Δευτέρα 30 Ιαν, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Χάος στο αεροδρόμιο του Heathrow-Η γκάφα του αεροσυνοδού που κόστισε 83.000

  20/01/2023 15:56
Χάος στο αεροδρόμιο του Heathrow-Η γκάφα του αεροσυνοδού που κόστισε 83.000

Χάος στο αεροδρόμιο του Heathrow-Η γκάφα του αεροσυνοδού που κόστισε 83.000

  20/01/2023 15:56

Μια απίστευτη γκάφα έκανε αεροσυνοδός στην Αγγλία, η οποία κόστισε στην εταιρεία 83.000€. Ήταν η πρώτη της μέρα στην δουλειά και σίγουρα θα της μείνει χαραγμένη στο μυαλό.

Πιο συγκεκριμένα, η υπάλληλος ενεργοποίησε κατά λάθος την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης. Το συγκεκριμένο λάθος όπως φαίνεται ήταν αρκετά ζημιωφόρο, με την εταιρεία να απολογείται στους πελάτες της.

Ήταν η πρώτη πτήση σε ένα Boeing 777, όταν ο αεροσυνοδός έκανε την γκάφα σε ένα αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες. Λίγα λεπτά μόνο πριν απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Heathrow με προορισμό το Λάγος στη Νιγηρία.

Μόλις συνέβη το περιστατικό, αμέσως υπήρξε μια ταραχή. Οι επιβάτες είχαν μείνει έκπληκτοι, όταν ενημερώθηκαν πως η πτήση τους θα αναχωρούσε με τέσσερις ώρες καθυστέρηση.

Στο σημείο έσπευσαν μηχανικοί, έτσι ώστε να απομακρύνουν την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης. Βέβαια εκείνη την στιγμή, οι ειδικοί αντιλήφθηκαν πως χρειάζεται νέα τσουλήθρα, καθώς αυτή που υπήρχε ήταν ελαττωματική. Αφού ζητήθηκε συγγνώμη από τους επιβάτες, η British Airways έδωσε κουπόνια αναψυκτικών και κανόνισε την αντικατάσταση του αεροπλάνου.

Ήταν ένα δεύτερο αεροπλάνο που ολοκλήρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι με το ίδιο πλήρωμα. Εκτός από έναν άνθρωπο. Τον άτυχο αεροσυνοδό πρωτάρη, ο οποίος και αντικαταστάθηκε αμέσως. Σίγουρα δεν ήταν ό,τι καλύτερο για πρώτη μέρα στη δουλειά, συμβαίνουν όμως και αυτά.

Πηγή: gazzetta

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας