Πως αντέδρασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όταν σχολίασε το διαζύγιο του, η κόρη του;

 
Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην αδυναμία της ζωής του, την κορούλα αλλά και την απρόσμενη ερώτηση που είχε δεχθεί από εκείνη!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πλατό του «The 2night Show» προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τόνισε: «Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να μου συμβεί, εντάξει; Γιατί είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οπότε δεν θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια συνθήκη. Βέβαια, οι εποχές αλλάζουν και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, οπότε δεν έχει ουσιαστικά σημασία ο χωρισμός αλλά το τι συμβαίνει μετά τον χωρισμό. Μετά το χωρισμό με τη Βάσω το πράγμα ήταν πολύ ομαλό και με πολύ μεγάλη κατανόηση και πάντα με άξονα τη μικρή. Οπότε δεν είχαμε κανένα θέμα.»!

Και πρόσθεσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, το σημαντικό είναι τι θα πεις στο παιδί. Σκέψου μια σχέση, είτε η γυναίκα, είτε ο άντρας να έκανε πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα στο παιδί, είτε για την επόμενη σχέση του μπαμπά ή της μαμάς. Θα ήταν πολύ μεγάλο μπέρδεμα στο κεφάλι του παιδιού, θα έπαιρνε πολύ διαφορετικά ερεθίσματα. Άσχετο με το πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον, αν έχουν χωρίσει καλά ή άσχημα, το παιδί είναι πάνω από όλα. Πήραμε κάποιες συμβουλές από ειδικούς, αλλά πάντα πρέπει να προσαρμόζεις τα πράγματα, σύμφωνα με τη δικιά σου περίπτωση. Δεν υπάρχει ένας παγιωμένος κανόνας».

«Όταν χωρίσαμε με τη Βάσω, συμβουλευτήκαμε ειδικούς, αλλά πάντα πρέπει να προσαρμόζεις τα πράγματα σύμφωνα με τη δική σου περίπτωση» παραδέχθηκε, επίσης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ενώ συμπλήρωσε πως » ένιωσα αμηχανία όταν η κόρη μου είχε πει την ατάκα, «μπαμπά γιατί χωρίσατε; Ήσασταν ωραίο ζευγαράκι». Κατευθείαν πήγε το μυαλό μου να δω που το έχει ακούσει και ότι τα παιδιά σε αιφνιδιάζουν ανά πάσα στιγμή».

Μια διαφορετική πλευρά που παρουσίασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης…

 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και πριν μιλήσει με τον παρουσιαστή, συναντήθηκε – ως είθισται- με τις «Μύγες».

Ο Θανάσης Πασσάς, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης έκαναν διάφορες ερωτήσεις στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και μεταξύ άλλων τον ρώτησαν και για την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού!

«Η Κατερίνα έπαιζε στο «Τατουάζ» το σήριαλ με τον Ντάνο. Ντόμπρα τώρα! Πως ένιωθες που καθόσουν σπίτι στον καναπέ έβαζες να δεις το «Τατουάζ» και ο Ντάνος φάσωνε την κοπέλα σου».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε χαρακτηριστικά: «Εντάξει τώρα φάσωμα…. Εντάξει ηθοποιοί είμαστε δεν…».

Ενώ όταν του έδειξαν δυο φωτογραφίες, η μία ήταν της Κατερίνας Γερονικολού και η άλλη της Βάσως Λασκαράκη και… έπρεπε να σκίσει μία. Εκείνος κράτησε της Κατερίνας και έσκισε της Βάσως.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision