Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

To δριμύ κατηγορώ του Νικόλα Κουμίδη στο Sigma!

  05/12/2019 09:58
To δριμύ κατηγορώ του Νικόλα Κουμίδη στο Sigma!

To δριμύ κατηγορώ του Νικόλα Κουμίδη στο Sigma!

  05/12/2019 09:58

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η διακοπή της σειράς "Άλλα Λόγια Θκιε Παπά" που ήρθε λίγο μετά το ξέσπασμα ηθοποιών και τεχνικών οι οποίοι παραιτήθηκαν καθώς ήταν απλήρωτοι από τον Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτό ήταν! Πέφτουν τίτλοι τέλους για την «Γαλάτεια»

Το Σιγμα εξέδωσε την ίδια μέρα ανακοίνωση κατά την οποία σημείωνε ότι "έχει γνωστοποιηθεί στο Σίγμα η διακοπή της παραγωγής της σειράς από την εταιρεία παραγωγής  KOUMIDES PRODUCTIONS LTD παρά την επιθυμία του καναλιού να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ομαλά η σειρά σε ένα αμοιβαίως συμφωνημένο αριθμό επεισοδίων"

Σημείωνε δε, ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν αλλά και πως είναι σύνηθες φαινόμενο να υπάρχουν καθυστερήσεις στην τηλεοπτική αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Νικόλας Κουμίδης θέλησε χθες το απόγευμα να μοιραστεί μια επιστολή στην οποία αναφέρει πως αναγκάζεται να αναφερθεί δημόσια "στο θέμα που προέκυψε με το κανάλι Σίγμα και τις πληρωμές καθότι η αλήθεια διαφέρει μακράν από τα λεγόμενα των εκπροσώπων του σταθμού".

"Η καθυστέρηση στις πληρωμές δεν είναι μικρή όπως αναφέρθηκε σε δημόσια ανακοίνωσή του σταθμού τις προάλλες αλλά κατά μακράν εκπρόθεσμη" αναφέρεται στην επιστολή ενώ κατηγορεί το κανάλι ότι κανείς από τους συνεργάτες του δεν θα κάνει φέτος Χριστούγεννα.

Μάλιστα, τονίζει πως αν το κανάλι συνεχίζει να εμπαίζει την εταιρία, θα δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για αποκατάσταση της αλήθειας.

Δείτε πιο κάτω την επιστολή όπως αυτή δημοσιεύθηκε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας