Οι Μπουμπουλίνες έφεραν και πάλι νίκη στο #SurvivorGR

Με αρχηγό τον Πελεκάνο και προπονητή τον Σάκη πήραμε την νίκη! 'Αρχισαν τα πισώπλατα μαχαιρώματα οι Τούρκοι!

Αποχώρησε ξαφνικά Ελληνίδα παίκτρια και οι δύο Έλληνες παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι! Στην Ελληνική ομάδα το έπαθλο φαγητού!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ήρθε η ώρα να χάσουν τον πρώτο παίκτη τους!

Βραδιά ασυλίας η χθεσινή στο Survivor και η Τούρκικη ομάδα ήρθε στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν τρία άτομα τρία αποχώρηση.

Και τι είναι αυτό που πάντα συνοδεύει μια τέτοια ψηφοφορία; Ίντριγκες, «μαχαιρώματα» και μπηχτές.

H Τουρκάλα παίκτρια Kader είναι μια από τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση και μιλώντας στην κάμερα έριξε «χολή» για τους συμπαίκτες της.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

Κι άλλη απώλεια για την Ελληνική ομάδα.

Νωρίτερα ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως η Νάντια Μαυρουδέα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς ένα πρόβλημα υγείας δεν της επιτρέπει να συνεχίσει στο ριάλιτι.

Πέρα όμως από τα άσχημα νέα, ο Σάκης είχε να τους πει κι ένα καλό. Στην ομάδα επέστρεψε και πάλι η Ρία, η οποία στις τελευταίους αγώνες δεν είχε λάβει μέρος αφού είχε χτύπησε σοβαρά τη μύτη της.

Δείτε όλα όσα ανακοίνωσε ο παρουσιαστής στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

Η ελληνική ομάδα ενισχύεται με δύο καινούργιους παίκτες!

Λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η Νάντια, θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα, έπειτα από καθοδήγηση των γιατρών. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη, ο οποίος επιστρέφει κι εκείνος.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα γίνει αντικατάσταση με δύο νέα μέλη, κι ευθύς αμέσως φώναξε τους καινούργιους διαγωνιζόμενους.

Η Ελπίδα Μεζιρίδου είναι 28 ετών και ζει μόνιμα στη Κύπρο. Εργάζεται ως After Sales Manager σε κατασκευαστική εταιρία και έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Θράκης, αλλά και personal training. Έχει ασχοληθεί με το crossfit, στο οποίο υπήρξε παγκόσμια πρωταθλήτρια, αλλά και με το kick boxing και το τρέξιμο. Δηλώνει ήρεμη και θετική σε κάθε είδους κατάσταση και το Survivor δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Θεωρεί τον εαυτό της ανταγωνιστικό, ευχάριστο και δυναμικό.

Ο Βασίλης Βασιλικός είναι 27 χρονών, έχει σπουδάζει πολιτικός μηχανικός και υποκριτική, ενώ έπαιζε επαγγελματικά μπάσκετ, κι έχει αδυναμία στο παρκούρ. Ο ίδιος δηλώνει για τον εαυτό του ότι είναι απρόβλεπτος, θετικός και ήρεμος. Δήλωσε επίσης πως το ωραιότερα πράγμα που του έχει συμβεί είναι το γεγονός ότι ζει, στοιχεία που είχαν αναφερθεί και στο «Suvivor Πανόραμα».

Δείτε το βίντεο 

Το αγώνισμα έχει μεγάλη βαρύτητα και για τις δύο ομάδες, αφού το έπαθλο είναι φαγητό, κάτι που και οι δύο ομάδες επιθυμούν.

Λίγο πριν η Ελλάδα πάρει ένα ακόμη προβάδισμα, σημειώθηκε ένα έντονο περιστατικό στον αγωνιστικό χώρο. Η Δήμητρα και η Αφροδίτη εκπροσωπούσαν τους Έλληνες, όμως η τελευταία έπεσε και τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Ο αγώνας διεκόπη για λίγο, με την Αφροδίτη-βλέποντας τη συμπαίκτριά της στο έδαφος- να φωνάζει στα αγγλικά: «Δεν είναι πόλεμος, είναι ένα παιχνίδι».

Η δήλωσή της δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Τούρκο παίκτη, και σε έντονο ύφος της τόνισε: «Το ξέρουμε δεν χρειάζεται να το λες…»!

Ωστόσο, τα κορίτσια της ελληνικής ομάδας κατάφεραν να κερδίσουν!

Δείτε το βίντεο

Προσπαθεί να τους εμψυχώσει ο Σάκης Τανιμανίδης

Ένα δύσκολο στίβο μάχης είχαν να αντιμετωπίσουν οι δυο ομάδες στο Survivor καθώς τους περίμενε ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που απαιτούσε ταχύτητα, δύναμη και στόχο.

H Ελληνική ομάδα είχει το προβάδισμα αλλά τη στιγμή εκείνη που οι Έλληνες παίκτες έχασαν έναν αγώνα, ο Σάκης μπήκε λίγο σε ρόλο προπονητή θέλοντας να τους επισημάνει τι είναι αυτό που θα φέρει τη νίκη στην ομάδα.

Δείτε όλα όσα τους είπε στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Και τι δεν είδαμε στην αναμέτρηση ανάμεσα στους Έλληνες και στους Τούρκους παίκτες.

Ο στίβος μάχης ήταν ένας αγώνας ποδοσφαίρου, ο οποίος απαιτούσε ταχύτητα και στόχο αλλά μέχρι την ώρα που η μπάλα έμπαινε στα δίχτυα είδαμε και ουκ ολίγα… κλωτσομπουνίδια.

Παρ’ όλα αυτά η Ελληνική ομάδα ήταν εκείνη που κατάφερε με 10 – 8 να πάρει τον αγώνα και να γευτεί το έπαθλο φαγητού. Οι παίκτες απόλαυσαν λαχταριστό φρέσκο ψωμί με κρέμα φουντουκιού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Θα καταφέρουν στο νέο αγώνισμα επάθλου να κερδίσουν τους Τούρκους;

Ένα νέο δύσκολο αγώνισμα επάθλου θα δούμε απόψε στις οθόνες μας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ακούγεται στο τρέιλερ να εμψυχώνει τους παίκτες και να φωνάζει: «Η ελληνική ομάδα μπορεί να ισοφαρίσει…», «Ναι, έχουμε ελπίδα», «Τώρα θέλει ψυχή»!

Ποια ομάδα όμως θα καταφέρει να κερδίσει; Πώς θα αντιδράσει ένας Έλληνας παίκτης όταν θα μπει στο στίβο μάχης και θα κερδίσει τον Τούρκο

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη