Σάββατο 13 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Προχωρημένες οι συζητήσεις με Έλον Μασκ για την πώληση του Twitter

  25/04/2022 12:27
Προχωρημένες οι συζητήσεις με Έλον Μασκ για την πώληση του Twitter

Προχωρημένες οι συζητήσεις με Έλον Μασκ για την πώληση του Twitter

  25/04/2022 12:27

Kοντά στην αποδοχή της πρότασης ύψους 46,5 δισ. δολαρίων του Έλον Μασκ βρίσκεται το Twitter, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των New York Times που επικαλούνται δύο πρόσωπα τα οποία βρίσκονται κοντά στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το 11μελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Έλον Μασκ το πρωί της Δευτέρας σχετικά με την προσφορά του για την αγορά του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα το Twitter βρίσκεται κοντά στο να κλείσει τη συμφωνία εξαγοράς του από τον Ελον Μασκ κάτι που εφόσον τελικά επιτευχθεί θα καταστήσει τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου κάτοχο του πιο επιδραστικού μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Οι συζητήσεις μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου του Twitter με τον Μασκ πραγματοποιούνται μετά την προσφορά του τελευταίου για την εξαγορά της εταιρείας και αφού φέρεται να έχει ήδη συγκεντρώσει χρηματοδότηση 46,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι δύο πλευρές σύμφωνα με το δημοσίευμα συζήτησαν λεπτομέρειες όπως το πιθανό χρονοδιαγράμματος για το κλείσιμο της συμφωνίας καθώς και ρήτρες διαφυγής για την περίπτωση που επιτυγχάνονταν συμφωνία και στη συνέχεια κατέρρεε.

Είχε προηγηθεί το πρωί της Κυριακής συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Twitter όπου και συζητήθηκε η προσφορά του Μασκ. Σημείο καμπής στην απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Twitter για τη συμφωνία είναι όπως αναφέρουν οι πηγές η εξασφάλιση δεσμεύσεων για τη χρηματοδότηση της προσφοράς που προβλέπει τιμή στα 54,20 δολάρια ανά μετοχή.

Παρότι οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει το δημοσίευμα αναφέρει ότι η αρχικά απίθανη περίπτωση εξαγοράς του twitter από τον Μασκ πλέον φαντάζει αρκετά πιθανή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας