Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έτσι έδωσε τέλος μια και καλή στις φήμες χωρισμού η Σοφία Καρβέλα!

  05/12/2019 12:07
Έτσι έδωσε τέλος μια και καλή στις φήμες χωρισμού η Σοφία Καρβέλα!

Έτσι έδωσε τέλος μια και καλή στις φήμες χωρισμού η Σοφία Καρβέλα!

  05/12/2019 12:07
 

Το «Επιτέλους» της 'Αννας Βίσση επικροτώντας την απόφαση της Σοφίας να τοποθετηθεί δημόσια

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να υπάρχει έντονη φημολογία πως η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς αντιμετωπίζουν κρίση στον γάμο τους όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Για την ακρίβεια, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα και ο επιχειρηματίας σύζυγός της παραμένουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που έχει ως προτεραιότητα του τα δύο του παιδιά, τον πεντάχρονο Νίκο και τον τρίχρονο Νέστορα, τον οποίο η Σοφία φωνάζει χαϊδευτικά και Νέσι.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Σοφία Καρβέλα γιόρτασε οικογενειακώς τα 36α γενέθλια της στη Νέα Υόρκη, όπου ζει και εργάζεται.

Η δημοσίευση της κοινής φωτογραφίας του ζευγαριού και το κειμενάκι που τη συνόδευε ήταν αρκετά για να βάλουν τέλος στις φήμες.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο τυχερή και πιο ευγνώμων για τους φίλους που έχω και για όλα όσα μου δίνουν- και φυσικά μιλώ για τα δώρα, ποιος νοιάζεται για την αγάπη! Ξέρετε ποιοι είστε. Πιο σημαντικό, όμως. Γι' αυτόν τον τύπο που μου έδωσε τα δώρα που συνεχίζουν να δωρίζουν...».

Την ανάρτηση έσπευσε να σχολιάσει και η αγαπημένη Άννα Βίσση, η οποία έγραψε «Επιτέλους», επικροτώντας την απόφαση της Σοφίας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να διαλύσει την ανούσια φημολογία. Το ζευγάρι εξακολουθεί να γράφει νέα κεφάλαια στη δυνατή ιστορία αγάπης που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια.

Η Σοφία και ο Θανάσης γνωρίστηκαν το 2004 και, μετά από τρία χρόνια σχέσης το 2007, πέρασαν έναν χρόνο χωριστά. Το διάστημα αυτό τους έκανε να καταλάβουν ότι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον και επανασυνδέθηκαν.

Από τότε είναι αχώριστοι. Εκείνο το διάστημα πήραν από κοινού την απόφαση να μείνουν στη Νέα Υόρκη, την πόλη στην οποία σπούδαζε η Σοφία. Τον Σεπτέμβριο του 2013 ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο Νικόλας τους.

Την Πρωταπριλιά του 2014 αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Worth Street στη Νέα Υόρκη και τον Ιανουάριο του 2016 ήρθε στη ζωή ο δεύτερος γιος τους, γεμίζοντάς τους χαρά.

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας