Η Γιάννα Τερζή επέστρεψε Ελλάδα και απάντησε σε όλα. Η Βουλγαρία, η Κύπρος και τα λάθη....

Η Γιάννα Τερζή, μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας στον Α΄Ημιτελικό της Eurovision 2018, επέστρεψε στη χώρα μας το πρωί της Παρασκευής. Οι δημοσιογράφοι τη συνάντησαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος και η Γιάννα Τερζή απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η τραγουδίστρια έχοντας στο πλευρό της την μητέρα της και την Βικτώρια Χαλκίτη ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι τρεις τους πέταξαν στις 2.30 ώρα Ελλάδος . Η Γιάννα Τερζή αποχαιρέτησε με την ομάδα της την Eurovision με τον δικό της τρόπο. 

Ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv, βρέθηκε το πρωί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απαθανάτισε καρέ-καρέ την άφιξή της.

Εκεί, την συνάντησε συνεργάτης της από την δισκογραφική εταιρία, αλλά και απλός κόσμος που έσπευσε να της μιλήσει και να της δώσει συγχαρητήρια για την εμφάνισή της παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό.

Οι δημοσιογράφοι τη συνάντησαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος και η Γιάννα Τερζή απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.

Μίλησε για την εξαφάνιση της, την πρώτη μέρα μετά το αρνητικό αποτέλεσμα αλλά και το μήνυμα με το οποίο καλούσε τον κόσμο να στηρίξει την Βουλγαρία. 

«Ήταν το πρώτο σοκ λίγο άβολο και η πρώτη μέρα, αλλά τώρα γύρισα στην Ελλάδα, στο σπίτι μου, στη χώρα μου που το τραγούδι είναι νούμερο ένα ακόμα. Εντάξει, όλα καλά. Από τη μέρα που φτάσαμε στην Πορτογαλία, μόνο παλεύαμε για να πάρουμε τα δεδομένα που υποτίθεται ότι είχαμε συμφωνήσει μήνες πριν και γενικότερα από τότε που είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε τις προτάσεις μας για τη σκηνική παρουσία. Αυτό που είδατε ήταν αυτό που καταφέραμε μετά από πάρα πολύ προσπάθεια και από αυτά που ήταν αυτοί διατεθειμένοι να μας δώσουν. Προσαρμόσαμε την εμφάνισή μας σύμφωνα με αυτά που μπορούσαν να γίνουν στη σκηνή.

Η Κύπρος είναι δεδομένο ότι θέλω να πάμε καλά, η μία υποστηρίζουμε την άλλη από την αρχή, δεν γίναμε γραφικοί μεταξύ μας -γιατί μην ξεχνάτε ότι η Ευρώπη λέει συνέχεια ότι είμαστε γραφικοί και δίνουμε τα 12αρια μας- το κρατήσαμε σε πιο ήπιους τόνους.

Η Βουλγαρία ήταν η μοναδική χώρα που όταν αποκλειστήκαμε ήρθαν στο καμαρίνι και έκλαιγαν τα παιδιά μαζί μας. Ήθελα να τους δώσω μια πολύ μεγάλη ευχή, χωρίς να είναι κυριολεκτική αναγκαστικά, ο ένας λέγαμε στον άλλον ότι θα κερδίσεις εσύ. Γίναμε φίλοι με τόσους τραγουδιστές, μου αρέσουν και άλλα τραγούδια. Με την Ελένη Φουρέιρα μίλησα χθες στο τηλέφωνο, της ευχήθηκα καλή επιτυχία και μου είπε μη τυχόν και σε ξαναδώ στεναχωρημένη.

Τη βραδιά που ψήφιζαν οι κριτικές επιτροπές, έσκασαν τα πυροτεχνήματα 2 λεπτά νωρίτερα, ένα βήμα μακριά από μένα, όπου θα μπορούσε να είχε γίνει και ατύχημα και συνέχισα να τραγουδάω. Δεν άλλαξαν τα δεδομένα μας, γιατί ζητήσαμε να ξανακάνουμε την πρόβα για να κριθούμε κι εμείς δίκαια όπως και οι υπόλοιποι, αλλά δεν έγινε. Κρίθηκα σε μια λάθος εμφάνιση» είπε ανάμεσα σε άλλα. 

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί: 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος,  σήμερα στη “Φωλιά των Κου Κου” αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν έκανε δηλώσεις.

«Ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή αυτή. Αμέσως μετά τη συνέντευξη που μου παραχώρησε η Γιάννα, με έπιασε και μου είπε “θέλω να σου πω κάτι”. Εγώ της είπα ότι σοκαριστήκαμε όταν “σε είδαμε να μη θέλεις να μιλήσεις και εγώ σου φώναξα και σου είπα ότι μας έκανε περήφανους”. Και μου είπε “είχα ένα πολύ μεγάλο φορτίο στην πλάτη μου. Ήθελα τόσο πολύ για την Ελλάδα να περάσει στον τελικό και να κερδίσει που δεν μπορούσα να σας αντικρίσω στα μάτια. Σας ντρεπόμουν”. Και της λέω “τι είναι αυτό που λες; Να ντραπείς εσύ εμάς; Πήγες επάνω και έδωσες τον καλύτερό σου εαυτό. Έπρεπε να μη σου περάσει καθόλου από το μυαλό αυτό το πράγμα”. Μου λέει “η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτή, δεν ήθελα να σας αντικρίσω, να σας δω κατάματα”. Αυτό δείχνει και τι μεγαλείο ψυχής διαθέτει», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί: 

 
Αυτό όμως που προκάλεσε αμφιβολία για το πόσο «κοντά» είναι οι δύο γυναίκες, είναι η ανάρτηση της Γιάννας Τερζή που εύχεται στη Βουλγάρα εκπρόσωπο να νικήσει στον διαγωνισμό.
 
Τώρα, έρχεται κάτι καινούριο να δημιουργήσει ερωτηματικά. Όπως διαπιστώσαμε, η μία δεν ακολουθεί την άλλη στο Instagram. Αυτό απαραίτητα δεν σημαίνει «παγωμένες σχέσεις» μεταξύ των δύο γυναικών, ωστόσο… δίνει δικαιώματα για συζήτηση.
 
 
 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»