Aυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση του #MasterChefGR!

Η τελευταία δοκιμασία με Mystery Box των παικτών του Master Chef επεφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δημιουργήσουν πιάτα vegan και φυσικά το mystery box δεν είχε ούτε για… δείγμα ζωική πρωτεΐνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Οι παίκτες σοκαρίστηκαν από έναν τόσο μεγάλο περιορισμό στα υλικά που έπρεπε να χρησιμοποιήσουν, όμως, όλοι τους φρόντισαν να είναι δημιουργικοί στα πιάτα που θα παρέδιδαν στη διάθεση των κριτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης για ακόμη μία φορά δεν… χάιδεψαν τα αφτιά των παικτών που έδειξαν να αγχώνονται την ώρα που παρουσίαζαν τα πιάτα τους.

Τις καλύτερες κριτικές κέρδισε ο Θάνος ο οποίος δημιούργησε ένα γλυκό το οποίο άρεσε και στους τρεις κριτές. Ο Θάνος, λοιπόν, μαζί με τον Χρήστο, τον Ζαχίρ και τον Μανώλη εντυπωσίασαν τους κριτές οι οποίοι και ανακήρυξαν νικητή τον Θάνο.

Ο Θάνος πήρε την νίκη και μαζί το πλεονέκτημα. 

Η Ασημίνα τελικά, άθελά της, χαρίζει απλόχερα στιγμές πολύ γέλιου μέχρι… δακρύων. Και αυτό γιατί μία αρκετά «δύσκολη» λέξη δεν κατάφερε να βγει από τα χείλη της.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Θάνος κέρδισε τη δοκιμασία του Mystery box. Όταν λοιπόν κλήθηκε να μοιράσει στην επόμενη δοκιμασία τα πιάτα που θα έφτιαχναν οι συμπαίκτες του, έχοντας να επιλέξει ανάμεσα σε μύδια και χταπόδι, εκείνος είπε ότι θα μοίραζε τους παίκτες σε… τεταρτημόρια. Εννοώντας βέβαια πως θα έδινε στους τέσσερις πρώτους το ένα υλικό και στους άλλους τέσσερις το άλλο. Όσο για εκείνον θα έπαιρνε το χταπόδι.

Μόνο που όταν η Ασημίνα κλήθηκε να σχολιάσει on camera τις αποφάσεις του Θάνου, προσπάθησε αλλά για κανένα λόγο δεν κατάφερε να πει τη λέξη… τεταρτημόριο!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω!

Αρκετή ένταση και άγχος είχε και η δεύτερη δοκιμασία των παικτών του Master Chef μετά από αυτή του Mystery Box.

Όταν ο Θάνος κέρδισε τη δοκιμασία του Mystery box, κλήθηκε να μοιράσει στην επόμενη δοκιμασία τα πιάτα που θα έφτιαχναν οι συμπαίκτες του, έχοντας να επιλέξει ανάμεσα σε μύδια και χταπόδι. Ο νεαρός παίκτης λοιπόν είπε ότι θα μοίραζε τους παίκτες σε… τεταρτημόρια. Εννοώντας βέβαια πως θα έδινε στους τέσσερις πρώτους που είχε μπροστά του το ένα υλικό και στους άλλους τέσσερις το άλλο. Όσο για εκείνον θα έπαιρνε το χταπόδι.

Ο Πάνος πήρε καλές κριτικές για το πιάτο του που περιείχε μύδια. Η Ασημίνα, όπως είπε ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν αρκετά δημιουργική στο πιάτο της με μύδια. Τη δική της εκδοχή με κύριο συστατικό τα μύδια πρόσφερε στους κριτές η Ιωάννα η οποία, δημιούργησε ένα μέτριο προς καλό πιάτο. Η Σπυριδούλα κέρδισε καλές κριτικές, όμως ο Παντελής που ακολούθησε και ήταν ο πρώτος με πιάτο με κύριο υλικό το χταπόδι, είχε μία ατυχία αφού έσπασε ο κρόκος του αυγού που περιείχε. Η κριτική που άκουσε από τους κριτές δεν ήταν καθόλου καλή. Ακολούθησε η κριτική του πιάτου του Ζαχίρ που όμως δεν ενθουσίασε τους κριτές.

Ο Μανώλης είχε τεχνικό πρόβλημα στο πιάτο του ενώ ο Θάνος είχε επίσης κάποιες αστοχίες ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε ότι δεν ήταν καθόλου δημιουργικό το πιάτο του. Το τελευταίο πιάτο που δοκίμασαν οι κριτές ήταν αυτό του Χρήστου ή "Κρατς" ο οποίος έκανε ένα καλό -σχετικά- πιάτο και αρκετά δημιουργικό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιος παίκτης βγήκε νικητής στη δοκιμασία και ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Τι θα δούμε απόψε στο MasterChef;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά