Και σήκωσε το, το τιμημένο δεν μπορώ να περιμένω!

Η Φουρέιρα, το ισπανικό Fuego, το πλεύρισμα της Κύπρου από την ΕBU, τα στοιχήματα, οι αντίπαλοι, οι συμμαχίες της Eurovision!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ελένη Φουρέιρα είναι το μεγάλο φαβορί της Eurovision για το 2018 με πολλούς μάλιστα να την ποντάρουν ως την μεγάλη νικήτρια της συμμετοχής.

Η τραγουδίστρια, με το "Fuego" που παίζει σε όλα τα κλαμπ της Ευρώπης, αποφάσισε να το ηχογραφήσει και στα Ισπανικά και ήδη κάνει πάταγο! 

Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί το Fuego στα Ισπανικά. Πώς σας φαίνεται;

 

Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής "Το Πρωινό", αποκαλύφθηκε πώς η EBU ήρθε σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης της Κύπρου.

"Οι καλά γνωρίζοντες λένε πώς η EBU έχει επικοινωνήσει ήδη με την Κύπρο και τους ρώτησαν αν μπορέσουν να την αναλάβουν μόνοι τους ή αν θέλουν τη βοήθεια της EBU", είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.

Τότε, ο Κώστας Τσουρός επεσήμανε: "Αυτό είναι κάτι που γίνεται κάθε χρόνο, διερευνιτκά. Η EBU επικοινωνεί με τα φαβορί και όταν ξέρει ότι ένα φαβορί δεν μπορεί να αναλάβει την Eurovision βοηθάει γενικότερα. Έχει γίνει όμως και με τη Νορβηγία και το Ισραήλ".

Δείτε εδώ τι απάντησε ο Πρόεδρος του ΡΙΚ

Η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego θα εμφανιστεί προτελευταία, στην 25η θέση.

Θα λέγαμε ότι η θέση είναι αρκετά ευνοϊκή, καθώς τα περισσότερα φαβορί στριμώχνονται στο πρώτο μισό, με εξαίρεση τη Netta από το Ισραήλ που βγαίνει στη σκηνή τρεις θέσεις νωρίτερα από την Κύπρο.

Με δεδομένα ότι στον Α΄Ημιτελικό η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε τελευταία και ξεσήκωσε όλη την αρένα, και ότι στον Τελικό η μόνη χώρα που ακολουθεί μετά την Κύπρο είναι η Ιταλία, το Fuego αναμένεται να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις.

Δείτε αναλυτικά την σειρά εμφάνισης στον Τελικό της Eurovision 2018. 

Έγινε το πρώτο ξεσκαρτάρισμα και έμειναν για τον μεγάλο Τελικό μόλις 26 χώρες που θεωρητικά είναι και οι καλύτερες! Οπότε ο ανταγωνισμός του Σάββατου είναι σίγουρα μεγαλύτερος!

Ακούστε εδώ όλα τα τραγούδια του τελικού ξανά! Δείτε τους αντίπαλους της Κύπρου!

Ενώ στα γραφεία στοιχημάτων η πρωτιά της ανήκει ασταμάτητα, από την στιγμή που πάτησε το πόδι της στην σκηνή της Eurovision στον Α’ Ημιτελικό! Κατάφερε να εξολοθρεύσει το Ισραήλ και την Νορβηγία που ήταν οι δυο μεγάλοι αντίπαλοι της!

Έτσι, ενώ η Ελένη Φουρέιρα είναι το φαβορί του κοινού, ο Λευκορώσος Alexander Rybak που εκπροσωπεί για δεύτερη φορά τη Νορβηγία είναι το φαβορί των συμμαχιών. Με την απουσία της Ρωσίας αναμένεται να πάρει περισσότερες από το αναμενόμενο ψήφους.

Την ίδια ώρα, η Elina Nechayeva από την Εσθονία που παίζει ψηλά, είναι το φαβορί των επιτροπών, εννοείται πως θα ευνοηθεί επίσης από τον αποκλεισμό της Ρωσίας.

Παρ’ όλα αυτά, όμως, η δυναμική της Κύπρου όχι μόνο δεν υποχωρεί, αλλά αυξάνεται κιόλας από χθες το βράδυ. Αναμένουμε για το καλύτερο…

Δείτε εδώ αναλυτικά πως εξελίσσεται ο πίνακας στοιχημάτων!

Αυτό που μας έμαθε τόσα χρόνια ο Διαγωνισμός είναι ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος φωνητικά, ο καλύτερος εμφανισιακά, η το καλύτερο τραγούδι! Τον μεγαλύτερο ρόλο παίζουν οι πολιτικές συμμαχίες και τα Blocs.

Δείτε εδώ τα πολίτικες διαστάσεις και τις συμμαχίες που προκύπτουν και φέτος και κατά πόσο μας ευνοεί η κατάσταση σαν Κύπρος  

Δειτε Επισης

Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος