Ο προημιτελικός του #MasterChefGR είχε 2 αποχωρήσεις! Μια έκπληξη & μια δικαίωση!

 

 

Ο είρωνας Γιώργος έφυγε επιτέλους από το #MasterChefGR για να βρει την Λότους μπας και ηρεμήσει και ακολούθησε ο Μπέλλος που έχει στην τσέπη τις 10000 του Silver Award

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μετά τις αποχωρήσεις της Μάρλεν Γρυντάκη και του Διονύση Πρώιου, ο τελικός έρχεται ένα βήμα πιο κοντά, δίχως αυτό να σημαίνει ότι οι μαγειρικές θα βγαίνουν πιο εύκολα από τους έξι του MasterChef 4. Η έμπνευση δείχνει να στερεύει σε ένα από τα πιο σημαντικά  Mystery Box, κάνοντας τα πράγματα να σοβαρεύουν αρκετά.

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση φαίνεται να μην βοηθά και πάρα πολύ σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού. Εκείνο που χρειάζεται είναι οι παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, κρατώντας χαμηλό προφίλ και “σκαλίζοντας” τις γνώσεις τους, τις συμβουλές, που τους έχουν δώσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αλλά και να θυμηθούν λάθη, που έκαναν οι ίδιοι ή άλλοι διαγωνιζόμενοι, και να τα αποφύγουν.

 

O Σωτήρης Κοντιζάς ανέλαβε να επισημάνει πως «σε αυτό το σημείο, όσοι έχετε παρακολουθήσει τον διαγωνισμό και έχετε παρακολουθήσει το MasterChef, νομίζω ότι ξέρετε ότι βγαίναμε εκτός πλατό. Εξωτερικές δοκιμασίες. Όμορφα τοπία και διαφορετικές τοποθεσίες. Πηγαίναμε στο εξωτερικό και είχαμε καλεσμένους σεφ».

«Φέτος, όπως ήδη γνωρίζεται, λόγω της εξάπλωσης του ιού σε παγκόσμια κλίμακα, συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι είναι πιο σωστό ότι δοκιμασία έχει απομείνει να την κάνουμε μέσα στο πλατό. Mέσα στην κουζίνα του MasterChef» συμπλήρωσε ο κριτής του MasterChef.

Έτσι, λοιπόν, ο κορωνοϊός «χτύπησε» και το MasterChef!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Διπλή αποχώρηση! Ένα Mystery Box & ένα πιάτο Αντιγραφής θα αναδείξουν την τελική 4αδα του MasterChef

 

Ο εγκλεισμός του Σταύρου Βαρθαλίτη του προσέθεσε κιλά.

Ο διαγωνιζόμενος πήγε το πιάτο του στους κριτές για να το αξιολογήσουν κι εκείνοι δεν άφησαν ασχολίαστη τη σωματική του διάπλαση.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε ότι ίσως είναι η ώρα να σταματήσει να φοράει στενά ρούχα, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε πόσα κιλά έχει βάλει.

Ο ΣταύροςΒαρθαλίτης, λοιπόν, δεν δίστασε να πει το νούμερο και αποκάλυψε ότι έχει βάλει 8 κιλά κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο MasterChef.

 

Αυλαία, δεύτερη και οριστική, είχε ο Γιώργος Λασκαρίδης στο MasterChef το βράδυ της Τετάρτης.

Έπειτα από μια εξαιρετικά απαιτητική δοκιμασία, οι τρεις κριτές του διαγωνισμού αποφάσισαν πως το καλύτερο πιάτο είχε δημιουργήσει ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

 

Αντίθετα, στις δυο τελευταίες θέσεις, βρέθηκαν ο Γιώργος Λασκαρίδης και ο Τζον Ρεάνο με τον πρώτο να είναι εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει εκ νέου από το Master

«Είμαι χαρούμενος μέχρι εδώ που έφτασα και λέω καλή επιτυχία στα παιδιά» σημείωσε χαρακτηριστικά, κατά την αποχώρηση του, ο Γιώργος Λασκαρίδης στο MasterChef.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Αμέσως μετά οι πέντε εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους για να κερδίσουν μια θέση στην τελική τετράδα και να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο!

Κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο με: Χταπόδι με πουρέ κουνουπίδι και καραμέλα σκόρδου

 

Εκείνος, όμως, που δεν μπόρεσε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών των κριτών ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος!

Έτσι, η τελική τετράδα του MasterChef είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Σταυρής Γεωργίου, η Μαρία Μπέη και ο Τζον Ρεάνο…

 

Δείτε στο επόμενο επεισόδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»