Η Γκαγκάκη αποκάλυψε πόσα χρήματα κέρδιζε από τα shows που συμμετείχε ως κριτής!

Πόσα έπαιρνε η Κατερίνα Γκαγκάκη για την εμφάνισή της στα shows του ΑΝΤ1;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τι αποκάλυψε στον δημοσιογράφο, Στέφανο Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για την αμοιβή της που άφησε τους πάντες άφωνους; 

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Αλέξης Γεωργούλης

«Η ιδέα του Σεφερλή μου φάνηκε μια πραγματικά πολύ ευφυής ιδέα. Το αν εγώ θα την έβλεπα ή δεν θα την έβλεπα, το έχω ξαναπεί, δεν θεωρώ τον εαυτό μου το μέσο κοινό. Το βρήκα πάρα πολύ έξυπνο ο Μάρκος Σεφερλής και δικαιωματικά σε ένα θέατρο σαν κι αυτό. Αν με ρωτάς τι μου ταιριάζει εμένα περισσότερο ως ευχάριστο θέαμα, εμένα μου αρέσει ο Αλέξης πολύ. Κι εκεί όταν το πρωτοάκουσα μου φάνηκε περίεργο, γιατί δεν έχεις στο μυαλό σου πιο ζεν πρεμιέ και στην ταινία τον θυμάμαι ως πιο κωμικό ρόλο. Παρόλα αυτά, από ό,τι ακούω από τις πρόβες, πρέπει να ταιριάζει πολύ. Δεν τον έφερε ακριβώς ο Λαζόπουλος για να είμαι δίκαιη. Είναι αυτές οι φοβερές ιδέες που έχει ένα πρωί και λέει ότι θα ήθελα να βλέπαμε αυτόν. Σήκωσαν το τηλέφωνο και τον πήραν και είπε ναι, κουβέντιασαν και είπαν το κάνουμε, τον πήρανε τον Ζούλια, αλλά τώρα ποιος πήρε ποιον, έτσι κι αλλιώς ο Ζούλιας είναι ένας άνθρωπος της πρόκλησης.»

Τι είπε για τον Αντώνη Κανάκη;

«Έχω την διαχείριση της επικοινωνίας της εταιρείας Tony Productions του Αντώνη Κανάκη. Είναι ωραία, αλλά όταν πρόκειται για τον Αντώνη Κανάκη είναι δύσκολα. Ο Αντώνης Κανάκης δεν πήγε σίγουρα για τα οικονομικά στον ΣΚΑΙ. Είναι το ένστικτο ότι είναι το σωστό. Ο βασικότερος λόγος που έφυγε από τον ΑΝΤ1 ήταν τελείως ηθικός. Είναι λόγος για τον Αντώνη για να κόψει τα πάντα. Νομίζω ότι μέσα στον καιρό γιατί δεν είχαμε πολύ επαφή την περσινή χρονιά, αισθάνθηκε ότι έμεινε ξεκρέμαστος σε ότι αφορά αυτά τα οποία έλεγαν για το ρόλο που έχει στο κανάλι.»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε: «Ανά περιόδους μου λείπει η τηλεόραση. Λεφτά για όσα έχω κάνει μπροστά από τις κάμερες δεν έχω πάρει. Μόνο στο Epsilon. Αυτό το ξέρουν όλοι. Κανένας από όσους είχαν θέση εκεί δεν έχει πάρει λεφτά. Δεδομένο. Ούτε ο Λεβέντης, ούτε ο Λάτσιος, ούτε εγώ. Ποτέ»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU