«H Kim και η Kris Jong Un «προσπάθησαν με δύο γιατρούς να με πετάξουν σε ψυχιατρείο»

 
 
 

Οι Καρντάσιανς είναι σε κατάσταση σοκ μετά τα tweet του γνωστού ράπερ 

Ο Κάνιε Γουέστ, ισχυρίζεται σήμερα ότι «προσπαθεί να χωρίσει» από την Κιμ Καρντάσιαν από τότε που εκείνη συναντήθηκε με τον συνάδελφό του Meek Mill σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο. Στην τελευταία... έκρηξη του στο Twitter, ο Γουέστ δήλωσε ότι η Κιμ θέλησε εκτός προγράμματος να συναντήσει τον Meek Mill για να μιλήσουν για τη «μεταρρύθμιση στις φυλακές».

Ο Κάνιε Γουέστ, στο νέο του ξέσπασμα αποκάλεσε τη μητέρα της Κιμ, Κρις Τζένερ, ως «Κρις Γιον Γκουν» ενώ τις κατηγόρησε για «λευκή υπεροχή». Ο Γουέστ επανέλαβε, επίσης, τον ισχυρισμό του ότι η σύζυγός του και η πεθερά του «προσπάθησαν με δύο γιατρούς να με πετάξουν σε ψυχιατρείο» επειδή ανησυχούν για την ευημερία του μετά την κάθοδό του στις προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α. «Η Κρις και η Κιμ έκαναν δηλώσεις χωρίς την έγκρισή μου… αυτό δεν πρέπει να το κάνει μια σύζυγος» είπε ο 43χρονος. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες αργότερα τα tweets διαγράφηκαν από τον λογαριασμό του.

O Κάνιε Γουέστ άνοιξε το στόμα του και έριξε βόμβες μεγατόνων σε προεκλογική του ομιλία στη Νότια Καρολίνα προκαλώντας σεισμό στην οικογένειά του. Οι Καρντάσιανς είναι σε κατάσταση σοκ μετά τις αποκαλύψεις του γνωστού ράπερ ότι μόλις η Κιμ έμαθε πως είναι έγκυος στην Νορθ σκεφτόταν να κάνει έκτρωση. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η Κιμ θέλει να κλείσει τον άνδρα της σε ψυχιατρείο καθώς χρειάζεται βοήθεια.

«Ήρθε με τα χάπια στα χέρια. Παραλίγο να σκοτώσω την κόρη μου, αλλά ο θεός μου είπε να μην το κάνω», έλεγε με δάκρυα στα μάτια ο Κάνιε με το κοινό να τον παρακολουθεί εμβρόντητο. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα σκανδαλοθηρικά μέσα η οικογένεια της Κιμ δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα ξεστόμισε ο Κάνιε Γουέστ ενώ η ίδια η σύζυγός του είναι έξαλλη μαζί του. «Χρειάζεται επειγόντως ψυχιατρική βοήθεια. Τα όσα συνέβησαν είναι αποτέλεσμα ενός διπολικού επεισοδίου», λένε άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της οικογένειας στο TMZ.

 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»