«Να δεις που καμιά δε θα μείνει χωρίς να φορέσει μπικίνι...»

 
 
 

Μενεγάκη, Μακρυπούλια, Στεφανίδου, Τσιμτσιλή, Ζαχαρέα, Μεσσαροπούλου, Μαλέσκου, Ψυχράμη, Καζάκου με μαγιό! 

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε την τηλεόραση και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο μέρος που έχει φτιάξει τον παράδεισό της τα τελευταία χρόνια. Στην παραλία της Άχλας στην Άνδρο, η Ελένη έχει ζήσει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Πριν από μερικά λεπτά, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από την Άχλα. Με την λεζάντα «Πρωινές βουτιές», η παρουσιάστρια ανάρτησε δύο φωτογραφίες να τρέχει μαζί με την Μαρίνα στην αμμουδιά και άλλες δύο με την ίδια να μπαίνει στα σμαραγδένια νερά του νησιού…

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πήραν μέσα σε ελάχιστα λεπτά χιλιάδες like.

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και απολαμβάνει τις βουτιές της στις υπέροχες παραλίες της χώρας μας.
Μάλιστα, συχνά δημοσιεύει στα social media σχετικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της μετά το τέλος της εκπομπής της στον ΑΝΤ1. 
Χθες, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα άκρως καλοκαιρινό στιγμιότυπο! Η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαρε με ολόσωμο μαγιό και δημοσίευσε την εκόνα στο προφίλ της στον λογαριασμό της στο Instagram. 
Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε με τις αναλογίες της και τα likes “πήραν” φωτιά!

 


 
Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά της
Η Τατιάνα Στεφανίδου, μετά και το οριστικό αντίο από τον ΣΚΑΊ απολαμβάνει τις διακοπές της στα νησιά του Ιονίου. Η παρουσιάστρια μοιράζεται συχνά στιγμές της στο Instagram και το ίδιο κάνει και κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Η Τατιάνα δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψή της στη μικρότερη κατοικήσιμη νησίδα των Επτανήσων, τον Καστό, καθώς απολάμβανε την ήρεμη βόλτα της στο νησί.

Σήμερα, μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους Λυδία, έπιασαν σήμερα λιμάνι στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, όπου από εκεί η Τατιάνα Στεφανίδου πόζαρε μέσα στο σκάφος με ένα στυλάτο και τολμηρό μαύρο ολόσωμο μαγιό.

 

Ακόμη ένα καλοκαίρι στην Πάρο περνάει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μετά το τέλος του Happy Day ταξίδεψε με την οικογένειά της στο Κυκλαδίτικο νησί.

Εκεί περνάει όμορφες στιγμές με τα παιδιά της, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Στην Πάρο βρίσκονται και φέτος βέβαια, οι καλές της φίλες, Μάρα Ζαχαρέα και Τίνα Μεσσαροπούλου. Οι τρεις τους φόρεσαν τα μαγιό τους και πήγαν μαζί για μπάνιο σε μία από τις παραλίες του νησιού.

Από εκεί ποζάραν χαμογελαστές και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας στη λεζάντα: «Καθιερωμένη».


 
Όντως δεν περιμέναμε να ξαναδούμε τέτοια φωτογραφία από την Ιωάννα Μαλέσκου!
Η παρουσιάστρια λίγο πριν αποχωρήσει από το νησί και μετακομίσει στην Αθήνα αφού από αρχές Σεπτέμβρη αναλαμβάνει το τιμόνι εκπομπής στον ΣΚΑΙ πόσταρε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει με σέξι διάθεση φορώντας το μαγιό της.
Μια φωτογραφία που πραγματικά δεν περιμέναμε αφού η ίδια λίγο πριν γίνει γνωστή η μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ διέγραψε όλες τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Παρ΄όλα αυτά μας ανέβασε και τη διάθεση αλλά τη θερμοκρασία αφού το κορίτσι διαθέτει απίστευτη σιλουέτα!
«Kαλό Καλοκαίρι», έγραψε η ίδια και η φωτό της σε χρόνο μηδέν έγινε viral!

 
 

Δυο χρόνια μετά την γέννηση του γιου της και το κορμί της είναι και πάλι δίχως κανένα ψεγάδι.
Δεν είναι λίγες οι φορές που η Αντιγόνη Ψυχράμη έχει μιλήσει για τα είκοσι κιλά που της είχε αφήσει η εγκυμοσύνη της.
Δεν είναι βέβαια και από εκείνες τις γυναίκες που παθαίνουν ψύχωση με αυτό, τα έχασε σιγά σιγά και απολύτως υγιεινά!
Η ηθοποιός παρέα με τον γιο της και τον άντρα της, Δημήτρη Μακαλιά αυτό το διάστημα περνούν τις διακοπές τους στη Νάξο και μόλις είδαμε την πρώτη φωτογραφία της Αντιγόνης με μαγιό!
Όπως κι εσύ θα παρατηρήσεις η όμορφη ηθοποιός κατάφερέ να επανακτήσει την όμορφη σιλουέτα της κι έτσι ποζάρει δίχως ρετούς.
Πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του άντρα της και είναι μια κούκλα!

 
 

Η Τζένη Καζάκου στην πιο ωραία της λήψη!
Είναι μια κούκλα και όσο μεγαλώνει δείχνει να μοιάζει όλο και περισσότερο στην γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, με το καθηλωτικό καταγάλανο βλέμμα της, που για χρόνια μαγνήτιζε το τηλεοπτικό κοινό.
Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου ακολουθεί τα βήματα της οικογένειας της αφού σπουδάζει υποκριτική.
Πρόσφατα το όνομα της συζητήθηκε ιδιαίτερα αφού η σχέση της με τον Στέλιο Λεγάκη έγινε γνωστή και δείχνει να είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια.
Η κόρη του ηθοποιού «ανέβασε» φωτογραφία της με μαγιό και πραγματικά είναι σκέτη καλλονή!

 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!