Αuτή είναι η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει η Βάσω Λασκαράκη μετά το «Σοι σου»

 

Η Βάσω Λασκαράκη βιώνει ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της, καθώς ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου. Η γνωστή ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς “Το σόι σου” δέχτηκε πολλές και διαφορετικές τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο αποφάσισε να παραμείνει στον Alpha.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η Βάσω Λασκαράκη τη νέα τηλεοπτική σεζόν λοιπόν θα πρωταγωνιστήσει σε μία διαφορετική σειρά από “Το σόι σου”. Η ηθοποιός πρόκειται να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο ερωτικό θρίλερ “Έρωτας μετά”, κάτι που μάλιστα ανακοίνωσε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram το μεσημέρι της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης της σειράς και από εκεί ανέβασε στα instastories κάποια κοινά στιγμιότυπα με τους συμπρωταγωνιστές της.

 

Η νέα σειρά του Alpha «Έρωτας μετά» έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς και με πολύ ενδιαφέροντες ηθοποιούς.

Η εν λόγω σειρά βασίζεται στο «Love after Love» και αποτελεί πένα καινούργιο ερωτικό θρίλερ. Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης και τη σκηνοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος, ενώ ο Αντώνης Καρυστινός ήταν από τους πρώ­τους ηθοποιούς που «έκλεισαν» να πρωταγωνι­στήσουν.

Για την ίδια σειρά σε συμφωνία ήρ­θε και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τον σταθμό και στη μετά «Τα­τουάζ» εποχή. Επιπλέον, σε συμφωνία έχουν έρ­θει η Μαρίνα Καλογήρου, ο Γιώργος Παπαπαύλου και η Ευγένια Σαμαρά, ενώ ιδιαίτερη έκπληξη προ­καλεί η τηλεοπτική επιστροφή της Μπέτυς Λιβανού έπειτα από σχεδόν 12 χρόνια απουσίας, αφού η τελευταία τηλεοπτική της δουλειά ήταν «Ο Γητευτής» στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, βασική επιθυμία των συντελεστών είναι να ολοκληρωθεί άμεσα το καστ και να αρχί­σουν τα γυρίσματα, ώστε να επιτευχθεί το καλύτε­ρο δυνατό αποτέλεσμα.

Η σειρά αναμένεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον αν κρίνουμε από τα πρώτα ονόματα και την αίσθηση του ερωτικού θρίλερ που θα έχει.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»