H νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας και όλα όσα είδαμε στο #MasterChefGR!

Οι 21 παίκτες του Master Chef πλέον συγκατοικούν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής και είχαν πολλά να πουν για τις εντυπώσεις τους από την πρώτη διανυκτέρευση.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όλοι τους έδειξαν να έχουν πολύ καλή διάθεση κατά το ξύπνημά τους με τις γυναίκες να έχουν ήδη δημιουργήσει μία καλή παρέα όπως βέβαια και οι άντρες.

Μάλιστα, όταν η Σπυριδούλα ρωτήθηκε από συμπαίκτη της αν κοιμήθηκε καλά το βράδυ, εκείνη απάντησε πως ήταν πολύ χαρούμενη και είχε κοιμηθεί τέλεια.

Η αγωνία και οι υψηλές προσδοκίες έρχονται να βάλουν τους παίκτες του MasterChef για τα καλά στο κλίμα του παιχνιδιού. Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο στον φετινό κύκλο.

Το παιχνίδι παίζεται αλλιώς και ένα ανατρεπτικό Mystery Box ήρθε να ταράξει όλα όσα νόμιζαν ότι γνωρίζουν οι παίκτες, γι’ αυτόν τον μαγειρικό διαγωνισμό.

Οι 3 μέντορες, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι αποφασισμένοι να μάθουν για τα καλά τους διαγωνιζόμενους, που επέλεξαν για την ομάδα τους ο καθένας.

Οι τρεις σεφ του Master Chef την ώρα της δοκιμασίας βρέθηκαν κοντά στους παίκτες των ομάδων τους και θέλησαν να μάθουν περισσότερα στοιχεία για τους χαρακτήρες τους.

 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λοιπόν βρέθηκε στην κουζίνα του 23χρονου Πάνου από τον οποίο ζήτησε να του περιγράψει το πιάτο του το οποίο και θα αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα του.

Τότε εκείνος είπε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως του αρέσει το καμένο στη γεύση και τότε ο γνωστός σεφ του είπε: «Άρα είσαι καμένος τύπος, λίγο βαρύς και ασήκωτος». Του είπε όμως και άλλα... 

Σε μία πριβέ συζήτηση των τριών σεφ του Master Chef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε στους άλλους δύο τι πιάτο θα τους μαγείρευε για να το ταυτίσει με τους χαρακτήρες τους.

Τότε απευθυνόμενος στον Πάνο Ιωαννίδη είπε ότι θα έφτιαχνε ένα πολύ «ευγενικό πιάτο» μιας και είχε απέναντί του όπως είπε τον Ζαμπούνη της γαστρονομίας όμως για τον Σωτηρή Κοντιζά δεν είχε την ίδια άποψη καθώς τον χαρακτήρισε ξινό!

Δείτε τι ακριβώς τους είπε στο παρακάτω βίντεο και θα γελάσετε πολύ

Σε ένα σφάλμα υπέπεσε η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου στην πρώτη δοκιμασία του MasterChef.

Ο χρόνος που είχαν οι διαγωνιζόμενοι για να ετοιμάσουν τα πιάτα τους έληξε, ωστόσο, η ίδια δεν είχε προλάβει να στήσει, με αποτέλεσμα να βάλει το κρέας στο πιάτο της μετά τη λήξη.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ωστόσο, την είδε και αμέσως της φώναξε να βγάλει από το πιάτο αυτό που έβαλε μέσα. «Λιζ, η διαδικασία είναι συγκεκριμένη, έχει λήξει ο χρόνος, παρακαλώ να επιστρέψεις αυτό που έβαλες μέσα στο πιάτο πίσω», είπε ο γνωστός σεφ.

Οι κριτές ανακοίνωσαν τα τρία χειρότερα πιάτα που έβγαλαν παίκτες στην πρώτη δοκιμασία του φετινού Master Chef στο διαγωνιστικό κομμάτι.

Ο κάθε ένας από τους τρεις παίκτες ανήκε και σε διαφορετική ομάδα αφού κάθε σεφ αποφάσισε ποιος παίκτης από την ομάδα του δεν μαγείρεψε καλά.

 

Όπως λοιπόν ανακοίνωσαν, τα χειρότερα πιάτα ήταν αυτά του Πάνου που δεν κατάφερε να ψήσει το αρνί που είχε στο πιάτο του, της Ελίζαμπεθ που δεν έστησε καν το πιάτο της λόγω κακής διαχείρισης χρόνου και του Χαράλαμπου από την ομάδα του Κοντιζά ο οποίος του είπε πως πρέπει να δοκιμάζει κάθε υλικό από τα πιάτα του προκειμένου να βγάλει ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Μετά την αποκάλυψη των τριών χειρότερων πιάτων της πρώτης δοκιμασίας του φετινού Master Chef, ήρθε και η στιγμή για τα τρία καλύτερα και φυσικά τον νικητή αυτής της δοκιμασίας.

Οι σεφ λοιπόν ζήτησαν να έρθουν μπροστά τους η Σπυριδούλα, ο Ντέιβιντ και ο Σταμάτης.

Τελικά νικήτρια ήταν η Σπυριδούλα η οποία, όπως ανακοίνωσαν οι κριτές θα είχε αβαντάζ σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες σε ένα υλικό.

Οι παίκτες του Master Chef σήμερα πέρασαν από δύο δοκιμασίες.

Στην πρώτη ήταν νικήτρια η Σπυριδούλα όμως στη δεύτερη οι παίκτες έπρεπε να συμπεριλάβουν στη νέα δοκιμασία απαραίτητα ένα συγκεκριμένο υλικό και συγκεκριμένα του φυστικοβούτυρου.

 

Τα τρία καλύτερα πιάτα, σύμφωνα με τους κριτές ήταν αυτά του Τάσου, του Πάνου και του Χρήστου. Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν πως καλύτερο όλων και νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Τάσος ο οποίος αυτόματα γίνεται αρχηγός της μίας από τις ομάδες που θα αναμετρηθούν στο μέλλον σε εξωτερική δοκιμασία.

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

#Sun και #TMZ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τη βόλτα της Kate Middleton με τον William
#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση