Θεολόγου: Θέλουμε να φέρουμε ένα νέο ήθος στην πολιτική

Είμαστε ένα Κίνημα από νέους ανθρώπους που θέλουν να φέρουν ένα νέο πολιτικό ήθος στην πολιτική, ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγή Γενιάς Άννα Θεολόγου κατά την υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές.

Η κα. Θεολόγου ανέφερε ότι το Κίνημα αναγκάστηκε να αλλάξει όνομα τις τελευταίες 40 ημέρες πριν από τις εκλογές για διαδικασίες που δεν θα έπρεπε να ήταν της τελευταίας στιγμής.

«Είμαστε ένα κίνημα από νέους ανθρώπους που θέλουν να φέρουν ένα νέο πολιτικό ήθος στην πολιτική, ανθρώπους που δεν ανέχονται πλέον τα σκάνδαλα διαφθοράς και διαπλοκής που βλέπουμε καθημερινά και το γεγονός ότι αυτές οι συνθήκες επηρεάζουν την δημόσια ζωή του τόπου και την περηφάνια που έχουμε εμείς για αυτό τον τόπο», ανέφερε.

Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση  ότι οι νέοι άνθρωποι οι οποίοι ζουν και θα ζουν σε αυτές τις συνθήκες θέλουν να αλλάξουν την πορεία του τόπου και στοχεύουν και οι ίδιοι σε αυτή τη βελτίωση των δεδομένων τους για ένα καλύτερο αύριο.

Εξέφρασε την ελπίδα η νέα γενιά να σηκωθεί και να ψηφίσει στις εκλογές του Μαΐου, αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πετύχουν αυτά που θέλουν οι νέοι, να καθορίζουν το μέλλον τους και το πώς θα διαβιούν σε αυτό τον τόπο.

Είπε επίσης ότι το Κίνημα έχει ως κοινές γραμμές συνεργασίας με όλους τους υποψήφιους ανεξαιρέτως τα στα θέματα της δικαιοσύνης, της οικονομίας, της υγείας και του περιβάλλοντος προασπίζοντας πάνω από όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία παραβιάζονται καθημερινά στο βωμό εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων.

«Πρέπει επιτέλους η Κυπριακή Δημοκρατία όχι μόνο να λέγεται ευρωπαϊκή αλλά και να είναι, εκσυγχρονίζοντας αυτή την ανάγκη για να σεβόμαστε και να προασπιζόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα σε όλα τα επίπεδα», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι το Κίνημα αποτελείται από ανθρώπους νέους ηλικιακά, μονογονιούς, ανθρώπους που ζουν στη καθημερινότητά τους θέματα αναπηρίας, ανθρώπους που κινδυνεύουν να χάσουν περιουσίας λόγω τραπεζικών προβλημάτων, από ανθρώπους που έζησαν ανεργία, από ανθρώπους μορφωμένους,  οι οποίοι βρίσκονται  σήμερα στην αδράνεια γιατί εξυπηρετεί το σύστημα αυτή η γενιά να βρίσκεται στην αδράνεια.

«Για αυτό κι εμείς μπήκαμε με μπροστά με τη ελπίδα ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι, γιατί ο στόχος μας είναι να πάμε για αλλαγή γενιάς στην πολιτική ζωή του τόπου», ανέφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Πορεία διαμαρτυρίας κατά της οικονομικής κρίσης και της διαφθοράς στα κατεχόμενα
Στοίχημα για το ΑΚΕΛ να επικρατήσουν οι δυνάμεις που βάζουν σε πρώτο πλάνο την πλειοψηφία
Ο Τατάρ θεωρεί πως η εισβολή έφερε... ειρήνη-Επιμένει σε ίση κυριαρχία και εγγυήσεις
Για ήττα της Λεμεσού κάνει λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αρμεύτης
Ανακηρύχθηκαν χωρίς ανθυποψήφιο τέσσερις Αντιδήμαρχοι στην επαρχία Λάρνακας
Διαφωνεί με μεταφορά Σχολής ΤΕΠΑΚ ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Χρ. Μιχαηλίδης
Από φόρο και δανεισμό 68 εκατ. στερλίνες για «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ