Τώρα εξηγούνται όλα! Η Σάσα Σταμάτη είναι θεια του Τζώρτζη του MasterChef!

"Πέρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι, μέσα σε 4 μήνες τον έχασα. Τον ταΐζω και μόλις τελειώνει τελευταία μπουκιά, κλείνει τα μάτια".

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου το μεσημέρι της Κυριακής επισκέφθηκε τη θεία του… Σάσα Σταμάτη! Ναι, καλά διαβάσατε, ο Τζώρτζης είναι ανιψιός της Σάσας. Θεία και ανιψιός πήραν αγκαλιά ο ένας τον άλλον στο Ooh la la! και συζήτησαν για όλα.

Ο Τζώρτζης μάλιστα έτυχε ιδιαίτερης υποδοχής από το... σόι του, τη θεία του η οποία με το που τον είδε, τον πήρε αγκαλιά και τον σήκωσε! Τότε ο Τζώρτζης την πήρε με τη σειρά του αγκαλιά και την γύρισε... σβούρα για λίγα δευτερόλεπτα πριν την αφήσει και εκείνη για να προχωρήσουν στη συνέντευξη.

Οι δυο τους μίλησαν για το... ζόρικο του χαρακτήρα των μελών της οικογένειά τους ενώ ο Τζώρτζης δικαιολογήθηκε ότι ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στην τελευταία δοκιμασία στα πλατό του Master Chef πριν από λίγες ημέρες όπως όλοι οι πρώην παίκτες του παιχνιδιού, ήταν ότι βάφτισε η αδελφή της το παιδί της και δεν μπορούσε να αφήσει την οικογένεια για να βρεθεί σε τηλεοπτική του υποχρέωση. 

 

Φυσικά, το MasterChef και η Γωγώ βρέθηκαν στο επίκεντρο της κουβέντας. Όμως, υπήρξε ένα σημείο της κουβέντας που συγκλόνισε τους πάντες και φανέρωσε στο κοινό το άλλο πρόσωπο του Τζώρτζη…

Πριν από 3 χρόνια, ο Τζώρτζης Παπανικολάου έχασε τον πατέρα του από καρκίνο στη γλώσσα, μέσα σε διάστημα 4 μηνών. Ο πρώην παίκτης του MasterChef συγκλόνισε με την εξομολόγησή του. «Παρουσιάστηκε ένα οίδημα στον πατέρα μου, στη γλώσσα, Μάη μήνα, τρεις μήνες πριν φύγω για σεζόν. Πήγαμε στο νοσοκομείο και οπτικά και μόνο λέει ο γιατρός, καρκίνος. Ήταν σοκ για μένα αυτό. Πάντα άκουγα για τον καρκίνο αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα έρθει στο σπίτι μου. Επειδή τα αδέρφια μου είναι όλα διασκορπισμένα, έπρεπε να μείνω εγώ. Πέρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι, μέσα σε 4 μήνες τον έχασα. Είχαμε φτάσει σε σημείο να τον ταΐζω με σύριγγα γιατί δεν μπορούσε. Τον ταΐζω και μόλις τελειώνει τελευταία μπουκιά, κλείνει τα μάτια. Έπαθα σοκ»!

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»