Αυτά είναι τα έξι λαμπερά talent show τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

 

Για άλλη μια χρονιά τα κανάλια φιλοδοξούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ετοιμάζοντας προγράμματα που περιλαμβάνουν εκπομπές, σειρές, τηλεπαιχνίδια, ενώ αισθητή παρουσία θα έχουν και τα λαμπερά talent show.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Oι υπεύθυνοι των καναλιών βρίσκονται σχεδόν στην τελική ευθεία για τη διαμόρφωση του νέου προγράμματος, θέλοντας να καλύψουν τις προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών τηλεθεατών.

Στα σχέδιά τους περιλαμβάνονται μεγάλα show με λαμπερά πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου και της μουσικής βιομηχανίας να έχουν μία θέση σε αυτά.

Κάποια από αυτά που έχουν ξεχωρίσει τα προηγούμενα χρόνια είναι φυσικά το Your Face Sounds Familiar, το The Voice, το X-Factor και άλλα.

Τι θα γίνει με τα συγκεριμένα projects και ποια άλλα νέα προγράμματα θα δούμε στις οθόνες μας την σεζόν που έρχεται;

Ποιοι παρουσιαστές θα συνεχίσουν την επιτυχημένη τους πορεία, παρουσιάζοντας προγράμματα που θα κρατήσουν το τηλεοπτικό κοινό «κολλημένο» στις μικρές οθόνες;

Ο ΑΝΤ1 ακόμα μία φορά πρωτοπορεί και φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα σόου που χαρακτηρίζεται αντισυμβατικό, πρωτοποριακό και επιτυχημένο σε όλες τις χώρες προβολής του. Αναφερόμαστε στο «The Final Four», που αλλάζει όσα γνωρίζουμε για όλα τα μουσικά τάλεντ σόου, αφού αρχίζει οπό τον τελικό.

Τέσσερις αποφασισμένοι και ανταγωνιστικοί διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι να παλέψουν για να διατηρήσουν και να κρατήσουν τη θέση τους στη  μεγαλύτερη μουσική μάχη. Απέναντι τους θα βρεθούν πολλοί ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι θα προσπαθήσουν τραγουδώντας να τους... εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στη σκηνή. Κάθε επεισόδιο είναι ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη, ενώ κάθε εβδομάδα κρύβει και μία ανατροπή. Όσον αφορά το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του σόου ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Βέβαια, το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια ακούγεται έντονα, καθώς έχει παρουσιάσει ξανά με επιτυχία μεγάλα σόου του σταθμού. Η σύνθεση της κριτικής επιτροπής βρίσκεται ακόμα υπό διαμόρφωση.

 

Το δεύτερο σόου που θα βγάλει ο ΑΝΤ1, από τον Ιανουάριο του '20, είναι ο νέος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπεκατώρου.

Το σόου την προηγούμενη σεζόν κέρδισε τις εντυπώσεις με την κριτική επιτροπή, που αποτελούνταν από τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα, Αλέξη Γεωργούλη και Μιμή Ντενίση, το πλατό υπερπαραγωγή και τις εξαιρετικές μεταμφιέσεις, και βασική επιθυμία των συντελεστών είναι να διατηρήσουν σχεδόν την ίδια σύνθεση της κριτικής επιτροπής. Κάτι που θα εξαρτηθεί από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των κριτών, ενώ δέκα νέοι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να υπερβούν τον εαυτό τους.

Πριν από λίγο καιρό ο ΣΚΑΙ εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός καινούργιου και πρωτότυπου μουσικού σόου με τίτλο «Masked Singer». Σύμφωνα με τη «βίβλο» του σόου, οι διαγωνιζόμενοι τραγουδιστές εμφανίζονται στη σκηνή για να ερμηνεύσουν ελληνικά και ξένα τραγούδια, αλλά το κοινό δεν πρέπει να καταλάβει ποιος ή ποιο κρύβεται πίσω από τη μεταμφίεση, διαφορετικά πέφτουν οι... μάσκες και χάνουν.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα για την παρουσίαση είναι ο Σάκης Ρουβάς.

Το ΟΡΕΝ έχει εξασφαλίσει, από την προηγούμενη σεζόν, τα δικαιώματα του επιτυχημένου μουσικού τάλεντ σόου «X-Factor», αναζητώντας το νέο αστέρι της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας έπειτα από μία σειρά δοκιμασιών.

Την παρουσίαση των live επεισοδίων έχει αναλάβει η Δέσποινα Βανδή, ενώ ο Άρης Μακρής βρίσκεται στο πλευρό των διαγωνιζομένων καθ' όλη τη διάρκεια του σόου. Όσο για τους τέσσερις κριτές που διασταυρώνουν... τα μουσικά ξίφη τους;

Αυτοί είναι η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Χρήστος Μάστορας και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος. Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει εδώ και καιρό, ενώ η προβολή θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο.

Το «The Voice» είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα. 
Αφού ο Acun Ilicali, «έκλεισε» και πάλι με τον ΣΚΑΙ, θα το δούμε κανονικά στον αέρα, μιας και οι υπεύθυνοι της παραγωγής θεώρησαν ότι είναι το καλύτερο «The Voice» που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και αποτελεί ένα «χαρτί» που δεν πρέπει να τίποτα να χαθεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»