Τα κορίτσια της showbiz κόλασαν με τα μαγιουδάκια και τις σέξι πόζες τους!

 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! Αθηνά Οικονομάκου, Νικολέττα Καρρά, Ζοζεφίν, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Αμαρυλλίς, Κόνι Μεταξά, Βικτώρια Καρύδα, Άννα Αμανατίδου, Σοφία Τουντούρ, Μαρία Ματσούκα
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με θέα την Σαντορίνη όπου απολαμβάνει τις διακοπές με τον σύζυγο και το γιο της πόζαρε η Αθηνά Οικονομάκου και μας έδειξε την πίσω της όψη με το κόκκινο και σχεδόν ανύπαρκτο κόκκινο bikini της.

Η ηθοποιός, η οποία ολοκλήρωσε όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, πλέον κάνει τις βουτιές της στη θάλασσα και περνάει τον περισσότερο χρόνο της με τον μικρό Μάξιμο.

Είναι ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Σε μια από αυτές τις στιγμές, πόζαρε με το κόκκινο bikini της και μας έδειξε την πίσω όψη του κορμιού της.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος απόλαυσαν τα παιχνίδια και τις βουτιές στη θάλασσα με το γιο τους.

 

Αν και ηθοποιός το σώμα της θυμίζει καλλίγραμμο μοντέλο… Η Νικολέττα Καρρά ανήκει στη λίστα με τις πιο σέξι Ελληνίδες και όχι άδικα, αφού οι αναλογίες  της είναι ιδανικές για φαντασιώσεις.

Η ηθοποιός με κορμί «θανατηφόρο» έβαλε το αποκαλυπτικό μαγιό της και πριν βουτήξει πόζαρε για μια φωτογραφία, ώστε να «ταράξει» τους διαδικτυακούς της φίλους με το απολαυστικό μπικίνι της. Όταν την πόσταρε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram επικράτησε χαμός από σχόλια και likes.

 

Ξέρει πως να μαγνητίζει τα βλέμματα πάνω της όπου κι αν βρεθεί. Η Ζοζεφίν απολαμβάνει τις διακοπές της και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της  λογαριασμό στο instagram δείχνοντάς το καλλίγραμμο κορμί της.

Η τραγουδίστρια φοράει το σέξι μαγιό της και αναστατώνει τα social media κι όχι μόνο! Ο ανδρικός πληθυσμός «λιώνει» σαν παγάκι βλέποντας την.

«What you lookin at», έγραψε η Ζοζεφίν στην σχετική λεζάντα και άφησε τους πάντες άφωνους.

 

Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της μουσικής showbiz. Μόλις την βλέπει κάποιος, θα ήθελε να ήταν μαζί της σε εξωτικές παραλίες και… να την απολαμβάνει. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κατάφερε για ακόμη μια φόρα να ανασταστώσει τον ανδρικό πληθυσμό.

Η τραγουδίστρια φόρεσε το καυτό της μπικίνι και «κόλασε» τους πάντες με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram! Τα likes έπεφταν σαν βροχή παρακολουθώντας την αισθησιακή της πόζα.

 

Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της βουτιές και δεν διστάζει να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό. Η Αμαρυλλίς φόρεσε το καυτό της ολόσωμο μαγιό και κόλασε τους διαδικτυακούς φίλους.

Η τραγουδίστρια διαθέτει ένα εντυπωσιακό καλλίγραμμο κορμί και καταφέρνει να αφήνει τους πάντες άφωνους. Η ίδια δημοσίευσε την αποκαλυπτική της φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε τους followers της να λιποθυμούν για εκείνη.

«Competition has no power once u r yourself 🖤», έγραψε ως σχόλιο η Αμαρυλλίς.

 

Έχει αδυναμία στις φωτογραφίες και δεν μπορεί να το κρύψει! Καθημερινά ανεβάζει υλικό στα social media, σχολιασμού και… θαυμασμού. Η Κόνι Μεταξά κατάφερε γι’ ακόμη μια φορά να κολάσει τον ανδρικό πληθυσμό.

Φόρεσε το σέξι μαγιό της, έβαλε πάνω της, το σεξαπίλ της και αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με την αποκαλυπτική ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι followers της έμειναν με το στόμα ανοιχτό και… όχι μόνο!

 

Τη Βικτώρια Καρύδα την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My style rocks 2, όπου είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Το μοντέλο, δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, καθώς εκείνη την περίοδο δολοφονήθηκε ο σύζυγός της, Γιάννης Μακρής, έξω από το σπίτι τους, την ώρα που εκείνη μάλιστα βρισκόταν σε επίδειξη μόδας.

Το συμβάν είχε αναστατώσει τους πάντες, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έγινε αυτή η άγρια δολοφονία.

Η Βικτώρια, έμεινε για αρκετό καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ απείχε και από τα social media.

Τώρα, αφού έχουν περάσει αρκετοί μήνες, έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα αλλά και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό, που πραγματικά αξίζει να τις δείτε.

Το κορίτσι, έχει κορμάρα και μπορεί να το ξέραμε, τώρα το είδαμε κιόλας.

 

Από την πρώτη εμφάνιση της, έδειξε ότι είναι μια εκρηκτική γυναίκα. Η Άννα Αμανατίδου απολαμβάνει τις διακοπές της και βάζει «φωτιά» στα Social media.

Φόρεσε το σέξι μαγιό της, και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό του Instagram. Τα likes και τα comment των θαμαστών της έπεφταν σαν «βροχή», χάρης την αποκαλυπτική φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό.

«Σαμμερ Μουντ και δεν σημμαζεύεται….», έγραψε μεταξύ άλλων στο σχόλιο της φωτογραφίας. Πάντως, το hot… μοντέλο δεν σημαδεύεται από ότι δείχνει, ,με αποτέλεσμα να αφήνει «κολάζει» τους πάντες.

 

Οι celebrities απολαμβάνουν τις διακοπές τους και κολάζουν του πάντες με τα καυτά κορμιά τους. Τις εντυπώσεις κέρδισε με το σέξι μαγιό της, η Σοφία Τουντούρη, η οποία «άναψε» τα αίματα στο πέρασμα της.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά έκανε αισθητή τη παρουσία της και «κόλασε» τον ανδρικό πληθυσμό με την εμφάνιση της.  «I look at her and light goes all through me” C.B. #selectedletters», έγραψε ως σχόλιο η Σοφία Τουντούρη.

Ανέβασε τη φωτογραφία της με μαγιό στο Instagram, χωρίς ρετούς αφού έτσι κι αλλιώς δεν το χρειάζεται και «έβαλε» φωτιές.

 

Η Μαρία Ματσούκα, βρίσκεται κάτω από τον καταγάλανο ουρανό και αναστατώνει τους λουόμενους. Φόρεσε το όμορφο ολόσωμο μαγιό της και άφησε του πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Ο ανδρικός πληθυσμός του Instagram, κατάφερε να ιδρώσει… βλέποντας τη hot φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό. «Απέραντο γαλάζιο ☀️ #greece #greekisland #love», έγραψε στη σχετική λεζάντα της φωτογραφίας. Πάντως, οι θαυμαστές της έβλεπαν το… απέραντο κορμί της!

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό
#MasterchefGR: Γιάννης & Δάσκαλος κατηγόρησαν τον Λευτέρη για σκονάκι - Χαλασμός, βρισιές, κλάματα, απειλές
#SurvivorGR: H μάχη για την 3η ασυλία & η ξενερωμένη τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση