Τι αποκάλυψε για τις υποκριτικές ικανότητες της Τζούλιας Αλεξανδράτου ως πορνοστάρ ο Σειρηνάκης;

Γδύνονται οι ηθοποιοί ή όχι;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στη Νάνσυ Φαφούτη και στο περιοδικό DownTown έδωσε συνέντευξη ο σκηνοθέτης και παραγωγός ερωτικών ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης.

Ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα χρήματα βγάζουν οι πορνοσταρ στην Ελλάδα αλλά και αν γδύνονται τελικά οι ηθοποιοί ή όχι! 

Πώς γίνεται ένα casting;

Τα casting γίνονται στο γραφείο και ακολουθεί μια συζήτηση. Δεν έχει να κάνει με σεξ. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω είναι ο χαρακτήρας, γιατί όσο καλό σεξ και να κάνεις, τι να μου πει αν εσύ εκείνη την ώρα προσβάλλεις τον παρτενέρ σου; Οπότε «διαβάζω» τον άνθρωπο που έχω απέναντί μου και προσπαθώ να τον καταλάβω από τον τρόπο που θα μου πει «ευχαριστώ» όταν του δώσω τον καφέ, από τον τρόπο που θα κάτσει. Θέλω τα παιδιά με τα οποία συνεργάζομαι να έχουν παιδεία.

Άρα, κανείς δεν γδύνεται σε αυτό το casting;

Όχι φυσικά. Για ποιο λόγο; Νομίζεις ότι δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι γυμνή μια γυναίκα όταν φοράει ρούχα; Δεν είναι σαν τα casting στις τσόντες. Μιλώντας για παιδεία και ηθική, θα ήθελα να σου πω μια ιστορία. Η Κατερίνα είναι Ρωσίδα πορνοστάρ της Sirina, είναι γυναικάρα, κάνει χορό σε strip show και γυρίζει ερωτικές ταινίες αφιλοκερδώς, γιατί προσφέρει τον μισθό της σε φορέα με σπαστικά παιδιά.

Για την ακρίβεια μου έστειλε τα εξής μήνυμα: «Ήμουν στο φανάρι και είδα μία μάνα χωρίς παπούτσια μαζί με το παιδί της που ζητούσε ελεημοσύνη. Νιώθω ξεφτίλα μέσα μου που δεν μπορώ να βοηθήσω αυτή την κοπέλα. Το μόνο που μπορώ να κάνω για να τη βοηθήσω είναι να κάνω σεξ, γιατί αυτό ξέρω να κάνω και αυτό μου αρέσει. Έχεις πρόβλημα από εδώ και πέρα να διαλέξεις έναν φορέα με σπαστικά παιδιά και όλα τα χρήματα να πηγαίνουν εκεί; Εγώ έτσι μπορώ να βοηθήσω και έτσι νιώθω καλά». Και να φανταστείς ότι αυτή την κοπέλα μπορεί κάποιος να την κατακρίνει και να την πει «καριόλα». Και μπορεί κάποιος που είναι εφοριακός, τραπεζικός, να έχει σπουδάσει ΑΣΟΕ, να φαίνεται κύριος στην κοινωνία και να είναι εκβιαστής.

Θεωρείς ότι υπήρξε καλή πορνοστάρ η Τζούλια Αλεξανδράτου ή ότι δεν το είχε;  

Με όποια γυναίκα και να κάτσω σε τραπέζι μου λέει ότι η Τζούλια δεν ήταν καλή, κάτι που το βρίσκω τελείως λάθος. Όλοι την κρίνουν στο πρώτο της ερασιτεχνικό σε σχέση με άλλες επαγγελματίες πορνοστάρ, που έχουν κάνει 700 ταινίες. Αν Η Τζούλια συνέχιζε, θα τις πετούσε όλες στη θάλασσα γιατί το έχει με τα χίλια. Αν θες να γίνεις όμως καλός, πρέπει να ακούς κιόλας. Και η Τζούλια δεν άκουγε.

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες