Πονοκέφαλος οι πολλοί μνηστήρες της Βουλής για τον Αβέρωφ

Σύγκριση δυναμικής του ΔΗΣΥ με τα άλλα κόμματα αναφορικά με τη διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές, έκανε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, σημειώνοντας πως το μόνο πρόβλημα του κόμματός του είναι η επιλογή μεταξύ μαχόμενων υποψηφίων για το ψηφοδέλτιό του, σε αντίθεση με άλλα κόμματα που έχουν πρόβλημα κατάρτισης του ψηφοδελτίου τους.
 
Σε δηλώσεις του σήμερα, από τη Λεμεσό, και αναφερόμενος στις βουλευτικές εκλογές, είπε ότι κάποια από τα πολιτικά κόμματα έχουν πρόβλημα στον καταρτισμό του ψηφοδελτίου τους, ενώ ο ΔΗΣΥ έχει πρόβλημα με την μάχη των υποψήφιων για το ποιοι θα είναι στο ψηφοδέλτιο, προσθέτοντας πως τουλάχιστον σε τρεις επαρχίες θα υπάρχει σκληρότατη μάχη για το ποιοι θα είναι υποψηφίοι για τις βουλευτικές εκλογές.
 
 Ο κ. Νεοφύτου είπε ότι δεν ανησυχεί καθόλου που οι υποψήφιοι οι οποίοι θα επιλεγούν αρχές Μαρτίου, θα έχουν μόνο 40 με 45 μέρες να διεξάγουν την προεκλογική τους εκστρατεία. “Εξαρτάται πόση βενζίνη έχει στο τάγκι και όχι πόσο γρήγορα θα ξεκινήσει μια κούρσα”, είπε χαρακτηριστικά.
 
«Κάποιοι λένε ότι υπάρχει μια ασυνέπεια ότι ενώ ο Αβέρωφ λέει άλλα, βλέπουμε υποψήφιους να κάνουν ειτε προεκλογική εκστρατεία είτε κάποιου είδους διαφήμιση. Αυτό είναι καθόλα θεμιτό και φυσιολογικό. Ένα απλό πράγμα» ,ανέφερε. Στο Δημοκρατικό Συναγερμό, είπε, δεν είναι κανένας σίγουρος για την συμπερίληψή του στο ψηφοδέλτιο.
 
Τουλάχιστον σε τρεις επαρχίες θα υπάρχει σκληρότατη μάχη για το ποιοι θα είναι υποψηφίοι για τις βουλευτικές εκλογές, όπως σημείωσε.
 
 

Δειτε Επισης

Για ήττα της Λεμεσού κάνει λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αρμεύτης
Διαφωνεί με μεταφορά Σχολής ΤΕΠΑΚ ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Χρ. Μιχαηλίδης
Από φόρο και δανεισμό 68 εκατ. στερλίνες για «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Βρετανοκύπριος γυμναστής διεκδικεί τη δημαρχία του Λονδίνου
Ανακηρύχθηκαν οι αντιδήμαρχοι Ερήμης, Καντού και Σωτήρας στη Λεμεσό
Στο «ακροατήριο» το Προεδρικό για την αίτηση παύσης του Ελεγκτή-Ξεκαθαρίζει πως δεν θα εμπλακεί
Πάσχει η διαχείριση των Κοινοτήτων-Σαθρά φαινόμενα εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Ανακοινώθηκαν τα μέλη της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού-Στις 8 Μαΐου η συνάντηση Προέδρου με Ολγκίν