«Σας μιλώ σαν μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού»

 
 
Η απάντηση της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο και η δήλωση του πατέρα
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο επέλεξε να δώσει απάντηση η Νατάσα Θεοδωρίδου, το απόγευμα της Τετάρτης, για όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες και αφορούν την κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως επισήμανε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Mega, η τραγουδίστρια τονίζει πως: «Σας μιλώ σαν μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου».

«Μετά λύπης μου, σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους όπως είναι καλά και το δικό μου παιδί» συμπλήρωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Νωρίτερα, το ίδιο απόγευμα, με μια ανακοίνωση ο δικηγόρος Τέλλος Αγαπηνός διέψευσε επίσης ότι η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στην Θεσσαλονίκη.

 

Mέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό Ant1 ο Τάκης Μπέτας έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Είμαι εξοργισμένος. Σκοπός της ζωής μου είναι να αποκαταστήσω τη φήμη του παιδιού μου. Όσοι έγραψαν ψευδείς ειδήσεις θα μηνυθούν. Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε όσα έχουν γραφτεί για την Χριστιάννα», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Μπέτας.

 

Δείτε όσα λέχθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Open

 

Στην ανάρτηση της Νατάσας δεκάδες ήταν αυτοί που της έστειλαν δημόσια μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης και ανάμεσα σε αυτούς η Πέγκυ Ζήνα, ο Χρήστος Μάστορας αλλά και ο καλός φίλος της Νατάσας Γιώργος Παπαδόπουλος!

«Νατάσα μου αγαπημένη να χαίρεσαι τα δυο υπέροχα και αξιόλογα κορίτσια σου και να είστε πάντα τόσο αγαπημένες όσο σας έζησα και σας θυμάμα. Είναι ντροπή και ανήθικο να σε χτυπάνε μέσω των παιδιών σου! Σ αγαπώ και είμαι πάντα κοντά σου»! έγραψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος

«Να ναι πάντα καλά το καμάρι σου και όλα τα παιδιά του κόσμου και μην ανησυχείς, ο κόσμος νιώθει αγάπη μου» έγραψε η Πέγκυ Ζήνα!

 

 

Η Ελένη Μενεγάκη είπε κοιτώντας τον συνεργάτη της Τάσο Τεργιάκη: «Τάσο θέλω να σε ρωτήσω κάτι για έναν άνθρωπο που εμένα ουσιαστικά ανήκει σα να είμαστε σε μια οικογένεια. Μιλάω για την Νατάσα Θεοδωρίδου, που τώρα το έβλεπα πάλι. Το παίζει το internet παντού. Διάβασα χθες αυτό που ανέβασε μόνη της στη σελίδα της, που ουσιαστικά έδινε μια απάντηση σε αυτά που συζητιούνται το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Εγώ δεν είχα καταλάβει αν αυτό είχε γίνει θέμα, αν είχε βγει προς τα έξω για το κομμάτι με την μεγάλη της κόρη Χριστιάνα. Απάντησαν και οι δύο είδα, εγώ είδα μόνο της Νατάσας αλλά νομίζω και ο πατέρας».

Και αφού ο συνεργάτης της εξήγησε τι έχει συμβεί, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Τι μπορεί να νιώθει ένας γονιός που είναι γνωστός σε μια χώρα και βλέπουν να αδικούν το παιδί του. Δεν ξέρω την περίπτωση δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη Νατάσα, αλλά προφανώς που απαντάει δημόσια και ο πατέρας της μικρής, προφανώς έτσι είναι τα πράγματα. Το δέχομαι έτσι όπως το λέει. Σκέφτομαι λοιπόν, οποιοσδήποτε γονιός όταν αισθάνεται ότι το παιδί του γίνεται στόχος και αδικείται, αισθάνεται αυτό που αισθάνεται προφανώς και η Νατάσα. Λέει “εγώ είμαι η γνωστή της παρέας! Αν εγώ δεν ήμουνα, μπορεί κανείς να μην είχε κάνει τόσο εύκολα θέμα ”. Έτσι το μεταφράζω. Γίνονται και λάθη. Αυτό το ξεκίνησα γιατί δεν ήθελα να το περάσω ντούκου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»