Το πρόβλημα με τις ψήφους έφερε εκνευρισμό και θυμό στον Πρίαμο και την οικογένεια του!

Όλο το παρασκήνιο και η αντίδραση των Μαχητών και των γονιών του Μάριου Πρίαμου!

Ενώ όλα κυλούσαν ωραία και καλά και οι παίκτες ήταν ανυπόμονοι να μάθουν το αποτέλεσμα… στα μισά περίπου του live ξαφνικά το κλίμα άλλαξε και είδαμε τόσο τον Μάριο Πρίαμο εκνευρισμένο, θεωρώντας ότι είναι από το άγχος αλλά και την μητέρα, της οποίας όταν της απεύθυναν τον λόγο, άρπαξε το μικρόφωνο από τον πατέρα του Μάριου, χωρίς πάλι να καταλαβαίνουμε γιατί μπορεί να έγινε αυτό!

Σύμφωνα με όσους βρισκόντουσαν στο χώρο αντιλήφτηκαν ότι μόλις βγήκαν για διάλειμμα, κατέβηκε η Ειρήνη Κολιδά από την κερκίδα, που καθόταν πίσω από την μητέρα του Μάριου και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί.

Μετά από αυτό ο Μάριος εκνευρισμένος γύρισε κοίταξε την μητέρα του και άρχισε να κάνει έντονα νοήματα. Η μητέρα του κατέβηκε από την κερκίδα και πήγε να μιλήσει με άνθρωπο από την παραγωγή… Εγώ βλέποντας την αναστάτωση ξεκίνησα να ψάχνω τι μπορεί να έγινε και να επικρατεί τέτοια αναστάτωση και νεύρα στην οικογένεια του Κύπριου παίκτη…

Η θεία και νονά του Μάριου Πρίαμου επικοινώνησε με την μητέρα του και της είπε ότι έχει κολλήσει το τηλεφωνικό κέντρο και πως δεν παίρνει τις ψήφους για τον Μάριο Πρίαμο.

Αυτό έκανε την μητέρα του έξαλλη η οποία θεώρησε ότι κάτι συμβαίνει και δεν μετράνε οι ψήφοι για τον γιο της… Μόλις ενημερώθηκε γι’αυτό ο Μάριος Πρίαμος εκνευρίστηκε πολύ, και πήγε να μιλήσει στον Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος προσπάθησε να τον καθησυχάσει και να του εξηγήσει…

Όπως αναφέρθηκε στο «Φτιάξε καφέ», το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μετά από λίγη ώρα, ωστόσο χάθηκε σημαντικό χρονικό διάστημα. Παρ’ όλα αυτά, ο παίκτης έκανε νόημα στους δικούς του να μην κάνουν φασαρία, και να ηρεμήσουν.

Δείτε τα πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αποθεωθήκαν κατά την είσοδο και έξοδο τους! Οι δηλώσεις των παιχτών και των γονιών τους!
Το ντου της Λουκά στο Survivor! Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή;

Η ένταση του πατέρα του παίκτη ήταν εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια της βαδιάς, ενώ, στο τέλος, αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος, χωρίς να δεχτεί να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες. 

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:

Η μητέρα του Μάριου, κ. Λία Ιωαννίδη, μίλησε στο Happy Day και κατήγγειλε το σχετικό περιστατικό: «Δεν κοιμηθήκαμε, γιατί οι άνθρωποι διαμαρτύρονταν όλη τη νύχτα, υπήρξε εμπλοκή, πολλοί μας πήραν και μας είπαν ότι δεν καταμετρώνταν οι ψήφοι τους, ήταν μια δύσκολη νύχτα. Και στον ημιτελικό είχαν πρόβλημα. Και τηλεφωνικά και στα μηνύματα υπήρχε πρόβλημα! Όλα είναι καλά. ο Μάριος είναι άνθρωπος που είναι ανταγωνιστικός μόνο στον στίβο, στην καθημερινότητά του είναι διεκδικητικός, αλλά όχι με εγωιστικό τρόπο.

Οι συμπαίκτες του ενημέρωσαν τον Μάριο για το πρόβλημα που υπήρχε, ο σύζυγός μου έκανε κάποια διαβήματα ανεπιτυχώς, αλλά με συγκράτησε το ότι υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά στο γήπεδο, αλλιώς θα δημιουργούσα μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Να διευκρινίσω ότι δεν αμφισβητώ την αξία του Γιώργου Αγγελόπουλου. Δεν ήταν το οικονομικό του θέματος, αλλά το γενικότερο αίσθημα δικαιοσύνης! Το θέμα είναι πλέον στα χέρια του Μάριου. Ο ίδιος θα πάρει τις αποφάσεις για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα. Αν δεν συνέβαινε αυτό, το αποτέλσμα θα ήταν απόλυτα σεβαστό» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του παίκτη των Μαχητών.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Kαι στο LaBiriBiri μίλησε η Λία Ιωαννίδη. Η μητέρα του Μάριου Πρίαμου επανέλαβε τις καταγγελίες της για το αποτέλεσμα του χτεσινού τελικού, και αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στις κερκίδες του θεάτρου στο Άλσος Βεΐκου, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμπαραστάθηκαν στο Μάριο, και στα καλά και στις δύσκολες στιγμές του. Το σημαντικό για εμάς είναι η υγεία του Μάριου, το έπαθλο ήταν πολύ πίσω. Η υγεία του μετά το ατύχημα ήταν σε μεγάλο κίνδυνο, τα προβλήματά του πολύ περισσότερα από όσα φάνηκαν προς τα έξω, και περιμένουμε να δούμε τι θα δείξουν οι ιατρικές εξετάσεις. Φαίνεται καλά, και είναι πού αισιόδοξος. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η υγεία του δεν θα έχει επηρεαστεί μακροχρόνια.

Ενώ είχε την επιλογή να μείνει κι άλλο καιρό στο νοσοκομείο, προτίμησε να γυρίσει και να κοιμάται στο σανίδι με τους συμπαίκτες του. Θέλω να ευχαριστήσω όλα αυτά τα παιδιά, που στήριξαν το Μάριο, ακόμη και με κόστος. Το να είναι κάποιος γενναίος, δεν νομίζετε ότι κοστίζει; Ότι η ειλικρίνεια κάποτε πληρώνεται; 

Ο Γιώργος είναι ένα παιδί πολύ δυνατό, πολύ αγωνιστής, πάλεψε πολύ, και εύχομαι το έπαθλό του να το αξιοποιήσει για να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Περίπου ένα δεκάλεπτο, ένα τέταρτο μετά την αρχή της ψηφοφορίας δεχτήκαμε τα πρώτα μηνύματα από την Κύπρο, ότι ο κόσμος δεν μπορούσε να ψηφίσει. Θορυβηθήκαμε. Παίρναμε συνεχή μηνύματα, ότι η ψηφοφορία δεν διεξάγεται ομαλά. Άνθρωπος μου είπε ότι έκανε 20 τηλεφωνήματα, και μόνο στα 2 έγινε η ψήφος δεκτή!» 

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Χριστίνα Λαμπίρη έδειξε στον αέρα μηνύματα στο κινητό συνεργάτη της, που έδειχνε ότι και ψήφος υπέρ του Ντάνου δεν προσμετρώνταν, και η κυρία Ιωαννίδη απάντησε: «Υπήρχε σοβαρότατο πρόβλημα στο τηλεφωνικό κέντρο λοιπόν. Ο Μάριος όταν ενημερώθηκε, ενημέρωσε τον παρουσιαστή, και εκείνος την παραγωγή, νωρίτερα εγώ πήγε στην υπεύθυνη, της εξέφρασα τους φόβους μας, και μου είπε ότι θα με ενημερώσει. Μετά από κάποια ώρα, η κυρία με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα!» συνέχισε η μητέρα του Μάριου Πρίαμου. 

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

«Δεν μας έχουν ενημερώσει επίσημα για το αποτέλεσμα, δεν ξέρω αν αληθεύουν όσα κυκλοφορούν. Η έγνοια του Μάριου όταν διαπιστώθηκε ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα, ήταν η εικόνα που θα βγει προς τα έξω, καιόταν κάποιοι θερμόαιμοι τον προέτρεπαν να αντιδράσει, εκείνος είπε προς Θεού, εδώ μέσα υπάρχουν εκατοντάδες παιδάκια! Το νόημά του αφορούσε ότι πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι! Είναι κρίμα ένα τέτοιο τηλεοπτικό προϊόν που επηρέασε τόσα παιδιά, να καταλήξει με έναν άσχημο τρόπο!

Προς το παρόν δεν έχουμε ζητήσει τα δεδομένα της εταιρείας, όλα αυτά θα τα διαχειριστεί ο Μάριος! Εγώ είμαι καταχαρούμενη που είναι μαζί μας και πιστεύω ότι ο Μάριος θα βγει κερδισμένος έτσι κι αλλιώς! Αν έβγαινε ο Μάριος εκτός παιχνιδιού, δεν θα συνέφερε κανέναν, θα έχανε μεγάλο μέρος του κοινού το ενδιαφέρον του! Ο πατέρας του ήταν συγκινημένος και πολύ αναστατωμένος από τα μηνύματα που λαμβάναμε, δεν ήθελε να πάρει τον λόγο, ήταν μεγάλη η πίεση! Όταν αποφασίσει να μιλήσει, θα μιλήσει! Εμείς φεύγουμε αύριο από Αθήνα, ο Μάριος πιθανότατα θα μείνει!» κατέληξε η κ. Ιωαννίδη. 

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δειτε Επισης

Η πρώτη ανάρτηση του Nemo μετά τη μεγάλη νίκη στην #Eurovision 2024 και το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι
Το Bambie Thug της Ιρλανδίας ξέσπασε σε κλάματα: «Εμείς είμαστε #Eurovision. Δεν είναι η #EBU. Να πάτε να γ@@@!»
Νίκος Μωραΐτης: «Aν δεν υπήρχαν οι επιτροπές, η #Eurovision θα ήταν αυτών που σφάζουν παιδιά στην Γάζα»
Οι πρώτες δηλώσεις της Silia Kapsis μετά την κατάκτηση της 15ης θέσης: «Ήθελα το 12αρι από την Ελλάδα»
Λεκτικό επεισόδιο Ελλάδας - Ισραήλ στα παρασκήνια της #Eurovision, στην πρόβα της παρέλασης των σημαιών
Έξαλλη ολλανδική αντιπροσωπεία στην #Eurovision μετά τον αδιαφανή αποκλεισμό της: «Γ@@@στε την EBU»
Η στιγμή που η εκπρόσωπος του Ισραήλ ξεσπά σε λυγμούς μετά την εμφάνισή της & το πρωτοφανές γιουχάρισμα
Tο Nemo έσπασε το τρόπαιο της #Eurovision - Οι πρώτες δηλώσεις: «Ήταν η πιο queer παράσταση»
To Nemo κέρδισε την #Eurovision 2024! Παίρνει το υπερshow στην Ελβετία!
Let the show begin! Η ώρα του Μεγάλου Τελικού της #Eurovision 2024 έφτασε! Καλή επιτυχία Ελλάδα & Κύπρος!