Ο Χανταμπάκης αντέδρασε: «Δεν δέχτηκε bullying ο Ντάνος»

Aποκαλύπτει το ποσοστό με το οποίο αποχώρησε από το Survivor! «Δεν πίστευα ότι θα φύγω!»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Χανταμπάκης. Ο πρώην παίκτης των Διασήμων δεν δίστασε να αποκαλύψει το ποσοστό, με το οποίο αποχώρησε από το παιχνίδι!

«Νομίζω ότι αποφασίζει ο κόσμος. Εμείς οι παίκτες μπορεί να βλέπαμε κάποια θέματα αγωνιστικά ή συμπεριφοράς. Να σου πω ότι εγώ έφυγα με ποσοστό 86%, εγώ δεν πίστευα ότι θα έφευγα! Ο κόσμος αποφασίζει! Είναι πολύ διαφορετικό αυτό που ζούμε. Άλλο αυτό που ζούμε εμείς και άλλο αυτό που βλεπετε εσείς.

Εμείς εκεί ζούσαμε 24 ώρες, οπότε καταλαβαίνεις τον άλλο από την καλή και την ανάποδη πολύ γρήγορα! Τα νησιά είναι μεγάλα, δεν είναι καμιά βραχονησίδα. Ήταν αυτό που περίμενα, δεν περίμενα να είναι τόσο ωραία τα αγωνίσματα! Ήταν τόσο έξυπνοι οι στόχοι, που αναρωτιόσουν που τα βρίσκανε κάθε φορά!» είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:
 

Στο ίδιο event έκανε συμπληρωματικές, εξίσου εντυπωσιακές δηλώσεις….

«Τη συμπεριφορά μου και τις αντιδράσεις μου στο παιχνίδι θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε ο οποιοσδήποτε αν ζούσε στο Survivor ή αν δεν φοβόταν τις κάμερες είτε ανοιχτές είτε κλειστές. Όπως και να έχει όμως, οι άνθρωποι βλέπουν και την αρνητική και τη θετική πλευρά. Δεν παρεξηγώ κανέναν, ο οποίος έχει κρατήσει την αρνητική μου εικόνα, είμαι υπεύθυνος αυτής μου της εικόνας, μπορώ να το συζητήσω με οποιονδήποτε έχει αρνητική άποψη για μένα και να τον καλύψω σε όσα θέματα τον απασχολούν.» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι όσοι γνωρίζουν από τηλεόραση μπορούν να καταλάβουν ότι όταν έχουν στα χέρια τους ένα υλικό, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν. Είμαστε υπεύθυνοι για το υλικό που δίνουμε, είμαστε υπεύθυνοι όταν συμμετέχουμε σε ένα ριάλιτι και η κάθε παραγωγή θα έκανε αυτό που θεωρούσε καλύτερο για το αποτέλεσμα...»

Όσο για το εάν έχει δεχτεί ο Ντάνος bullying είπε: «Δε νομίζω ότι έχει δεχτεί bullying. Δεν πρέπει να κρίνουμε πράγματα όταν δεν τα ζούμε από κοντά και οι μόνοι που ζουν την κατάσταση είναι οι παίκτες, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες τώρα που έχω φύγει».

Τα «Χανταμπάκια» όπως ονομάστηκαν οι παίκτες που ανήκαν στην ομάδα του πρώην παίκτη του Survivor, Στέλιου Χανταμπάκη, αναμετρήθηκαν με τα «Μανικάκια», για έπαθλο αξίας 250 ευρώ.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από αυτή τους την αναμέτρηση, ο Γιώργος  φαίνεται να κοροϊδεύει τα σταυροκοπήματα του Ντάνου, προκαλώντας το ασταμάτητο γέλιο του Στέλιου Χανταμπάκη.

«Νιώθω σαν όνειρο. Σε ευχαριστώ Θεέ μου. Αυτό το χώμα είναι ιερό»,  ακούγεται να λέει ο  Γιώργος Μανίκας, γονατισμένος στην αμμουδιά. Μάλιστα, φαίνεται να φιλάει τους καρπούς των χεριών του, προφανώς για να κοροϊδέψει τον Ντάνο που ασπάζεται τα κομποσκοίνια του. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο που αναρτήθηκε σε σελίδα θαυμαστών του Ντάνου:

 

Καλημέρα #teamdanos! Τι σας έχω; Ο κύριος στο βίντεο (φίλος εγκάρδιος γνωστού(;) παίκτη του survivor που μας απασχολεί συχνά με τις προκλήσεις του) μετά από τη νίκη του σε έναν αγώνα τύπου survivor εναντίον του προαναφερθέντος παίκτη σταυροκοπιεται, φιλάει χέρια, χώματα κοροϊδεύοντας ποιον άλλο; Το Ντάνο! Και φυσικά, κανείς δε θα πει κουβέντα γι'αυτό. Εκεί φτάσαμε. Να κοροϊδεύουμε όποιον κάνει το σταυρό του από ανάγκη και να αφήνουμε έτσι τους κομπλεξικους.... Απογοήτευση! #survivorgr#survivor2017#danos#aggelopoulos#teamdanos#winner

A post shared by Giorgos Aggelopoulos (@giorgosaggelopoulos_fans) on

Αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας!
Οι πρώτες του δηλώσεις του Σπαλ και η αποκάλυψη για τον μισθοφόρο! Γιατί απομονώθηκε;

Μετά τον πανικό που προκλήθηκε και τα τόσα σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν, ο κολλητός του Στέλιου Χανταμπάκη, Γιώργος Μανίκας, θέλησε να δώσει την δική του απάντηση σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα!

Ο Μανίκας με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Χθες στους αγώνες Survivor που είχαμε στον Σχοινιά, έπαιξα τελικό με τον Χανταμπάκη, βάλαμε στοίχημα και το κέρδισα! Από την χαρά μου και το πάθος που είχα να τον νικήσω στο τέλος φίλησα το ιερό μου κομποσκοίνι από την Τήνο που έχω τάμα και είναι για κάτι πολύ προσωπικό, please μην συνδέεται με τον πανηγυρισμό του Αγγελόπουλου, δεν παίζουμε με την θρησκεία μας, όποιος κοροϊδεύει τον Ντάνο για τον σταυρό του είναι απαράδεκτος! Με αγάπη…» 

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

 

A post shared by giorgos manikas (@giorgosmanikas) on

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»