«Με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι διάφανο και ροζ μπικίνι...»

 
 
Μενεγάκη, Φουρέιρα, Ναυπλιώτου, Μπακοδήμου, Χρηστίδου, Γερονικολού, Σπυροπούλου, Ηλιάκη, Τρυφίδου και Elizabeth Hurley… με μαγιό...
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο καιρός καλός, σαν να σε φωνάζει για να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα. Να ξαπλώσεις εκεί λίγο στην αμμουδιά με το μαγιό σου και να απολαύσεις τον ήλιο, κάνοντας ηλιοθεραπεία και περνώντας υπέροχες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους. Το καλοκαίρι είναι πλέον στα μισά του και, αν δεν το εκμεταλλευτείς τώρα, πότε θα το κάνεις; Δεν υπάρχει, άλλωστε, πιο ωραίο συναίσθημα από την αλμύρα που νιώθεις όταν επισκέπτεσαι κάποια παραλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ελένη Μενεγάκη, πάντως, έκανε αυτό ακριβώς. Η πανέμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται στην αγαπημένη της Άνδρο, όπου και απολαμβάνει τις διακοπές της πιο ξέγνοιαστη από ποτέ. Τώρα που τελείωσε και η εκπομπή της, όσο και να μας κάνει να νοσταλγούμε, έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει με την οικογένειά της στις αμμουδιές.

Πήγε, λοιπόν, στην παραλία, φόρεσε ένα ροζ μπλουζάκι κι ένα ψάθινο καπέλο και πόζαρε για τον φακό. Πέρα από τη φωτογραφία που ήταν υπέροχη συνολικά ως θέαμα και τοπίο, ένα ήταν αυτό που δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε: Το κορμί της Ελένης. Πρόκειται για μία πολύ σέξι γυναίκα κι αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί.

 

Τις άψογες αναλογίες της θέλησε να μας δείξει το απόγευμα της Κυριακής, η Ελένη Φουρέιρα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται στο απόγειο της μουσικής της καριέρας, το τελευταίο διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και γεμίζει μπαταρίες λίγο πριν επιστρέψει ξανά στη σκηνή.

Κυριακή σήμερα και τι καλύτερο από μια εξόρμηση στην παραλία! Η Ελένη Φουρέιρα έκανε τις βουτιές της στη θάλασσα και πόζαρε με το μικροσκοπικό λευκό της μπικίνι στον βράχο, χαρίζοντας ένα αρκετά σέξι στιγμιότυπο στους θαυμαστές της!

 

Στην Αίγινα βρίσκεται αυτό το διάστημα η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και γεμίζει τις μπαταρίες της, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας στην Αθήνα.

Η ηθοποιός, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες που έβγαλε στην πισίνα όπου έκανε τις βουτιές της και άφησε τους followers της κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος; Μα φυσικά το καλλίγραμμο κορμί που διατηρεί στα 51 της χρόνια και το οποίο θα ζήλευαν πολλές γυναίκες, ακόμα και αρκετά μικρότερές της.

Το μαύρο μπικίνι που επέλεξε αναδείκνυε τις εντυπωσιακές αναλογίες της και το σίγουρο είναι πώς η Μαρία Ναυπλιώτου δεν έχει καμία ανάγκη από ρετούς και φίλτρα.

 

Έχετε δει την Μαρία Μπακοδήμου με μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα! Απλά εντυπωσιακή!

Η παρουσιάστρια του Open απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και δεν διστάζει να ποζάρει στον φακό και να δημοσιεύσει φωτογραφία της με μαγιό χωρίς καμία επεξεργασία.

Η Μαρία Μπακοδήμου προσέχει πολύ την διατροφή της - και μάλιστα κατά τη διάρκεια της καραντίνας έχασε κιλά μιας και τρεφόταν σωστά και έκανε εντατικά γυμναστική – και έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Η Μαρία Μπακοδήμου τόλμησε και πόσταρε φωτογραφία της με μπικίνι και είδαμε πώς είναι πραγματικά το κορμί της, δείτε την και εσείς παρακάτω!

 

H Σίσσυ Χρηστίδου αδυνάτισε και… δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό!

Η παρουσιάστρια του Έλα Χαμογέλα μετά την απώλεια είκοσι κιλών, νιώθει υπέροχα και δημοσιεύει φωτογραφίες της στο Instagram άλλοτε με ολόσωμο μαγιό και άλλοτε με μπικίνι! Η Σίσσυ Χρηστίδου πόσταρε τελευταία μία ολόσωμη φωτογραφία της με μπικίνι και είδαμε πρώτη φορά το κορμί της χωρίς ρετούς και φίλτρα!

«Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, δεν έχει ολοκληρωθεί η προσπάθεια οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό.Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε», δήλωσε πρόσφατα.

Ενώ ξεκαθάρισε πως έχοντας δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετές δίαιτες, πλέον γνωρίζει τις ανάγκες του οργανισμού της.

«Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.'Εχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας - σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα», είπε χαρακτηριστικά σε βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

 

Η Κατερίνα Γερονικολού κάνει τις διακοπές της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό στο instagram της.

Η μία φωτογραφία της είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη και ιδίως η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε από τις ανέμελες στιγμές της με μπικίνι μας άφησε άφωνους!

Η ηθοποιός έχει απίστευτη σιλουέτα και φυσικά δεν χρειάζεται καμία επεξεργασία στις φωτογραφίες της.

Η Κατερίνα Γερονικολού είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Προσπαθώ ανάλογα με το πρόγραμμα της δουλειάς μου να κάνω κάποιου είδους γυμναστική. Το καλοκαίρι προσπαθώ να κολυμπάω για τουλάχιστον 30΄. Τον χειμώνα προσπαθώ να κάνω πιλάτες και όταν δεν έχω χρόνο, κάνω μόνη μου σχοινάκι ή απλές ασκήσεις, όπως κοιλιακούς. Όσο για τη διατροφή, έχω ορισμένους κανόνες, τους οποίους δεν παραβαίνω εύκολα. Για παράδειγμα, τρώω 5 γεύματα την ημέρα (με βοηθάει το να έχω μαζί μου για σνακ φουντούκια και δαμάσκηνα), καταναλώνω γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά και πίνω πολύ νερό».

 

Το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι της φαίνεται να διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία αυτόν τον καιρό απολαμβάνει όμορφες στιγμές στη Μύκονο. 

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει τρέλα με το νησί των Ανέμων και μάλιστα με κάθε ευκαιρία ταξιδεύει μέχρι εκεί για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει.

Μόνο που με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της δεν... ηρεμούν οι άλλοι αφού αυτόν τον καιρό δείχνει να διανύει την καλύτερή της περίοδο σε ό,τι αφορά τη φυσική της κατάσταση.

Πιο αδύνατη από ποτέ, η Κωνσταντίνα σαγηνεύει τον φακό με κάθε της πόζα.

Είτε φορώντας μπικίνι είτε ολόσωμο μαγιό, οι τέλειες αναλογίες της αναδεικνύονται σε κάθε της εμφάνιση.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές της.

 

Η Μαρία Ηλιάκη έχει καταφέρει να έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα! Η παρουσιάστρια προσέχει πολύ τη διατροφή της και γυμνάζεται εντατικά και το αποτέλεσμα στο σώμα της είναι εμφανέστατο. Η Μαρία Ηλιάκη έχει μείνει μισή και το έχει καταφέρει με συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής που ακολούθησε!

Το τελευταίο χρόνο ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, έβγαλε από τη διατροφή της εντελώς τη ζάχαρη και σε συνδυασμό με ασκήσεις γυμναστικής το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.

Και όπως είχε γράψει και σε ένα σχόλιό της στο instagram: «Προορισμός μας δεν είναι να είμαστε τέλειοι, προορισμός μας είναι να είμαστε ολοκληρωμένοι».

Η Μαρία Ηλιάκη είναι στην Κρήτη με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη και πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο φορά μπικίνι... και όπως θα δεις παρακάτω έχει αποκτήσει το...κορμί!

 

 

Άλλος άνθρωπος η δημοσιογράφος! Η Ελεάννα Τρυφίδου κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά και συνεχίζει ακάθεκτη…

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια «Δυο χρονια και 33 κιλά. Ένας καθημερινός αγώνας, ένας μαραθώνιος, μια σκληρή μάχη με τον ίδιο σου τον εαυτό που πολλές φορες μετατρέπεται στον ισχυρότερο αντίπαλο, στον χειρότερο εχθρό. Για κάποιους δεν σημαίνει τιποτα για μενα ειναι το προσωπικό μου επίτευγμα η μεγαλυτερη νίκη. Πριν απο δυο χρονια δεν μπορούσα σχεδον να περπατησω, δεν με κρατούσαν τα γόνατα μου, σημερα σχεδον κάθε μερα περπατάω 10 χλμ. Αυτο ειναι μια καλύτερη ζωή. Και ολοι αξίζουμε μια νεα αρχη και μια καλύτερη ζωή. Διπλα μου πάντα αυστηρός αλλα και γλυκός ο διατροφολογος μου Κωνσταντίνος Ξένος @xenos_diet δεν μου επέτρεψε ποτε να κανω πισω και βεβαια πανω απ ολους και ολα ο Τάσος που δυο χρονια τρώει μαζι μου ακριβως τα ίδια πραγματα κι εχει κι αυτος μια φορά την εβδομαδα "ελευθερο" χωρις βεβαια να το χρειάζεται...Και ναι νιώθω πλέον υγιής και δυνατή... νικήτρια μιας καλύτερης ζωής #photooftheday #me #happy»!

Η Ελεάννα συνεχίζει τη διατροφή και τα αποτελέσματα στο σώμα της είναι εμφανή.

 

Η πασίγνωστη ηθοποιός και μοντέλο προκάλεσε χαμό στο Instagram.

Μπορεί να διανύει την έκτη δεκαετία της ζωή της, ωστόσο, παραμένει κούκλα, διατηρεί σε φόρμα το υπέροχο σώμα της και κάνει τους άντρες να παραληρούν! Η Elizabeth Hurley αποτελεί… διαχρονική αξία και πάντα ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της, αλλά και με τις αναρτήσεις που κάνει στο Instagram.

Στην τελευταία της, μάλιστα, ανάρτηση την βλέπουμε να ποζάρει ημίγυμνη στον κήπο του σπιτιού της.

Τα σχόλια και τα likes στη φωτογραφία έπεσαν “βροχή”!

Η ανάρτηση που έκανε η Elizabeth Hurley…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων