H εκδίκηση της κοντής! Έδιωξαν την Εύη και κράτησαν την Άννα στο #GNTM!

Νέα μέρα ξημέρωσε για τα κορίτσια που έχουν παραμείνει στο σπίτι του Greece's Next Top Model και οι ατάκες - φωτιά δεν άργησαν να έρθουν!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μαριάννα Παινέση, Άννα Αμανατίδου και Ειρήνη Καζαριάν όμως, δήλωσαν πως είναι πλέον «τριάδα» και οι υπόλοιπες μόνες τους, ενώ δεν δίστασαν να σχολιάσουν το μέτριο αποτέλεσμα της Εύης!

«Δεν υπάρχει πλέον μεγάλος ανταγωνισμός και δυσκολία!», δήλωσε η Εύη Ιωαννίδου για τις συμπαίκτριες της που έχουν παραμείνει στο σπίτι.

Λίγο αργότερα, την είδαμε να λέει μεταξύ άλλων για την Άννα Αμανατίδου:

«Μπήκε το πρωί στην κουζίνα, δεν ήθελε να καθίσει μαζί μας, καλά έκανε, ούτε εγώ ήθελα! Δεν θέλω καθόλου σχέσεις μαζί της, μου είναι τελείως αδιάφορη! Νομίζω είμαστε τέσσερις (...) Μπορεί να είναι καλικάντζαρος, μέχρι εκεί φτάνει!».

Τι είπε με τη σειρά της η Αμανατίδου για την Εύη; 

Στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, τα υποψήφια μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν γεμάτες χάρη και κομψότητα πάνω σε discoballs, φορώντας βαριές και ακριβές haute couture τουαλέτες.

Ο Βill Georgoussis ανέλαβε να απαθανατίσει την πιο glam εικόνα των κοριτσιών μέχρι σήμερα.

Η σειρά της Άννας Αμανατίδου έφτασε, ωστόσο, δυσκολεύτηκε λιγάκι!

Μάλιστα, όπως ανέφερε και η Εύη Ιωαννίδου,  η Βίκυ Καγιά της έκανε μια παρατήρηση για τα νύχια της τα οποία ήταν λίγο... φαγωμένα!

Η κόντρα μεταξύ των δύο κοριτσιών, δεν είναι κρυφή και έτσι η Εύη δεν άντεξε και σχολίασε τα «φαγωμένα» νύχια της παίκτριας λέγοντας χαρακτηριστικά:

 «Η Βίκυ της είπε για τα νύχια της που είναι φαγωμένα, τα άκρα της θα πρέπει να είναι περιποιημένα σε κάθε φωτογράφηση!», ενώ δεν δίστασε να πει πως λόγω ύψους δεν της ταιριάζει αυτό το concept γιατί δεν έχει αυτό το «elegant»!

Στο πλατό, οι κριτές δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα στην απόφασή τους, αφού πλέον οι φωτογραφίες, που φτάνουν στα χέρια τους, είναι σχεδόν αψεγάδιαστες.

Η Εύη και η Άννα βρέθηκαν αντιμέτωπες ως οι δύο τελευταίες παίκτριες.

Μετά από αρκετή σκέψη, αποφάσισαν πως από το σπίτι πρέπει να αποχωρήσει η Εύη Ιωαννίδου.

H Άννα Αμανατίδου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της που έφυγε η Εύη Ιωαννίδου από το Greece’s Next Top Model!

H Άννα μόλις άκουσε τα αποτελέσματα από τη Βίκυ είπε:: «Την φάγαμε την Εύη. Πήρα την ικανοποίησή μου. Η σιγουριά θα σε φάει. Άντε π@@λο τωρα! Δεν άξιζα, δεν άξιζα; Αλλά είδες ποια σε έβγαλε; Κατάλαβες Ευούλα; Σε έβγαλα από το GNTM που μου έλεγες πως δεν κάνω για μοντέλο. Τώρα χαιρέτα μας. Σπιτάκι σου να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου».

Μετά λοιπόν την αποχώρηση της Εύης, η Άννα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και όλοι έμειναν άφωνοι με τις δηλώσεις της! «Με υποτιμούσε συνέχεια και την αποστόμωσα τέλος»! Και τόνισε: «Φυσικά χαιρέτησα την Εύη. Τη μόνη που δε χαιρέτησα ήταν τη Μέγκι… Όταν χαιρέτησα την Εύη , δεν με κοίταξε καν στα μάτια. Είπε ένα κρύο «καλή επιτυχία» στα κορίτσια. Ήξερα ότι δε θα πάει στον τελικό λόγω της προσωπικότητάς της. Δεν την θεωρούσα μεγάλο αντίπαλο. Δε τη θεωρούσα νικήτρια…»! 

Δείτε τι άλλο είπε η Άννα που έσταξε φαρμάκι για την Εύη και»άναψε τα λαμπάκια» της Κατερίνας Καραβάτου!

 

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε η Εύη Ιωαννίδου, μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους όσους με στήριξαν στη συμμετοχή μου, μέσα στο παιχνίδι του GNTM. Ευχαριστώ και αυτούς που δεν με στήριξαν, γιατί μέσα από αυτούς, θα γίνω πιο σωστή και πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μου.

Δεν ξεχνώ φυσικά τις φίλες μου και τους φίλους μου, που είναι  κοντά μου στα  ΕΥΚΟΛΑ και στα ΔΥΣΚΟΛΑ. Κλείνοντας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την παραγωγή, τους κριτές, την Ζενεβιέβ για όλα όσα έζησα, έμαθα και δεν θα σταματήσω να μαθαίνω.

Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου Έλενα Χριστοπούλου, την θεά μου που ήταν δίπλα μου και με στήριξε στις δύσκολες αλλά και εύκολες στιγμές!! Καλή συνέχεια, σε όλα τα κορίτσια του GNTM και μια μεγάλη ΑΓΚΑΛΙΑ σε όλους εσάς που συνεχίζετε, να είστε κοντά μου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ !!!», έγραψε η Εύη Ιωαννίδου.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»