Ο πατέρας της Σπυριδούλας ξεσπά: «Έχω αηδιάσει. Πέστε μου που είναι το λάθος»

Σοκαρισμένη η Εύα Αμπάν από τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

"Τις προηγούμενες δηλώσεις της Σπυριδούλας δεν τις ήξερα. Στο σπίτι μιλάγαμε και δεν είχαμε τσακωθεί ούτε μια στιγμή. Τώρα που τα είδα έπαθα σοκ"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετά την οριστική αποχώρησή της από το MasterChef 3, η Εύα Αμπάν βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου. Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και η συμπεριφορά της απέναντι στην παίκτρια ήταν αυτό που απασχόλησε περισσότερο τη συζήτηση της Εύας με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. 

Η Εύα Αμπάν δήλωσε σοκαρισμένη όταν άκουσε τις δηλώσεις της Σπυριδούλας, καθώς δεν είχε ιδέα. Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

«Την άκουγα πίσω μου να λέει «η μέση μου, η μέση μου» και κάποια στιγμή της λέω «θες να έρθεις να καθίσεις;» και μου λέει «όχι». Άκουσαν οι κριτές τη συνομιλία και ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι και γύρισε η Σπυριδούλα και είπε αυτό. Δεν έπαθα τίποτα γιατί είμαι άνθρωπος που δεν δίνω βάση σε τέτοια θέματα, δεν τα παίρνω κατάκαρδα ή άσχημα. Τις προηγούμενες δηλώσεις της Σπυριδούλας δεν τις ήξερα. Στο σπίτι μιλάγαμε και δεν είχαμε τσακωθεί ούτε μια στιγμή. Δεν ήμασταν κολλητές φίλες, αλλά… Τώρα που τα είδα έπαθα σοκ! Είναι άσχημο. Εγώ δεν γύρισα ποτέ να την ρίξω ούτε μαγειρικά ούτε προσωπικά, σε κανένα επίπεδο.

Στην ομαδική έκανα ότι μου είπε ο Μανώλης που ήταν αρχηγός. Ο Μάνος στήριξε την ομάδα του, δεν θα έλεγε ποτέ ότι κάποιος δεν ήταν καλός. Μέχρι το συμβούλιο ήμασταν σίγουροι ότι θα κερδίσουμε, γιατί φτάσαμε στον πόντο».

 

Δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε έκανε ο πατέρας της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του MasterChef, Σπυριδούλας Καραμπουτάκη.

Ο Λευτέρης Καραμπουτάκης ξέσπασε, με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για την κόρη του, την οποία στήριξε, ενώ τόνισε πως δεν είναι επιθετική σαν χαρακτήρας.

«Δεν βλέπω κάτι άσχημο τόσο καιρό που παρακολουθώ. Το ότι αντιδράει σε κάποια πράγματα είναι λόγω χαρακτήρα. Κάτι θα έχει συμβεί για να το κάνει αυτό η Σπυριδούλα. Ούτε επιθετική είναι. Είναι ένα παιδί πολύ ξεχωριστό. Δεν είναι ο χαρακτήρας της αυτός που βγαίνει προς τα έξω. Κι αυτό πιστεύω πως έχει δημιουργηθεί περισσότερο όχι από τα τηλεοπτικά, όσο από το Ίντερνετ.

Σταμάτησα πλέον να διαβάζω κριτικές γιατί έχω αηδιάσει σαν άνθρωπος. Δεν έχω ακούσει να βρίζει κάποιον. Τα ότι λέει αλήθεια δεν νομίζω πως είναι μείον σε έναν άνθρωπο. Πέστε μου που είναι το λάθος στο ότι θέλει να κερδίσει. Άλλωστε για αυτό πήγε εκεί. Δεν πήγε για να περάσει την ώρα της. Το μόνο που πιστεύω είναι πως η Σπυριδούλα είναι πάρα πάρα πολύ καλή μαγείρισσα», είπε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας της Σπυριδούλας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!