Την συμπεριφορά της Βαλαβάνη έκραξαν οι πρωινές εκπομπές!

Στο Φτιάξε καφέ αλλά και στο Happy Day σχολίασαν τις πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο αεροδρόμιο και τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από καυστικά!  

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Βαλαβάνη είναι γεγονός!

H Κατερίνα Καινούργιου φανερά εκνευρισμένη έδειξε να εκρήγνυται στον αέρα.«Συγχύστηκα πάρα πολύ. Κρίμα και μου ήταν πάρα πολύ συμπαθής. Ο δημοσιογράφος που σου έκανε την ερώτηση είναι από τους συναδέλφους που δουλεύει πολύ περιοσσότερα χρόνια από σένα, και η εκπομπή που δουλεύει έχει πάρα πολλά αποκλειστικά. Το ύφος αυτό,το πιο σημαντικό είναι ότι είστε συνάδελφοι, και να ρωτάς από ποιο κανάλι είσαι. Εγώ την είχα στηρίξει, και μέσα από αυτό το κανάλι είχαμε πει πάρα πολύ καλά λόγια, ενώ στον Alpha σε έχουν κράξει μεχρι το πάτωμα, γιατί εγώ παρακολουθώ τον ανταγωνισμό, δεν έχει σημασία σε ποιο κανάλι είσαι, γιατί σήμερα είσαι στον Σκάι, αύριο δεν ξέρεις!

Αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Ειλικρινά δεν το περίμενα με τίποτα! Να σέβεσαι τη δουλειά όλων των συναδέλφων γιατί είσαι συνάδελφος. Σήμερα με αυτό που είδα άλλαξα άποψη! Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα, γενικότερα η στάση της! Εκτός κι αν έχει συμβόλαιο αποκλειστικότητας μόνο με τον Σκάι! Τι συμπεριφορά ήταν αυτή; Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν κύριος. και ευγενέστατος. Έοχυμε στηρίξει πάρα πολύ το προϊόν του Σκάι!» είπε έξαλλη η παρουσιάστρια.

Είναι παρανομα στο Survivor, δεν έιχε λυθεί η σύμβασή της, οπότε δνε μπορούσε να είναι μέσα στο παιχνίδι! Μπορεί και να κανόνιζε τα πράγματα! Εχει και θράσος μέσα στη μούρη μας! Βλέπω μια έπαρση που δεν βλέπω γιατί να υπάρχει» συνέχισαν να αδειάζουν τη Βαλαβάνη, Βούλγαρη και Γκανιάτσου.

Στο Happy Day σχολίασαν την επιστροφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην Ελλάδα,τις δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, και την ερώτηση περί του ότι είναι η πιο αντιπαθής παίκτρια.

«Τι ερώτηση ήταν αυτή, κόλαφος, μαχαίρι, είχε εν τω μεταξύ μια χαρά η Ευρυδίκη και ήρθε και την ισοπέδωσε!» είπε η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Παπανώτας την έσφαξε με το βαμβάκι, λέγοντας:

«Ήταν μια παρέα στην παραλία και ήταν μια κοπέλα που είχε πρόβλημα με τα ορμονικά, το συκώτι, τα γόνατα και το στομάχι! Μια χαρά περάσανε, τώρα που θα πάμε διακοπές, να την πάρουμε μαζί!»

Survivor: Επέστρεψαν όλοι οι παίκτες στην Ελλάδα! Χαμός στο αεροδρόμιο!

«Φάνηκε πολύ ενημερωμένη για όλα, κανείς άλλος δεν ήξερε τόσες πολλές λεπτομέρειες! Όλοι οι άλλοι δνε λέγανε ότι δεν έχουν προλάβει να δουν τίποτα» είπε η Ελένη Τσολάκη. «Εγώ νομίζω ότι όλοι λίγο πολύ ενημερώνονταν! Πάντως κάποιοι βρήκαν την Ευρυδίκη λίγο επηρμένη! Κάποιες φορές μπορεί να δείξουν επιθετικότητα και ότι έχουν καβαλήσει το καλάμι, ενώ είναι η άμυνά τους!» παρατήρησε η Σταματίνα. «Μα γιατί το λες αυτό; Βλέπεις έπαρση στο κορίτσι;» είπε ο Παπανώτας και συνέχισε:

Τι θα δούμε την τελευταία εβδομάδα του Survivor από τα πιο επίσημα χείλη!

«Όπως ο Τανιμανίδης είναι ο απόλυτος presenter, έτσι και αυτή είναι η απόλυτη παίκτρια! Το κολλάει ο Σκάι το «απόλυτος» σε όλους τους εργαζόμενους τους!»

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

«Beauty queen! Δεν θα το ‘λεγα ότι το έχει πολύ με τις κάμερες!» είπε η Σάσα Σταμάτη και τα σχόλια συνεχίστηκαν: «Ευτυχώς που δεν ήξερε τίποτα, τα είχε διαβάσει όλα! Είχε γίνει briefing! Η ίδια λέει ότι δεν προσποιήθηκε, και η Αναστασοπούλου έλεγε ότι δεν είναια υτό που βλέπουμε!» την κάρφωσε ο Κώστας Τσουρός. 

«Τη βλέπουμε 5 μήνες και περιμένουμε να έχει μια απάντηση σωστή, μην ξεχνάτε ότι είναι οι πρώτες δηλώσεις της στις κάμερες!» προσπάθησε να την υπερασπιστεί ο Στέφανος. «Απαντάς την αλήθεια σου, δεν απαντάς τυποποιημένα! Αν είσαι αληθινός, ίσα ίσα είναι πιο ωραίο! Δεν είναι προσποιητό και στημένο!» αντιγύρισε η Φαίη. «Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να έχεις πρόβλημα υγείας, και να συνεχίζεις στο παιχνίδι! Ρισκάρεις την υγεία σου;» είπε η Σάσα.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι