία των κοριτσιών!

 

 

Καλεσμένη στο Happy Day ήταν σήμερα και η Ιωάννα Δεσύλλα. Η πρώην παίκτρια του GNTM έριξε και αυτή τα βέλη της στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού και ειδικότερα στη Βίκυ Καγιά.

«Μακάρι να ήταν σχόλιο, αλλά δεν ήταν κάτι παραπάνω, εγώ προσβλήθηκα. Θα το έλεγα χαρακτηρισμό. Δεν είμαι στεναχωρημένη γιατί ήμουν ήδη στο χώρο της μόδας και συνεχίζω προφανώς. Θυμωμένη θα έλεγα, γιατί ένιωσα μεγάλη αδικία. Είχε πει πολλά πράγματα η Βίκυ Καγιά για μένα, ότι είμαι άψυχη, άφωνη, που δεν στέκανε κιόλας.

Θα τους δικαιολογήσω ότι ήταν ριάλιτι… Η φωτογραφία είναι υποκειμενική, δεν είχα το αποτέλεσμα αυτό που ήξερα εγώ τουλάχιστον νωρίτερα, ειδικά στην πισίνα, σε αυτή που αποχώρησα κιόλας. Τους είχα πει ότι είχα βγάλει καλύτερο κλικ που δεν το έδειξαν ποτέ. Και μου βάλανε άλλη φωτογραφία…

Δεν βρήκα ποτέ εκτός κάμερας κάποιον από τους κριτές για να τους πω τα παράπονά μου…», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Δεσύλλα.

 

Ενώ ο πατέρας της Μπεατρίς μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε αν η κόρη του βρίσκεται ακόμη μέσα στο παιχνίδι, αφού του ξέφυγε.

Η 27χρονη, είχε εντυπωσιάσει τους κριτές με την ομορφιά της, αλλά και τις χορευτικές ικανότητες και πέρασε με τέσσερα "ναι".

H Σταματίνα Τσιμτσιλή ήθελε να μάθει αν η Μπεατρίς πέρασε τις δοκιμασίες και μπήκε στο σπίτι. Αρχικά, ο πατέρας της δεν ήθελε να πει και προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση, όμως στη συνέχεια μπερδεύτηκε και το αποκάλυψε on air.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλουμενoi «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Η απάντησή του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τις γυναίκες
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος