Τίτλοι τέλους για την σχέση Βασίλη Χατζόπουλου - Ηλέκτρας Τσουρουνάκη

Το φετινό Masterchef εκτός από έντονες συγκινήσεις είχε και μεγάλες εντάσεις σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Δύο παίκτες, οι οποίοι φαίνεται να ήρθαν πολύ κοντά και η σχέση τους να μη μένει μόνο στο φιλικό πλαίσιο, ήταν ο Βασίλης και η Ηλέκτρα.

«Εγώ δεν αισθάνομαι φίλος με την Ηλέκτρα. Η Ηλέκτρα είναι κάτι παραπάνω από φίλη μου», είχε σημειώσει σε κοινή συνέντευξή τους ο Βασίλης Χατζόπουλος. Λίγο πριν το μεγάλο τελικό του Masterchef λοιπόν ο επίδοξος σεφ -σε αντίθεση με την συμπαίκτριά του- βρέθηκε με όλους τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου μάλιστα προβλήθηκαν σχετικά αποσπάσματα με τις κοινές στιγμές τους. Ο Βασίλης έδειξε να συγκινείται από τα πλάνα και όταν ρωτήθηκε σχετικά, σημείωσε αμήχανα: «Εντάξει ήταν λίγο αστείο αυτό… Αυτά που λέτε!».

Στα backstage του συγκεκριμένου επεισοδίου λοιπόν βρέθηκε η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», που απέσπασε δηλώσεις από το Βασίλη. «Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να δω την Ηλέκτρα για πρακτικούς λόγους, όπως και άλλους φίλους που έχω στην Αθήνα… Δεν μιλάμε πολύ με την Ηλέκτρα», δήλωσε στο Γιώργο Κρικοριάν.

Δείτε το βίντεο.

Το βράδυ είναι ο μεγάλος τελικός του Master Chef 2 που θα αναδείξει τον νέο κάτοχο του τίτλου αλλά και του χρηματικού επάθλου του παιχνιδιού.

Το όνομα του μεγάλου νικητή ανάμεσα στους Τιμολέοντα και Χρήστο θα ανακοινωθεί λίγο πριν από τη μια τα μεσάνυχτα σε live μετάδοση από τα πλατό του «MasterChef» στο Ίλιον, όπου θα βρίσκονται οι τρεις κριτές, οι δύο φιναλίστ, οι συγγενείς και οι συμπαίκτες τους.

Στον τελικό, συνολικής διάρκειας τεσσάρων ωρών, οι δύο παίκτες θα υποβληθούν σε δύο ύστατες δοκιμασίες υψηλών απαιτήσεων.
Τα γυρίσματα του μέρους με την δοκιμασία μάλιστα έγιναν πριν από δύο εβδομάδες, χωρίς όμως να γίνει ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Η βαθμολογία των Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου που θα κρίνει τον νικητή μπήκε σε φακέλους, παρουσία μάλιστα συμβολαιογράφου, και η αποσφράγισή τους θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος διαρροής του αποτελέσματος σύμφωνα με τη Real.

 

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»