Με κλάματα στην Μελέτη, η Βαλαβάνη! «'Εκανα λάθος στην συμπεριφορά μου»

Η Ευρυδίκη μέσα στο ριάλιτι δημιούργησε μία δυνατή φιλία και ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που συνάντησε κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η πρώτη της συνάντηση μετά την άφιξη της ήταν με τον Κώστα Κοκκινάκη.

«Μα δεν τελειώνουν...οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν», έγραψε ο Κώστας Κοκκινάκης που χάρηκε για τη συνάντησή τους!

 
Αμέσως μετά βρέθηκε στο πλατό του Survivor Panorama!

Η Ελεονώρα Μελέτη λίγο πριν μπει στο πλατό η αθλητικογράφος ανέφερε πως χαιρετούσε κόσμο στο κανάλι ώρες ατελείωτες και έκλαιγε με την υποδοχή των συνεργατών της.

Μάλιστα, δήλωσε πως ακόμη και την στιγμή που πήγε να μπει στο πλατό ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε πως ήταν οι πρώτες της ώρες εκτός του ριάλιτι «Θέλω να πάω πίσω στην παραλία. Θέλω να κερδίσω έπαθλο, Δεν το έχω συνειδητοποιήσει»! Ποιες ήταν οι πρώτες της σκέψεις όταν γύρισε χθες στην Ελλάδα; 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Η πιο δυνατή γυναίκα του ριάλιτι επιβίωσης δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιες ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές της μετά το φαγητό... Οι αντίξοες συνθήκες, το κρύο, η συμβίωση, ήταν κάποιες από τις δυσκολίες που η ίδια αντιμετώπισε αλλά υπήρχαν και άλλες πιο δύσκολες στιγμές για εκείνη τις πρώτες μέρες;

Δείτε τι αποκάλυψε!
 

Ρωτήθηκε από την Ελεονώρα Μελέτη, εάν πρόλαβε να διαβάσει αυτές τις μέρες που έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης τα αρνητικά σχόλια στα social media, που υπάρχουν για εκείνη και είναι πολλά!

Η ίδια τόνισε: «Δεν έχω διαβάσει τα αρνητικά σχόλια στα social media» και πρόσθεσε πως αρνείται ακόμα να τα διαβάσει. Τι της είπαν οι δικοί της άνθρωποι για τα αρνητικά σχόλια τηλεθεατών που έχουν γραφτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Ρωτήθηκε από την Ελεονώρα Μελέτη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όπου είχαν αρκετές εντάσεις στο survivor και προβλήθηκε αμέσως μετά την ερώτηση της παρουσιάστριας ένα βίντεο με το χρονικό της συμβίωσής τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Καθ’ όλη την διάρκεια που έβλεπε το βίντεο, η Ευρυδίκη συγκινήθηκε και δεν δίστασε να πει: «Με τον Ντάνο έκανα λάθος στην συμπεριφορά μου και του ζήτησα συγγνώμη πριν φύγω»!

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η αθλητικογράφος για τη σχέση της με τον Ντάνο!

Η Ευρυδίκη Βαλάβανη ρωτήθηκε από την Ελεονώρα Μελέτη στο survivor Πανόραμα για την δήλωσή του αυτή και η αθλητικογράφος τόνισε: «Έχει δίκιο που είπε ότι ένιωθε ανεπιθύμητος» και αποκάλυψε στη συνέχεια γιατί η ίδια τον υπέδειξε αρκετές φορές προς υποψήφιο αλλά και γιατί δεν τα πήγαιναν οι δυο τους στην αρχή καλά!

«Μιλήσαμε με τον Ντάνο, χρειάστηκε να μιλήσουμε αρκετές φορές. Στο τέλος μου είπε ότι δεν είχαμε το χρόνο να πούμε όλα αυτά που θέλαμε. Θέλω να τον μάθω και να με μάθει εκτός, έχουμε πραγματικά κι άλλα να πούμε.

Τι με ενοχλούσε… Ας πούμε, ήθελα να ξυπνήσω να φτιάχνω τα πιτάκια, ξυπνούσε εκείνος και τα έφτιαχνε, κκαι εγώ έκανα σαν μικρό παιδάκι. Είχα πάει και του το είχα πει, μέσα εκεί δεν μπορείς να φανταστείς, δεν υπάρχει! Τι άλλο: Δεν ήθελε να φάει γιατι δεν του είχαν πετύχει τα πιτάκια, και τα έφτιαχνε εξαιρετικά! Ήτανε λίγο υπερβλικός στις αντιδράσεις του, του έχω μιλήσει όταν ήταν κλειστές οι κάμερες, και το έχει παραδεχτεί. Μου είπε, ναι, έχεις δίκιο. Δεν μπορώ να κρίνω τηνπίστη του, είναι καθαρά δικό του θέμα.Είχα πει και στον Χανταπάκη ότ ήταν υπερβολικός, και είχα μπει στη μέση να τους χωρίσω!

Εγώ τον υπέδειξα ως υποψήφιο, γιατί δεν είχε κερδίσιε τυην εμπιστοσύνη μου με κάτι τέτοιες αντιδράσεις, δεν μπορούσ;α να του ανοιχτώ ας πούμε όπως με τη Λάουρα και τον Κοκκινάκη, και μιλήσαμε και ανοιχτήκαμε αργότερα, ξέρει πάρα πολλά για την προσωπική μου ζωή, και ξέρω πολλά για τη δική του. Θα μπορούσα να κάνω παρέα και εκτός με τον Ντάνο, όπως και με όλα τα παιδιά!»

Δείτε το σχετικό αποκαλυπτικό βίντεο!

Αναφέρθηκε στους λόγους τους οποίους της είχαν προκαλέσει το πρήξιμο και μάλιστα σηκώθηκε όρθια για να μας δείξει ότι πλέον έχει επανέλθει το σώμα της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε ότι οι γιατροί της βρήκανε ένα πρόβλημα στο συκώτι της, το οποίο θα πρέπει να παρακολουθεί από εδώ και στο εξής. Μάλιστα, τόνισε ότι πόναγε πάρα πολύ από το πρήξιμο που δεν μπορούσε ούτε ν’ ακουμπάει την κοιλιά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο!
 

Μίλησε για τον Γιάννη Σπαλίαρα και γιατί τον ψήφισε να πάει στους Μαχητές. 

Η πρώην παίχτρια του παιχνιδιού επιβίωσης, τόνισε ότι τον ψήφισε καθαρά για αγωνιστικούς λόγους και ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ο μπέμπης του Survivor, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για τα δυνατά του στοιχεία όπως το χιούμορ που έχει.

Τέλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν παρέλειψε να πει ότι έφτασε μέχρι εδώ από την στήριξη του κόσμου, αφού είχε βγει προτεινόμενος πολλές φορές.

Δείτε το video: 

Oύτε και η Ευρυδίκη αναγνωρίζει την κλίκα και εξήγησε ότι από την αρχή του παιχνιδιού είχε έρθει κοντά με τη Λάουρα Νάργες και την Σόφη Πασχάλη και ότι την Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν την είχαν στην «απ’ έξω» αφού είχαν συζητήσει πολλά θέματα ακόμα και προσωπικά.

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν έγινε bullying στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και ότι ο Γιώργος Χρανιώτης της είχε πει αρκετές φορές να καθίσει μαζί τους και να τους πει τι είναι αυτό που την απασχολεί.

Δείτε το video: 

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να γίνεται έξαλλος με τον Γιάννη Σπαλιάρα. 

Ο μισθοφόρος τα «πήρε» επειδή ο Σπαλιάρας υποστήριξε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο παιχνίδι, ενώ όταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχασε από τον Γιάννη Σπαλιάρα στο τέλος τον μούτζωσε.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που είδε το επεισόδιο σήμερα πήγε στο Survivor Πανόραμα και εξήγησε ότι ο μισθοφόρος αρπαζόταν από την αρχή του παιχνιδιού, αλλά όταν καταλάβαινε το λάθος του ζητούσε συγγνώμη. Τέλος, η πρώην παίχτρια του Survivor αποκάλυψε ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε δώσει συμβολές στη Σάρα όταν τα αγωνίσματα έγιναν ατομικά και δεν θα έπρεπε ν’ αντιδράσει με αυτό τον τρόπο.

Δείτε το video: 

Πηγή: Gossip-tv
 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!