Madonna, Gal Gadot, Dana, Conchita, Φουρέιρα, και supermodel, κουκλάρα και πολύ διάσημη η παρουσιάστρια της #Eurovision2019

H Eurovision πλησιάζει και το ενδιαφέρον αυξάνεται για τον μουσικό διαγωνισμό στο Ισραήλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, δεν θα είναι ένας ο παρουσιαστής του show, αλλά τέσσερις. Οι δύο εκ των τεσσάρων θα είναι Ισραηλινοί παρουσιαστές μεγάλων τηλεοπτικών projects και μια παρουσιάστρια από την κρατική τηλεόραση του Ισραήλ.

Ωστόσο, το πρόσωπο-έκπληξη που θα συμπληρώσει την τετράδα είναι το διάσημο μοντέλο Bar Refaeli, πρώην σύντροφος του Leonardo Dicaprio.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Oι Ισραηλινοί είναι αποφασισμένοι να στήσουν μια θεαματική παραγωγή, αφού μετά τη Madonna μια ακόμη διάσημη κυρία εντάσσεται με κύριο ρόλο στον διαγωνισμό.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

 

Αλλάζει φέτος ο τόπος που θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της τηλεψηφοφορίας, του γνωστού μας televoting, στη Eurovision.

Ενώ μέχρι πέρυσι η ανακοίνωση ξεκινούσε από τη χώρα που είχε ψηφιστεί λιγότερο από τους τηλεθε­ατές, τώρα θα ξεκινά από τη χώρα που τερμάτισε τελευταία (στην 26η θέση δηλαδή) στη βαθμολογία των κριτικών επιτροπών. Αυτό έγινε ώστε να μεγα­λώσει η αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς πολλές φορές επιτροπές και κοινό έχουν εντελώς αντίθετες προτιμήσεις και ψηφίζουν με διαφορετικά κριτήρια.

Εν τω μεταξύ, πριν από μερικέ ημέρες, συμπληρώθηκαν 45 χρόνια από τότε που οι ABBA κέρδισαν την 1 η θέση στον διαγωνισμό με το «Waterloo» για λογαριασμό της Σουηδίας. Τότε είχαν πάρει μόλις 24 βαθμούς, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο, που φιλοξενούσε τον διαγωνισμό στο Μπράιτον, δεν τους είχε ψηφίσει.

 

Όλα δείχνουν ότι ο διαγωνισμός της Eurovision του 2019 στο Ισραήλ θα είναι ένα συναρπαστικό γεγονός καθώς μετά τη Madonna και την Ελένη Φουρέιρα και άλλες κυρίες του διεθνούς jet set θα εμφανιστούν στη σκηνή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Conchita Wurst και η Dana International πρόκειται να επιστρέψουν στη σκηνή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Η Conchita Wurst, η οποία κέρδισε το 2014 κι η Dana International που είχε κερδίσει πριν από 20 χρόνια, το 1998, θα βρεθούν στον διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού και του μεγάλου τελικού. 

Η Conchita και η Dana είχαν συναντηθεί κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας που γιόρταζε τα 60 χρόνια του διαγωνισμού της Eurovision το 2015.

Τα ηχηρά ονόματα όμως δεν τελειώνουν εδώ καθώς και η εκπληκτική Gal Gadot – Wonder Woman – αποκαλύφθηκε ότι θα συμμετέχει στο διαγωνισμό, χωρίς ωστόσο να ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο ρόλος της.

Η διάσημη ηθοποιός κατάγεται από το Ισραήλ και μάλιστα είχε κερδίσει και τον τίτλο Μις Ισραήλ, στα καλλιστεία του 2004 και τώρα θα επιστρέψει στην πατρίδα της για τον τελικό της Eurovision

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της