Το «άδειασμα» του Βασάλου: «Εγώ έφυγα ελεύθερος και προέκυψα με δύο σχέσεις…»

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε καλεσμένο στο Survivor Πανόραμα τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος έφυγε χθες, στον ημιτελικό του ριάλιτι και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η παρουσιάστρια τρελάθηκε με την παρουσία του και μόλις τον είδε άρχισε να τον ακουμπά! «Κορίτσια, ο Βασάλος» αναφώνησε και τον «χούφτωσε»!

Δείτε το βίντεο

Όσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν στο survivor, βγήκαν στα social media αλλά και σε εκπομπές δύο κοπέλες που ξεκατινιάζονταν και έλεγαν «εγώ είμαι η κοπέλα του Βασάλου... όχι εγώ είμαι...»!

Τελικά τι ισχύει; Η Ελεονώρα Μελέτη του έθεσε το ερώτημα και ο Κωνσταντίνος απάντησε: ««Εγώ έφυγα για το survivor ελεύθερος, τώρα πως προέκυψε με δύο σχέσεις...» και δεν έμεινε εκεί... ο πρώην παίκτης του ριάλιτι τόνισε πως μάλλον είδαν πως το survivor είχε προβολή και τους άρεσε! Τις άδειασε στην κυριολεξία!

Δείτε το βίντεο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην αρχή του survivor λιποθυμούσε μιας και τρεφόταν, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, με ελάχιστη ποσότητα τροφής.

Ο παίκτης τόνισε «Φοβόμουν την πείνα και όντως αυτό με δυσκόλεψε. Είμαι υποτασικός και έχω και τάσεις υπογλυκαιμίας...
Ένα πρωί μετά την πρώτη εβδομάδα μαύριζαν τα πάντα... Την πρώτη έπεσα δίπλα από ένα ξύλο, ένα κούτσουρο, τη δεύτερη φορά είχα και σπασμούς και τις δύο φορές δεν κατάλαβε τίποτα»!

Δείτε το βίντεο

Η παρουσιάστρια με αφορμή τον “ωραίο” του Survivor, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, του είπε να προσέξει πολύ τα βήματά του και να κάνει σιγά σιγά βήματα γιατί «Έστρωσαν το έδαφος για αρπαχτές κάποιοι που βγήκαν από το ριάλιτι»!

Δείτε τι αποκάλυψε η Ελεονώρα για τις αρπαχτές των παιχτών survivor!
 

Η Ελεονώρα τον ρώτησε για το έπαθλο που κέρδισε και εκείνος είπε πως το αυτοκίνητο ανήκει στην μητέρα του γιατί εκείνη τον βοήθησε για να κερδίσει. Και ωραίος και καλό παιδί...  

Δείτε το βίντεο! 

 

Ρωτήθηκε από την Μελέτη για το φλερτ στην Ευρυδίκη Bαλαβάνη, το δώρο που της έκανε και ο περίπατός τους στην παραλία.

Ο Κωνσταντίνος είπε: «Ένα από τα άτομα που δέθηκα ήταν και η Ευρυδίκη... και δεν είχα να τις κάνω δώρο στα γενέθλιά της και της έδωσα το φούτερ μου που της άρεσε»!

Δείτε το βίντεο! 
 

Ρωτήθηκε τι τρέχει με την Τουρκάλα Σαμπριγιέ την οποία είχε γνωρίσει όταν Έλληνες και Τούρκοι είχαν αγωνιστεί και είχαν φάει όλοι μαζί στο survivor...

«Δεν πιστεύω ότι ήταν η Σαμπριγιέ ερωτευμένη μαζί μου, πλάκα έκανε... γράφανε κιόλας «θα ήθελε τον Κωνσταντίνο», δεν ξέρω, πλάκα πρέπει να έκανε...»! Κωνσταντίνε μάλλον την δάγκωσε την λαμαρίνα!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε στον σημερινό τελικό του survivor και ποιον από τους δύο παίκτες – Γιώργο Αγγελόπουλο, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη – θέλει να είναι ο μεγάλος νικητής.

«Ψήφισα τον Ντάνο για να φύγει, είχε υπέρμετρο εγωισμό, είχαν και άλλοι ηγετικές τάσεις, αλλά όχι έτσι, σου άφηναν περιθώριο, ήταν όμως νωρίς να τον κρίνουμε.. αλλά δεν το μετάνιωσα που τον ψήφισα γιατί εκείνη την στιγμή δεν μου άρεσε...» όμως όπως υπογράμμισε μετά κατάλαβε τι παιδί είναι και θεωρεί ότι πια είναι καλό παιδί και άλλαξε γνώμη!

Πηγή: Gossip-tv

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει την Καινούργιου & στολίζει την Μαλέσκου - Όσα είπε για την Κύπρο