Τρίτη 4 Οκτ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Απαντά στα πυρά του ΔΗΣΥ ο Χριστοδουλίδης-«Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και δεν συνηθίζω να κρύβομαι»

  29/06/2022 21:34
Απαντά στα πυρά του ΔΗΣΥ ο Χριστοδουλίδης-«Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και δεν συνηθίζω να κρύβομαι»

Απαντά στα πυρά του ΔΗΣΥ ο Χριστοδουλίδης-«Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και δεν συνηθίζω να κρύβομαι»

  29/06/2022 21:34

Συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή των 9 Κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγίου, είχε σήμερα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.  

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης κλήθηκε να απαντήσει στα πυρά που συνεχίζει να δέχεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα από το ΔΗΣΥ, με αφορμή και τις δηλώσεις του Δημήτρη Δημητρίου. 

Όπως είπε ο υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές, «ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά από πού προέρχομαι, δεν έχω κρυφτεί ποτέ και δεν συνηθίζω να κρύβομαι», προσθέτοντας ότι «στην προσπάθεια αυτή, συμμετέχουμε άτομα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, άτομα που έχουμε διαφορετικές αφετηρίες, αλλά είμαστε μαζί γιατί μας ενώνει το κοινό μας όραμα για το μέλλον της πατρίδας μας».

Νωρίτερα, ο Δημοκρατικός Συναγερμός εξαπέλυσε πυρά προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά και το ΔΗΚΟ κατηγορώντας, μάλιστα, τον υποψήφιο για εξαπάτηση των Συναγερμικών.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ υποστήριξε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης δηλώνει Συναγερμικός στους Συναγερμικούς, ανεξάρτητος στους ανεξάρτητους, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που σχεδιάζει είναι να φέρει το ΔΗΚΟ στην εξουσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «τις προηγούμενες μέρες, ο Νικόλας Παπαδόπουλος μας αποκάλυψε το σχέδιο ΔΗΚΟ και Νίκου Χριστοδουλίδη για τη διακυβέρνηση της χώρας: Ένα σχέδιο που προετοίμαζαν μήνες. Στην αρχή ως κοινή υποψηφιότητα ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ. Στη συνέχεια μόνοι τους. Και όπως ακριβώς δήλωσε για τον Νίκο Χριστοδουλίδη: ‘Βάζει υποψηφιότητα απέναντι στον Δημοκρατικό Συναγερμό’».

Ο κύριος Χριστοδουλίδης έχει εξηγήσεις να δώσει στους πολίτες, ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ. Ειδικά στους Συναγερμικούς που τον πίστεψαν. «Δήλωνε ότι είναι νωρίς για συζητήσεις. Και την ίδια ώρα κατάστρωνε σχέδια με το ΔΗΚΟ. Σήμερα δηλώνει στους Συναγερμικούς Συναγερμικός, στους ανεξάρτητους ανεξάρτητος, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που σχεδιάζει είναι να φέρει το ΔΗΚΟ στην εξουσία. Αυτή είναι η αλλαγή».

Στη συνέχεια είπε πως «πρώτα η λογοκλοπή, μετά αυτό. Πώς μπορείς να ζητάς την εμπιστοσύνη του πολίτη με τα ψέματα; Πώς μπορείς να ζητάς την υποστήριξη του Συναγερμικού εξαπατώντας τον;», διερωτήθηκε.

«Οι Συναγερμικοί μπορεί να κάνουν αυστηρή κριτική στη παράταξή τους. Πάνω απ’ όλα όμως έχουν κρίση και αξιοπρέπειαΚανένα φθηνό κόλπο δεν θα αποσπάσει την προσοχή τους από το γεγονός ότι η Κύπρος χρειάζεται τον Δημοκρατικό Συναγερμό, έμπειρη και σταθερή ηγεσία. Που θα μας κατευθύνει με ασφάλεια στην Κύπρο της επόμενης μέρας», κατέληξε.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας